actionScript Yöntemiyle Kazanan Varmı Varsa Yardım Lütfen

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
imzası o :D yani sanırım öyle :D

İmza hocam imza uğraşılırmı onu yazmakla [emoji4]
48094d14a3752ab0bde04ca704ceb3f8.jpg

Karabiberim-

http://hdqualityimages.blogspot.com.tr

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:42 ----------

İmza değil ondan eminim, otomatiğe bağlamış sanırım. Biz bunu yapmamak için para verip üyelik alıyorduk.

Bir daha bak istersen hocam[emoji4]
6fdd03c8589099065eea839f7d10d94e.jpg

Karabiberim-

İmza hocam imza uğraşılırmı onu yazmakla [emoji4]
48094d14a3752ab0bde04ca704ceb3f8.jpg

Karabiberim-

HDimg

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:42 ----------

Bir daha bak istersen hocam[emoji4]
6fdd03c8589099065eea839f7d10d94e.jpg

Karabiberim-

HDimg

Sitenin imza bölümünde olmadığı için imza değil. Otomatik olması gerçeği değiştirmiyor. :)

Nasıl yani anlamadım imza açık imza kısmına ufak bir not ve link koymuşum[emoji4] imza karabiberim link ise otomu olmuş oluyo?

Karabiberim-

HDimg

İmzada altta çizgiyle ayrı bi bölüm oluşuyor ama seninkinde mesajın içinde bulunuyor. Sen ne kadar imza olarak yollarsan yolla sonuçta burada elle yazılmış gibi gözüküyor. Yani sisteme göre aslında imzadan sayılmıyor onu demek istedim. ;)

İmzada altta çizgiyle ayrı bi bölüm oluşuyor ama seninkinde mesajın içinde bulunuyor. Sen ne kadar imza olarak yollarsan yolla sonuçta burada elle yazılmış gibi gözüküyor. Yani sisteme göre aslında imzadan sayılmıyor onu demek istedim. ;)

Anladım evet imzada bir hr oluyor arada ama bende sonuçda imza text kutusu olan yere yazmışım bunu gösterdim doğru söylüyorsun haklısın[emoji4] bi problem olmaz ama dimi? İmza açık sonuçda [emoji4]

Bu çağrın üzülerek söylüyorum bir işe yaramayacaktır. Bilen bildiğini zaten söylemez. Sen araştırıp bulacaksın. Youtube Spam işini öğrenmek için onlarca kişiye mesaj attım ama herkes bakıp cevap yazma tenezzülünde bile bulunmadı. Ama ne olursa olsun bu işi öğrenmem lazımdı çünkü maddi olarak çok kötü günler geçiriyordum. En sonunda bir risk aldım ve cebimde metelik olmayan ben kredi kartına borca girerek vds bot ve boş kanal satın aldım. Sonunda deneme yanılma yoluyla 3.ayın sonunda 4 haneli bir gelir elde ettim.

Sonuç olarak tabi ki Youtube nin şuan ki hali neticesiyle yine maddi olarak zor günler geçiriyorum ama şunu öğrendim. Kimseye kendini küçük düşürme. Çünkü onlar yapıyorsa sende yapabilirsin. Bu forumda kimse mükemmel değil bunu bil.

Bu çağrın üzülerek söylüyorum bir işe yaramayacaktır. Bilen bildiğini zaten söylemez. Sen araştırıp bulacaksın. Youtube Spam işini öğrenmek için onlarca kişiye mesaj attım ama herkes bakıp cevap yazma tenezzülünde bile bulunmadı. Ama ne olursa olsun bu işi öğrenmem lazımdı çünkü maddi olarak çok kötü günler geçiriyordum. En sonunda bir risk aldım ve cebimde metelik olmayan ben kredi kartına borca girerek vds bot ve boş kanal satın aldım. Sonunda deneme yanılma yoluyla 3.ayın sonunda 4 haneli bir gelir elde ettim.

Sonuç olarak tabi ki Youtube nin şuan ki hali neticesiyle yine maddi olarak zor günler geçiriyorum ama şunu öğrendim. Kimseye kendini küçük düşürme. Çünkü onlar yapıyorsa sende yapabilirsin. Bu forumda kimse mükemmel değil bunu bil.

Haklısın hocam çok doğru konuşuyosun benim stemim sadece neden paylaşılmıyor? Formun amacı ne o zaman? Küçük düşürme veya acındırma değil dediğim gibi stemim benim ona

Forumlarda herkesin paylaşımına sunulan içerik ve taktikler, ünlü oyuncunun amatör liglere gitmesi gibi bir şeydir hocam. Yani her şey bitmiş, son raddelerinden bir şeyler kapılmasıdır. Kazanan var mı, iyi kötü var gibi görünüyor. Ancak kazananların da bir blogunun 3-4 günden fazla durduğunu sanmıyorum. Çoğu spamdan kapanıyor zaten 10. bloğu yaparken 1., 12 yi yaparken 2. kapanıyor bu şekil. He tabi çok üzerine de düşmedim günde 4-5tl vs geliyordu, stabil olmayınca bıraktım. YouTube bilgin varsa buradan şaşma normal web vs yatırım yaparsın, açıkçası mantıklı olan yt ye bir şekil devam etmektir şuan.

Forumlarda herkesin paylaşımına sunulan içerik ve taktikler, ünlü oyuncunun amatör liglere gitmesi gibi bir şeydir hocam. Yani her şey bitmiş, son raddelerinden bir şeyler kapılmasıdır. Kazanan var mı, iyi kötü var gibi görünüyor. Ancak kazananların da bir blogunun 3-4 günden fazla durduğunu sanmıyorum. Çoğu spamdan kapanıyor zaten 10. bloğu yaparken 1., 12 yi yaparken 2. kapanıyor bu şekil. He tabi çok üzerine de düşmedim günde 4-5tl vs geliyordu, stabil olmayınca bıraktım. YouTube bilgin varsa buradan şaşma normal web vs yatırım yaparsın, açıkçası mantıklı olan yt ye bir şekil devam etmektir şuan.

Haklısın hocam ama işte YouTube bilgimde pek yok günde 10-80 arası tık geli YouTube den ellemediğim halde ordan caymamın sebebi ise tbm 0.04 ile 0.06 arasında oda bi işe yaramıyo açıkcası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri