Actionscript Yeni DBLER

hocam herkesin görmesi açısından her 1 db yi 1 gmail üzerinden blog mu açalım 1 gmailden 3 blog falan mı açalım
birde hocam ca-puıbları değiştirirken maksimum adsense sayısı 3 olmalı demişsiniz template te 4 ca-pub buluyor 4ününde değiştirelim mi ?

hocm 1 gmailden 3 blog açın o blogu aynı gmailden webmaster toolsa kaydedin.
sonra bu şekilde devam edin hep.

hocam o sondaki adsensein yayıncı kimliği çalışmadığı için gözden kaçmış o öyle kalsa da önemli değil siz kendi yayıncı kimliği ile 3 adsense ekleyin diğerini silin.

Hocam blogspot için ne adsensesi kullanacağız?

youtube adsense mi web adsense mi

html de pub değiştirmeyi bulamıyorum. Wordpadde değiştirdim. Bu şekilde de reklam çıkmıyor. Nasıl yapacağız bunu?

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Böyle bi hata veriyor hocam nasıl yapacaz ?

L1gzXa.png

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam boyle bi hata aliyorum
Şablonunuzu kaydedemedik.
Şablonunuz doğru şekilde oluşturulmadığından ayrıştırılamadı. Lütfen tüm XML öğelerinin doğru şekilde kapatıldığından emin olun. XML hata iletisi:
There should be one and only one skin in the template, and we found: 0

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam boyle bi hata aliyorum
Şablonunuzu kaydedemedik.
Şablonunuz doğru şekilde oluşturulmadığından ayrıştırılamadı. Lütfen tüm XML öğelerinin doğru şekilde kapatıldığından emin olun. XML hata iletisi:
There should be one and only one skin in the template, and we found: 0

Aynı hatayı bende alıyorum.Takip

Ben bu db lerden bazılarını içe aktarıyorum ama işlem bitince hiçbir içerik oluşmuyor. Tekrar denediğimde de limit muhabbetine takılıyorum. Çok garip gerçekten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri