ACtionCoinlerinizi Taşımayı Unutmayın!

OmerAYDINOGLU

Yasaklanmış
Web sitesi
www.omeraydinoglu.com
Herkese merhabalar arkadaşlar uzun zaman önce actioncoini birçok webmaster ve kripto para forumunda tanıtmıştım. Refimden üye olan yada normalden üye olan herkese duyurumdur.

Arkadaşlar cüzdanlarınıza bu coini taşımayı unutmayın.

Actioncoinleri gönderirken ne yapmanız ve yapmamanız gerektiğini sizlere aktarmak için de bu yazıyı yazmak istedim.

Arkadaşlar öncelikle https://actioncoin.io/transfer-form adresine giriyoruz buraya daha önceden wallet adresi oluşturmadıysak https://wallet.actioncoin.com/index.html bu adresetn wallet adresi oluşturup pass key ve wallet adresimizi iyice kayıt ediyoruz not defterine vs.

Sonrasında giriş yaptıktan sonra tekrar https://actioncoin.io/transfer-form adresine giriyoruz ve buraya wallet adresimizi giriyoruz örneğin: ACTN-68JS-KWVR-JEKY-BGJXY bunun gibi.

azArN2.png

sonrasında bu adrese aşağıdaki koşullara dikkat ederek gönderim sağlıyoruz.

1. DÜZGÜN CÜZDAN ADRESİNİZİ GİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN.

2. 50000.00'den FAZLA (50k) ACTN göndermeyin (tek seferde bundan fazla göndermeyin ve kaç ACTN gönderirseniz gönderin sonunda .00 olmalı örneğin 1000 ACTN olanlar bu şekilde bir değer girmeli 1000.00

3. Gönderme işleminizi mail adresinizden onaylamayı unutmayın. Hesabınıza giriş yapılı haldeyken maildeki koda tıklarsanız daha iyi olur.

4. Wallet yani cüzdanınıza giriş yapın, eğer gönderiminiz işlenmiş ise başka bir işlem yapabilirsiniz.

5. 10 dk içinde 1'den fazla işlem yapmayın! (BU ÖNEMLİ) yoksa coinlerinizi kaybedersiniz (sistem sizi scammer olarak algılayacaktır.).

6. Cüzdanınızın PASS METNİNİ ASLA KAYBETMEYİN! Bunun dönüşü yoktur.

7. Eğer yukarıdaki adımlara uygun davranmazsanız yapılacak bir şey yoktur.

10 dk süreniz mail onayınızı yaptıktan sonra başlamaktadır. Mail onayından sonra 1-2 dakika içerisinde panelinizde buna benzer bir bildirim olacaktır.

NZo02g.png

Arkadaşlar bir diğer önemli mevzu ise, hesabınızı blockchaine dahil etme zorunluluğunuzdur. Bunu kesinlikle yapmalıyız. Nasıl yapılır peki bu işlem?

Bende sol tarafta Ömer AYDINOĞLU yazan yerde set account info yazar normalde. Buna bastıktan sonra aşağıdaki bölüm açılacaktır.

kODd8J.png

Ben daha önce eklediğim için pass metnini sorduğu yerler yok 2 kere sormaktadır oraya uzun şifre metnimizi giriyoruz en son calculate butonuna basıyoruz ve kaç derse kabul edip tamam diyoruz. Sonrasında yine 1-2 dakika bekleyip sayfamızı yeniliyoruz. Hesabımızın ana kısmında bulunan uyarı gidecektir. Eğer en üst kısımda hala uyarı varsa biraz daha bekleyin.

Yapmanız gerekenler bu kadar arkadaşlar. Bilgilendirmek istedim.

Herkese iyi forumlar dilerim...

// Edit

Arkadaşlar Türkiye'den de aksiyon ürünleri girilmeye başlandı.

RnvgaZ.png

Antalya'da Rixos otel Jetski için ilk ürününü girmiş 19 TL indirim alabiliyorsunuz sadece 5 ACTN karşılığında. Bu da demek oluyor ki 1 ACTN 3,8 TL :) Eğer değeri bu olursa ki asıl amacı bu zaten. Sizlere zamanında 3800 Aldırmış oluyorum. Hayırlara vesile olsun :)

Kaynak: ActionCoinlerinizi Taşımayı Unutmayın!

Son düzenleme:
edeceği değer 0,02$ uğraşılmaz ne zaman fiyati belli olur o zaman bakılır :)

geçici olarak gönderimler devre dışı bırakılmıştı aktif mi şimdi ?

Form gönderme hatası 'CryptoJS tanımlı değil' - lütfen geliştiricilere rapor verin

bu hatayı veriyor bende [MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION]

Son düzenleme:
Herkese merhabalar arkadaşlar uzun zaman önce actioncoini birçok webmaster ve kripto para forumunda tanıtmıştım. Refimden üye olan yada normalden üye olan herkese duyurumdur.

Actioncoinleri gönderirken ne yapmanız ve yapmamanız gerektiğini sizlere aktarmak için de bu yazıyı yazmak istedim.

Arkadaşlar öncelikle https://actioncoin.io/transfer-form adresine giriyoruz buraya daha önceden wallet adresi oluşturmadıysak https://wallet.actioncoin.com/index.html bu adresetn wallet adresi oluşturup pass key ve wallet adresimizi iyice kayıt ediyoruz not defterine vs.

Sonrasında giriş yaptıktan sonra tekrar https://actioncoin.io/transfer-form adresine giriyoruz ve buraya wallet adresimizi giriyoruz örneğin: ACTN-68JS-KWVR-JEKY-BGJXY bunun gibi.

QVnPn3.png

��1. DÜZGÜN CÜZDAN ADRESİNİZİ GİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN.

��2. 50000.00'den FAZLA (50k) ACTN göndermeyin (tek seferde bundan fazla göndermeyin ve kaç ACTN gönderirseniz gönderin sonunda .00 olmalı örneğin 1000 ACTN olanlar bu şekilde bir değer girmeli 1000.00

��3. Gönderme işleminizi mail adresinizden onaylamayı unutmayın. Hesabınıza giriş yapılı haldeyken maildeki koda tıklarsanız daha iyi olur.

��4. Wallet yani cüzdanınıza giriş yapın, eğer gönderiminiz işlenmiş ise başka bir işlem yapabilirsiniz.

��5. 10 dk içinde 1'den fazla işlem yapmayın! (BU ÖNEMLİ) yoksa coinlerinizi kaybedersiniz (sistem sizi scammer olarak algılayacaktır.).

��6. Cüzdanınızın PASS METNİNİ ASLA KAYBETMEYİN! Bunun dönüşü yoktur.

��7. Eğer yukarıdaki adımlara uygun davranmazsanız yapılacak bir şey yoktur.

10 dk süreniz mail onayınızı yaptıktan sonra başlamaktadır. Mail onayından sonra 1-2 dakika içerisinde panelinizde buna benzer bir bildirim olacaktır.

bB0v0d.png

Arkadaşlar bir diğer önemli mevzu ise, hesabınızı blockchaine dahil etme zorunluluğunuzdur. Bunu kesinlikle yapmalıyız. Nasıl yapılır peki bu işlem?

Bende sol tarafta Ömer AYDINOĞLU yazan yerde set account info yazar normalde. Buna bastıktan sonra aşağıdaki bölüm açılacaktır.

XPgbgR.png

Ben daha önce eklediğim için pass metnini sorduğu yerler yok 2 kere sormaktadır oraya uzun şifre metnimizi giriyoruz en son calculate butonuna basıyoruz ve kaç derse kabul edip tamam diyoruz. Sonrasında yine 1-2 dakika bekleyip sayfamızı yeniliyoruz. Hesabımızın ana kısmında bulunan uyarı gidecektir. Eğer en üst kısımda hala uyarı varsa biraz daha bekleyin.

// Edit

RnvgaZ.png

Antalya'da Rixos otel Jetski için ilk ürününü girmiş 19 TL indirim alabiliyorsunuz sadece 5 ACTN karşılığında. Bu da demek oluyor ki 1 ACTN 3,8 TL :) Eğer değeri bu olursa ki asıl amacı bu zaten. Sizlere zamanında 3800 Aldırmış oluyorum. Hayırlara vesile olsun :)

Hocam uzun şifre derken kelimelerden oluşan şifre kümesi değil mi bahsettiğiniz. Ben işlem yapmaya çalıştım ancak "Form gönderme hatası 'CryptoJS tanımlı değil' - lütfen geliştiricilere rapor verin" uyarısı veriyor. Yardım lütfen bu işlerden hiç anlamam :( [MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION]

QVnPn3.png

��1. DÜZGÜN CÜZDAN ADRESİNİZİ GİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN.

��2. 50000.00'den FAZLA (50k) ACTN göndermeyin (tek seferde bundan fazla göndermeyin ve kaç ACTN gönderirseniz gönderin sonunda .00 olmalı örneğin 1000 ACTN olanlar bu şekilde bir değer girmeli 1000.00

��3. Gönderme işleminizi mail adresinizden onaylamayı unutmayın. Hesabınıza giriş yapılı haldeyken maildeki koda tıklarsanız daha iyi olur.

��4. Wallet yani cüzdanınıza giriş yapın, eğer gönderiminiz işlenmiş ise başka bir işlem yapabilirsiniz.

��5. 10 dk içinde 1'den fazla işlem yapmayın! (BU ÖNEMLİ) yoksa coinlerinizi kaybedersiniz (sistem sizi scammer olarak algılayacaktır.).

��6. Cüzdanınızın PASS METNİNİ ASLA KAYBETMEYİN! Bunun dönüşü yoktur.

��7. Eğer yukarıdaki adımlara uygun davranmazsanız yapılacak bir şey yoktur.

bB0v0d.png

XPgbgR.png

// Edit

RnvgaZ.png

Bu coini başka bir coine dönüştürme şansımız şuan için yok değil mi

Form gönderme hatası 'CryptoJS tanımlı değil' - lütfen geliştiricilere rapor verin

bu hatayı veriyor bende [MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION]

Bilgim yok en kısa sürede bildireceğim.

https://wallet.actioncoin.com/index.html buraya girdiğim'de boş mavi ekran çıkıyor sadece

Hocam çok yoğunluk olduğu için olabilir. Sabırla deneyin akşam civarında. Yada internetiniz yavaş ise girememeniz normaldir. Ancak dediğim gibi gece saatlerinde denemeniz daha iyi olacaktır.

Hocam uzun şifre derken kelimelerden oluşan şifre kümesi değil mi bahsettiğiniz. Ben işlem yapmaya çalıştım ancak "Form gönderme hatası 'CryptoJS tanımlı değil' - lütfen geliştiricilere rapor verin" uyarısı veriyor. Yardım lütfen bu işlerden hiç anlamam :( [MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION]

Cüzdan oluştururken size özel bir pass key verir o gerekli.

Bu coini başka bir coine dönüştürme şansımız şuan için yok değil mi

Hayır önümüzdeki ay üyeler için kendi aralarında ticareti aktifleştireceklerini belirttiler.

cüzdana taşımak için son gün gibi bir olay var mıdır ? bu işlemi en geç kaçına kadar yapabiliriz. sonrasında taşımadıklarımız siliniyor mu ?

Halletim tamamdır. Teşekkürler.

Rica ederim.

yoğunluktan son işlemi yapamadım

Son işlemi yapın önemli çünkü burası.

cüzdana taşımak için son gün gibi bir olay var mıdır ? bu işlemi en geç kaçına kadar yapabiliriz. sonrasında taşımadıklarımız siliniyor mu ?

Şu anda son gün hakkında bilgim yok ama evet elbette silinecektir. Zira 2. kısım wallet. 1. kısım wordpress :) Siz en geçi falan düşünmeyin geçirin unutun derim ben :)

[MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] 5 hesapla üyelik yapmıştım hepsi için ayrı ayrı mı wallet adresi almam gerek .yoksa diğer hesaplardaki coinleri tek hesaba göndersem sıkıntı olur mu?

[MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] 2 hesabım var 1000 tanesini hesaba aldık ama diğer hesaptakini alamadım keşke 50 tane hesap açsaymışız yahu :(

[MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] 5 hesapla üyelik yapmıştım hepsi için ayrı ayrı mı wallet adresi almam gerek .yoksa diğer hesaplardaki coinleri tek hesaba göndersem sıkıntı olur mu?

[MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] 2 hesabım var 1000 tanesini hesaba aldık ama diğer hesaptakini alamadım keşke 50 tane hesap açsaymışız yahu :(

Hepsini tek walletta toplayın ama bu konuda pek bilgim yok benim tek hesabım olduğu için, o alanda bilgi sahibi olmam gerekmedi. Ama sorun olur mu orasını bilemem.

Bende katılalı çok olmuştu şuanda girdim hallettim galiba [MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] hocam bu coin geleceği parlak olabilir galiba kupon sistemli çok coin yok coin lafta değil icraat var biraz gördüğümüz kadarı ile 2-3 ay içerisinde durum sizde ne olur?Ona göre satıp satmam belki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri