Açtığım Mailler Kapanıyor?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dizzy

Yasaklanmış
Günaydın arkadaşlar, aldığım mailler kapanınca kendim mail açmaya başladım yine kapanma sorununu geçemedim, 10 mail açtım 2 günde 2 tanesi kapanmış, botla attım videoları maximum 25 video, yine sebebi,

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Açtığım kanallar kesinlikle tel onayı istemiyor peşpeşe 200 mail alınsın yine istemiyor bu nedenle googlın beni aglıyamadıgını düşünüyorum çünkü mailler için gerçekten vakit harcıyorum ve mailler temiz diye düşünüyorum fakat nerde hata yapıyorum anlamadım ? Önerilerde bulunabilecek varmı , açtığım maillerin temiz olması neye bağlı ?

kanalalsat.com dan güvenli satıcılardan 2 3 tane al dene bakalım aynısı olacakmı

kanalalsat.com dan güvenli satıcılardan 2 3 tane al dene bakalım aynısı olacakmı

Hocam denicem sağolun , birde farklı iplerden kanala 6-7 saat arayla girmek sıkıntı yaratırmı maili sabah 8 de açtım akşam 2 de ip değiştirip botla girsem?

Hocam denicem sağolun , birde farklı iplerden kanala 6-7 saat arayla girmek sıkıntı yaratırmı maili sabah 8 de açtım akşam 2 de ip değiştirip botla girsem?

hocam ben yeri geliyo aynı ıpden onlarca kez aynı kanala giriyom yinede bişey olmuyı

Günaydın arkadaşlar, aldığım mailler kapanınca kendim mail açmaya başladım yine kapanma sorununu geçemedim, 10 mail açtım 2 günde 2 tanesi kapanmış, botla attım videoları maximum 25 video, yine sebebi,

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Açtığım kanallar kesinlikle tel onayı istemiyor peşpeşe 200 mail alınsın yine istemiyor bu nedenle googlın beni aglıyamadıgını düşünüyorum çünkü mailler için gerçekten vakit harcıyorum ve mailler temiz diye düşünüyorum fakat nerde hata yapıyorum anlamadım ? Önerilerde bulunabilecek varmı , açtığım maillerin temiz olması neye bağlı ?

Kanalı tertemiz açıyorsunuz diye kapanmayacak diye bir şey yok. İçeriğinizi nasıl yüklediğiniz asıl önemli olan. 25 video çok iyi tamam ancak yt to yt aynı şekilde mi atıyorsunuz. Rendersız?

Kanalı tertemiz açıyorsunuz diye kapanmayacak diye bir şey yok. İçeriğinizi nasıl yüklediğiniz asıl önemli olan. 25 video çok iyi tamam ancak yt to yt aynı şekilde mi atıyorsunuz. Rendersız?

Render yapıyorum hocam botla çerçeve ekliyorum öyle atıyorum 25 video max 5-15 arası atıyorum genelde

Yok hayır bazen bot eklemiyor hocam video boyutundan veya yoğunluktan dolayı. Birde ortak cilent mi çalışıyorsunuz. Diğer türlü olunca cilent kitlenmiş olabiliyor.

ortak clientte hocam ben bottan olabileceğini düşünmüyorum acaba flagmı atıyorlar ama sürekli adamlar benle uğraşmazlar sanırım :) 10 kanalın sadece 2 si kapanmış

ortak clientte hocam ben bottan olabileceğini düşünmüyorum acaba flagmı atıyorlar ama sürekli adamlar benle uğraşmazlar sanırım :) 10 kanalın sadece 2 si kapanmış

Yukarıda yazdığınız flag değil spam uyarısı hocam. Siz açmaya devam edin 10 kanalda 2 tane çok da kötü bir istatistik değil bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri