actionScript niyeti belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya biz bir şey mi dedik ne oldu da durduk yere şimdi göndermeye başladı paralı yaparım diye siz görmek istediğinizi görüyorsunuz gelsin yapıyorsa konu açsın yani en doğrusu bu gelsin açsın konusunu bu konuda kapatılsın yönetimde bu konu yüzünden ceza verecekse verir bana arkadaş da şikayetçi olursa şikayet konusu açabilir. Hiç kimse kusura bakmasın ne yapacağı çok belli araya ufaktan sıkıştırıyor. İşte böyle de yaparsında parayı verirsen daha da iyi olur. Parayı vermezsen bilmiyorum gibisinden neyse anlayan anladı.

Bence o adamın amacı bu blog işini pazarlayıp para kazanmak olsa o ana konu ve sonra 4 adım konusunu hiç açmaz direk ticarete dökerdi. Ama herşeyi orada anlattı. Size ücretli yapacağı blog da muhtemelen orada yazan yöntemle yapılacak bir blog olacak. Yani adam Ben çok yoğunum, herşeyi orada anlattım, bilmem kaç yüz tane okunmamış mesaj var. Çoğu da zaten konuda anlattığım şeyi soruyor. Vaktim yok hepsine tekrar aynı şeyleri anlatamıyorum. Ama yine de destek isterseniz ücretli şekilde yardımcı olabilirim diyor.

Bunu size durup dururken mi söyledi reklam yaptı, yoksa siz ona bir şeyler sordunuz da mı yazdı? İlkiyse hadi bir nebze düşünülebilir ama ikincisi ise sizin ona yazdıklarınızı da paylaşın lütfen

Biz maalesef millet olarak böyleyiz. İyilik yapanı en ufak açığında linç edin. Adam konuyu açmış taktiği vermiş hatta ve hatta db oluşturmayı vs herşeyi anlatmış ama yetmez bize öyle bir hizmet sunacak ki müşteri hizmetleri gibi destek verecek hemde ücretsiz olacak bu dediklerim. Bu mu istediğiniz ? Hiç yaratıcı olmayalım kendimizi geliştirmeyelim hemen para kazanalım.

Adam yanlış bi şey dememiş. Ben yöntemi anlattım bir de bunun blogların kapanmadığı yöntem var. Onu da öğrenmek isterseniz fiyatı şu kadar diyor. Forumda birçok kişi ücret karşılığı yöntem satabiliyor. Eğer özgün yöntemi satacağım deyip ücreti alıp yöntemi vermezse böyle bir konu açılabilirdi.

Bende onu diyorum niye skype üzerinden yapmaya kalkıyor. Bu işi madem iş yapacak gelsin satış konusu açıp garantisini verip öyle yapsın. Sadece dikkatli yaklaşıyorum çoğumuz dolandırıldık bazı sebeplerden dolayı

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

Bence o adamın amacı bu blog işini pazarlayıp para kazanmak olsa o ana konu ve sonra 4 adım konusunu hiç açmaz direk ticarete dökerdi. Ama herşeyi orada anlattı. Size ücretli yapacağı blog da muhtemelen orada yazan yöntemle yapılacak bir blog olacak. Yani adam Ben çok yoğunum, herşeyi orada anlattım, bilmem kaç yüz tane okunmamış mesaj var. Çoğu da zaten konuda anlattığım şeyi soruyor. Vaktim yok hepsine tekrar aynı şeyleri anlatamıyorum. Ama yine de destek isterseniz ücretli şekilde yardımcı olabilirim diyor.

Bunu size durup dururken mi söyledi reklam yaptı, yoksa siz ona bir şeyler sordunuz da mı yazdı? İlkiyse hadi bir nebze düşünülebilir ama ikincisi ise sizin ona yazdıklarınızı da paylaşın lütfen

İlk başta öyle yapıp şimdi işi ticarete dökmek istiyor belki siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum. Mantıken şimdi o kadar bilgi paylaştı şimdi elinde de bir kitle oluştu şimdi bunu kullanmak istiyor diyelim neden öyle yapıyor benim aklıma başka bir şey geliyor. Kendisi dün aktif olmuş gelip satış konusu açması bence en doğrusu olurdu öyle skype üzerinden falan bilmiyorum. Sonuçta bu kişi herkesin güvenini kazandı gördüğüm kadarıyla öyle yani ne yapacağını bilemeyiz orada işin içine para da giriyor. E bu güvenle şimdi gidip birileri yaptırıp skype üzerinden hiçbir şey belli değil orada konuşup yaptırıyor. Gelip konu açması herkes için daha doğru garantisini versin.

Forumda yaşadığı ve yaşayacağı soru yağmurundan dolayı skypetan yapıyor olamaz mı?

Adam o kadar ücretsiz herşeyi anlattı. İnsanlar paraya dökmeye başladı. Şimdi bu adam ücretli yapınca mı dolandırıcı oldu?

Nankör olmayın.

Forumda yaşadığı ve yaşayacağı soru yağmurundan dolayı skypetan yapıyor olamaz mı?

Adam o kadar ücretsiz herşeyi anlattı. İnsanlar paraya dökmeye başladı. Şimdi bu adam ücretli yapınca mı dolandırıcı oldu?

Nankör olmayın.

Yazdıklarımın hepsine bakarak DOLANDIRICI nerede yazmış gösterir misiniz.
Ben sadece bir düşüncemi ifade ettim.Siz ona dolandırıcı dediğimi diyorsunuz ben öyle demiyorum öyle bir şeyde yazmadım. Bana göre doğru değil yaptığı iş madem kendine bu kadar güveniyor. Satış konusu açsın garantisini versin. Ayrıca Lütfen üslubunuza, sözlerinize dikkat edin.

Adam konuyu açtı benim bildiğim 3 tane google gibi getir botu yapıldı.kendine özel bot yaptıranlarda vardır mutlaka, db satanlar çıktı.blogdan wordpress doğdu. webmastertool ,seo bunlar aklımızda yer edindi.Herkesin kazandığı helali hoş öğretende dur ya bende ekmek yiyeyim demesi hoş değil öyle mi? Adam yicek tabii ekmek netice itibariyle bu işin en tecrübelisi helalı hoş olsun.

Adam konuyu açtı benim bildiğim 3 tane google gibi getir botu yapıldı.kendine özel bot yaptıranlarda vardır mutlaka, db satanlar çıktı.blogdan wordpress doğdu. webmastertool ,seo bunlar aklımızda yer edindi.Herkesin kazandığı helali hoş öğretende dur ya bende ekmek yiyeyim demesi hoş değil öyle mi? Adam yicek tabii ekmek netice itibariyle bu işin en tecrübelisi helalı hoş olsun.

Siz böyle anladınız bir şey diyemem. Ben sizin söylediğiniz ihtimalleri de düşünüyorum diğer ihtimalleri de buraya gelip satış konusu açması herkes için daha sağlıklı olur ben sadece bunu ifade ediyorum. Bu şekilde skype üzerinden yapması ne kadar doğru iş satış konusuysa her şey açık bir şekilde olsun ben düşünürüm bu şekilde bir şeyler yapmaya çalışırsa siz güvendiğiniz için düşünmeye bilirsiniz ama ben düşünürüm böyle düşündüğüm içinde konu açtım.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

Skype üzerinden attığı mesaj madem böyle bir şey yapacaksın gelip konu açsana ne öyle skype üzerinden falan. İlk başta o kadar kişiyi toplayıp potansiyeli görünce böyle bir karar verdiniz galiba.

hocam merhaba, ytparada gelen kutu hep %100, skypetan 480 okunmamış mesaj ve ekleme talepleri bulunmakta. Sorulardan okuduklarımın neredeyse hepsi konuda yazdıklarımla ilgili. Bu mesajı herkese atıyorum.. Foruma giremiyordum, tekrar girdim, baktım ki işi öğrenenler siteleri ve yöntemi süsleyip püsleyip para ile satmaya başlamışlar. İnanın çok şaşırdım. Skypetan cevap yazamadıklarım küfür bile etmişler. Parayla satanların yorumlarına bakıyorum herkes mutlu :)
iki şekilde para kazanılır, biri çok hızlı şekilde spam sitelerimiz ile. ikincisi , özgünleştirdiğiniz ve sunucuya çektiğiniz almanca ya da ingilizce siteler ile.
biz spam olanı yapıyoruz. diğeri de çok kolay. hepsini anlatacağım. bire bir kurulum istiyoranız 1 blog kurup teslim etmek 220 tl. yani forumlarda ki ortalama rakamlar..
yine blog kurup spamdan dolayı hızlıca banlanmasından şikayetçiyseniz, nasıl banlamadan uzun süre gidebilir ? bunun için ne yapmak gerekir ? nasıl bir blog kurmak gerekiyor butarz bir blogda kurabilirim. bu diğerinden biraz daha farklı olacak. günlük yarım saat uğraş ister ekstradan. görseller konulara bölünür.

Yok ben ücret ödemem diyorsanız açtığım tüm konuları tek tek okuyun. Sorduğunuz tüm soruların cevapları orada mevcut. İnanın hiç vaktim yok. Günlük 2 saat ayırabiliyorum. Dediğim gibi ücretli kabul eden varsa bir kaç kişiye onun kurulumunu yaparım. Onun dışında elimden geldiğince günlük bir kaç kişiye skype ve forum üzerinden sorularına cevap veririm. Tabi vereceğim cevap anlattıklarım içerisinde yoksa.

Ücretli satın almak istenler YT üzerinden PM atsınlar. ya da
[email protected] adresime mail atın. Neden ücretli diye sormayın, aslında cevabını biliyorsunuz. Bu yöntem zaten kazandırıyor bu yüzden hiç bir çıkar olmadan ücretsiz olarak anlattım. Ama sürekli soru cevaplamak ya da forum için kaybettiğim tüm vakit, bana zarar olarak işliyor. Forumda bu işten para kazanmaya çalışanlar ne zaman ücretsiz olarak yaparlarasa o zaman ben de tüm işlemleri ücretsiz olarak devam edeceğim...

10 etti belki ama tekrar söylüyorum, tüm yöntemi ytparada adım adım anlattım. her şeyi soran ya da başksından hizmet alan arkadaşlar için bu satışı yapıyorum. satış işi sistemin çalıştığını , çoğu kişinin kazanmaya başladığını ve buna emin olduğumu ispatlıyor.

db bulamayım yeni DB isteyenler diğer sitelerden farklı olmak isteyenler?
yeni tema isteyenler.
adsense ekleyemeyenler.
tüm hepsini ben yapıp size hepsinden farklı ama aynı yöntem ile yapılmış blogu kurup göndereceğim.ister blogger , isterseniz wordpress

"actionScript niyeti belli oldu" ayıp gerçekten bazen üzülüyorum. Forumu öyle bir hale getirdiniz ki insanlar bir şeyler paylaşmak bile istemiyor. Nadir insanlar var onları da kaybedeceksiniz. Sabah akşam konu dışında takılıp kalacaksınız burada.

Afedersin ama niyeti belli oldu derken? Adam istediğini yapar ücretsiz o kadar yöntem paylaştı sesinizi çıkarmadan herşeyi sordunuz yaptınız adam şimdi ücretli özel destek vereceğini söyleyince mi böyle oldu.

Konu etik değil. Yaklaşımınız çok yanlış. Bu şekilde sadece kaybedersiniz.

Adam skypedan destek olurum derken bu kadar yoğun ilgi olacağını thmin etmemişti büyük ihtimalle konularda her şey yazıyor zaten ama blog açmasını soran bile olmuştur. kimsede ücretsiz sunduğu birşeyin desteğini ömür boyu vermek zorunda değil.

Ayrıca sanki dolandırıcılık varmış gibi böyle bir konu açmanızda hiç etik olmamış

hocam
-bana blog aç diyenler oldu..
-ücretli lisanslı botları benden isteyenler oldu..bana özelden mesaj atanlara botların satıldığı yabancı forumu göstereceğim. Orada buradan satın aldığınız botu ÜCRETSİZ dağıtamazsınız, SATAMAZSINIZ, ancak birden fazla siteye kurabilirsiniz , sattığınız site ile birlikte verebilirsiniz yazıyor..
-blog ile ilgili hiç bir bilgisi olmayıp en baştan gmail alınmasına kadar tüm işlemlerin benim tek tek anlatmamı isteyenler oldu..
-blog ile para kazanıp , wordpress için yapmamı isteyenler oldu.
-benden yeni dbler bulmamı isteyenler oldu (bu işin ne kadar zaman alacağını çoğu kişi zaten biliyor)
-bana BAĞIŞ yapmak isteyenler oldu ama BİR KİŞİDEN BİLE BİR KURUŞ ALMADIM BU FORUMDA ANLATTIKLARIM İLE İLGİLİ!!!
BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM.. BİR ŞEY SATTIĞIM İÇİN DEĞİL TÜM BU ANLATTIKLARIM İÇİN PARA GÖNDERMEK İSTEYENLER OLDU. kesinlikle kabul etmedim.

