ACtionCoinlerinizi Taşımayı Unutmayın!

En son aşamada istenen walet şifremi unuttum. Nasıl halledebilirim

Bende katılalı çok olmuştu şuanda girdim hallettim galiba [MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] hocam bu coin geleceği parlak olabilir galiba kupon sistemli çok coin yok coin lafta değil icraat var biraz gördüğümüz kadarı ile 2-3 ay içerisinde durum sizde ne olur?Ona göre satıp satmam belki
İlk başta referanstan alan kişiler hepsini satacaktır bedava geldiği için, dibi görecektir, onlar aradan çıktıktan sonra yükselmeye başlayacaktır diye düşünüyorum.

En son aşamada istenen walet şifremi unuttum. Nasıl halledebilirim

Eğer bir yerlere not almadıysanız yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun :)

5 bin coini hesaba taşıdım.Artık borsaya girmesini bekleyeceğiz

affiliate sisteminde 80.000 tane actn var taşıyamıyorum şuanda bilgisi olan varmı?

Sistemde sürekli yeni bir hata var. İlk 3-4 hesap yalan oldu çekilmedi, şimdi de onay mailleri gelmiyor.

actioncoin.io açılmıyor, geç kaldık sanırım 10k da bende vardı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri