Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
az bi oynama yaptım. tekrar atacam şimdi geçecek mi bakalımverir hacı verir , görüntülerle oynayacan karartacan kesecen biçecen deneyecen sürekli. geçebiliyomusun eşleşeni
geçerse videoyu paylaşacam burda amme hizmeti yaparız belki mübarek kandil de hayır dua alırıziyice doğra biç olmadı araya kendi fotoğrafını at sadece başlık orjinal kalsın![]()
boş sektördesin ilerde boşa bunlarla vakit geçirdim dersin başka sektöre yönel
boş sektördesin ilerde boşa bunlarla vakit geçirdim dersin başka sektöre yönel ayınısı ben 4ay önce yapıyordum 1.gün gelmesse 2.gün engel geliyor
boş mu sektörboş sektördesin ilerde boşa bunlarla vakit geçirdim dersin başka sektöre yönel ayınısı ben 4ay önce yapıyordum 1.gün gelmesse 2.gün engel geliyor
boş mu sektörTürkiye de en çok izlenen programlardan birine boş sektör demek garip. böyle dandik bi video vardı yeteneksizsinizin 3-5 dakkalık 4k izlenmeye 10$ para aldım.
yanlış dedim sektör boş değil ama youtubede ekmek bırakmazlar adamlar zaten nese ben birşey dyemiyim sonra biz suçlu oluruz inşallah daha iyi kazanırsın
dizilerde 3-4 hafta öncesinden çekiliyor hocam. ama eşleşen vermez yayınlanırken yüklediğinizde.iyide bunu gündüz çekip gece yayınlamıyolar mı zaten.Canlı yayın değil ki
hocam ne gibi bir düzenleme yaptınız bizede anlatırmısınız birde hangi programGardeş suçlu falan olmazsın rahat ol ben şaşırdığım bişeyi paylaştım sonra da geçirebilirmiyim diye dene yapıyorum geçirirsem paylaşırım. Belki kanalına koyacak arkadaş olur. Mesela geçen aylarda umutsuz ev kadınlarının full bölümünü paylaşmıştım forumda dizi paylaşanlar alsın diye. youtube da ilk olarak ama 1 kuruş para kazanmadım açmadım para kazanmasını. Benimkisi vakit geçirmek gibi bişey
---------- Mesaj saat 23:41:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:37:37 civarında gönderildi. ----------
ahanda geçirdim
Burçin ve Nil Dans Gösterisi - YouTube
hocam camtasia programını kullandım öyle detaylı bişey yapmadım başa koydugum introdan sonra eşleşen veriyodu resimde görülen saniyede, muhtemelen ilk görüntü kısmı. Onu ordan kestim. alttaki yazıları ve üstte çıkan yıldızlı kısımları da kestim (dikkat edersen kızların kafası nın bi kısmı yok) ben bunu yaparken camtasia daki zoom özelliğini kullandım farklı programlarda kesebilirsiniz. Yani ortaya zoomladım.hocam ne gibi bir düzenleme yaptınız bizede anlatırmısınız birde hangi program
(dikkat edersen kızların kafası nın bi kısmı yok)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.