-adminler benim giriş tarihlerimi kontrol etsinler neredeyse 1 aydan fazla süre ytparaya 1 saniye bile giriş yapmadım. sonra geldim baktım ki benim yöntemin yok database i yok teması yok para kazandıran yabancı site diye insanlar satmaya başlamış ve birileri bunlardan almaya başlamış.

ben skypetan yazdığım yazıda ne demişim tek tek okuyun! ben para ile ytpara üzerinden anlattıklarım dışında bir işlem yapmayacağım!!! ben sadece ek olarak benim zamanımı alacak şeyleri size özel yapacağım dedim.

konuyu açan kişinin amacı nedir bilmiyorum. karakterini de bilmiyorum iyi mi kötü mü nasıl. ama nedense 1 kişi bile destek olmadan herkes karşı çıkmış ama herkese karşı deli gibi bir savunma içerisine girmiş..

bana dolandırıcı olarak İTHAM ettiği için kendisi hakkında SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA bulunacağım. Hemde 3 gün 5 gün sonra değil. SAYIN YETKİLİLER YA DA BU KONU AÇAN ARKADAŞ İLE TİCARET YAPMIŞ BİRİLERİ BANA BU KİŞİNİN BİLGİLERİNİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. BUGÜN MESAİ SAATİNE KADAR YA DA YARIN SABAHTAN GÖNDERİN LÜTFEN.

BU İŞLER BU KADAR KOLAY DEĞİL. KLAVYE BAŞINDAN BİRİLERİNE HAKARET EDİLMEZ HAKKINDA KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ MESAJLAR ATILAMAZ. ÜSTELİK BENİM MESLEĞİMİ BİLE BİLMİYOR, BENİM KİM OLDUĞUM KONUSUNDA FİKİR SAHİBİ DEĞİL...

lütfen benim açtığım konulara bakın, orada insanlar kazançlarını paylaşmışlar. isteyenler SKYPEtan bana gelen ÖDEMELERİ size göndereyim. KİM NE KADAR KAZANMIŞ BANA GÖNDERİYOR. ben de size atayım.

"actionScript niyeti belli oldu" ayıp gerçekten bazen üzülüyorum. Forumu öyle bir hale getirdiniz ki insanlar bir şeyler paylaşmak bile istemiyor. Nadir insanlar var onları da kaybedeceksiniz. Sabah akşam konu dışında takılıp kalacaksınız burada.

Afedersin ama niyeti belli oldu derken? Adam istediğini yapar ücretsiz o kadar yöntem paylaştı sesinizi çıkarmadan herşeyi sordunuz yaptınız adam şimdi ücretli özel destek vereceğini söyleyince mi böyle oldu.

Konu etik değil. Yaklaşımınız çok yanlış. Bu şekilde sadece kaybedersiniz.

Aynen söylediğim gibi niyeti belli bu kişinin satış yapması veya başkasının satış yapması kadar doğal bir şey yok madem böyle bir niyeti varsa satış konusu açıp yapması bence en mantıklısı ve doğrusu diğer türlü skype üzerinden alışveriş yapacaklar yapsın zaten.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:18 ----------

hocam
-bana blog aç diyenler oldu..
-ücretli lisanslı botları benden isteyenler oldu..bana özelden mesaj atanlara botların satıldığı yabancı forumu göstereceğim. Orada buradan satın aldığınız botu ÜCRETSİZ dağıtamazsınız, SATAMAZSINIZ, ancak birden fazla siteye kurabilirsiniz , sattığınız site ile birlikte verebilirsiniz yazıyor..
-blog ile ilgili hiç bir bilgisi olmayıp en baştan gmail alınmasına kadar tüm işlemlerin benim tek tek anlatmamı isteyenler oldu..
-blog ile para kazanıp , wordpress için yapmamı isteyenler oldu.
-benden yeni dbler bulmamı isteyenler oldu (bu işin ne kadar zaman alacağını çoğu kişi zaten biliyor)
-bana BAĞIŞ yapmak isteyenler oldu ama BİR KİŞİDEN BİLE BİR KURUŞ ALMADIM BU FORUMDA ANLATTIKLARIM İLE İLGİLİ!!!
BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM.. BİR ŞEY SATTIĞIM İÇİN DEĞİL TÜM BU ANLATTIKLARIM İÇİN PARA GÖNDERMEK İSTEYENLER OLDU. kesinlikle kabul etmedim.

-adminler benim giriş tarihlerimi kontrol etsinler neredeyse 1 aydan fazla süre ytparaya 1 saniye bile giriş yapmadım. sonra geldim baktım ki benim yöntemin yok database i yok teması yok para kazandıran yabancı site diye insanlar satmaya başlamış ve birileri bunlardan almaya başlamış.

ben skypetan yazdığım yazıda ne demişim tek tek okuyun! ben para ile ytpara üzerinden anlattıklarım dışında bir işlem yapmayacağım!!! ben sadece ek olarak benim zamanımı alacak şeyleri size özel yapacağım dedim.

konuyu açan kişinin amacı nedir bilmiyorum. karakterini de bilmiyorum iyi mi kötü mü nasıl. ama nedense 1 kişi bile destek olmadan herkes karşı çıkmış ama herkese karşı deli gibi bir savunma içerisine girmiş..

bana dolandırıcı olarak İTHAM ettiği için kendisi hakkında SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA bulunacağım. Hemde 3 gün 5 gün sonra değil. SAYIN YETKİLİLER YA DA BU KONU AÇAN ARKADAŞ İLE TİCARET YAPMIŞ BİRİLERİ BANA BU KİŞİNİN BİLGİLERİNİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. BUGÜN MESAİ SAATİNE KADAR YA DA YARIN SABAHTAN GÖNDERİN LÜTFEN.

BU İŞLER BU KADAR KOLAY DEĞİL. KLAVYE BAŞINDAN BİRİLERİNE HAKARET EDİLMEZ HAKKINDA KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ MESAJLAR ATILAMAZ. ÜSTELİK BENİM MESLEĞİMİ BİLE BİLMİYOR, BENİM KİM OLDUĞUM KONUSUNDA FİKİR SAHİBİ DEĞİL...

lütfen benim açtığım konulara bakın, orada insanlar kazançlarını paylaşmışlar. isteyenler SKYPEtan bana gelen ÖDEMELERİ size göndereyim. KİM NE KADAR KAZANMIŞ BANA GÖNDERİYOR. ben de size atayım.

Tabi ki en doğal hakkınız dava açabilirsiniz ben şimdi skype üzerinden size bilgilerimi vereceğim.

Ya bu işte de bir sır var. Püf noktası var. Aranma hacmi aşırı fazla rekabet düşük yüzlerce kelime ile db ler hazırladım gene de belli bir potansiyele erişmedi.

Son düzenleme:
Kardeşim daha önce açmış olduğun http://www.ytpara.com/konu-disi/94398-yeni-acilan-networkler-hakkinda.html konusuna istinaden bu da gördüğüm kadarıyla ikinci benzer konun bence sende fazla paranoyaklık mevcut.

Doğrudur o sizin düşünceniz ben herkesin aklına gelen veya gelmeyen bir şeyi ifade ediyorum. Sizler böyle şeylere alışkın olmadığınız için garipsiyor olabilirsiniz. Benim bunları söylemem kadar doğal bir şey yok

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

acaba @DjPrecision niyetine böyle konular açarak!!!!
belkide forumda paylaşımı engelleyip diğer yt forumlarına üyelikleri kaydırmak istiyordur.

Siz öyle diyorsanız öyledir. Benim böyle bir düşüncem ve fikrim yok !

Yahu kardesim adam konulari acmis o kadar uzun uzun yazmis herseyi en ince detayina kadar anlatmis. Sen bu adama gidip hala konuda yazan seyleri tekrar tekrar sorarsan eninde sonunda bu tarz seyler olur.

Ne yani? Sonsuza kadar bilgisayar basinda oturup milletten bu konularla ilgili gelecek sorulari cevaplamayi mi beklesin adam? Istese en basindan adsense ekran goruntulerini koyup satamaz miydi bu yontemi? 300 400 liradan satsa eminim onlarca hatta daha fazla alan kisi cikardi rahatlikla.

Su yaptigim halde hit alamadim kazanc saglayamadim diyen arkadaslar. Bi zahmet orada yazan seylerin %100 aynisini yapmak yerine kendinizdende biseyler katin. Herkes aynisini yaptigindan dolayi kazanamiyorsunuz.

Konuyuda kilitliyorum daha fazla tartismaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri