Acun reizden önemli cümleler

Niye nefret ediyorsun ki dostum? Çok kazandığı için mi yoksa tüm Türkiye'nin izlediği başarılı programlara imza attığı için mi?

Adam her türlü işini yapıyor. Hakederek te kazanıyor abi. Bir çok insana ekmek kapısı açtı açmayada devam ediyor. Bir sürü insan bu adam sayesinde meşhur oldu. Kıskanmak yerine onunda dediği gibi para önemli değil, önemli olan sevdiğin işi yapıp hayatta mutlu olmayı denemek lazım. Adam hem sevdiği işi yapıyor hem de kazanıyor. Kutlamak lazım..

Bu arada çok doğru sözler söylemiş.

:) Allahını seversen bu adam bir yerde değil mi şuan? Bu adamdan çok kazanan var mı? Bırakın kardeşim kıskanmayı. Adam başarılı ve zengin. Medya elinde. Belki bir çok insanada yardımcı oluyor ve bunu hiç medyaya yansıtmıyor.

kardeşim benim çapım nede onu kıskanıcam.sırf programlarına zeval gelmesin diye hükümete yalakalık yapan bi insan.başarılı programlar yapıyo bundan şüphem yok.ama her şeyden önce insan biraz dik durmasını bilecek.

nefret ediyorum şu heriften.dini imanı para.tv8 i aldıktan sonra bazı çalışanların işine son vermiş.

acun ılıcalı işten çıkarmadı, mng şirketi ve tv 8 sahibi tazminatlarını ödeyip çıkardı. suçlu olan var ise kanalı alan değil belki adam kendi kadrosunu kurmak ister ya da daha iyi bir ekibi getirmek ister kanalına bu onun seçeneğidir. :cool:

acun ılıcalı diğer medyada bulunan insanlar arasın da en samimi ve çalışanlarına değer veren kişi ayrıca kendi ekibine her yaz otel kapatıp tatil yaptırır. bilmeden laf etmemek lazım.

Konuyu açan arkadaş doğru bir yere dikkat çekmiş.Köşe dönme sevdası ile bir işe başlarsanız emin olun hiç bir şey kazanamazsınız.Sadece youtube işinde değil her işte bu böyle.Bundan 10 ay önce youtube işine girdiğimde şu kadar para kazanacam diye girmedim aksine kazanacağıma dair umudum da yoktu ki zaten iyi kötü internet üzerinden kazanan biri olduğum halde.Ama denedim sebat ettim.Tabiri caizse fazla yeşillenmedim,oluruna bıraktım.Tabii her işte olduğu gibi bu işte de kısmete inanıyorum.Yani insan kısmeti neyse onu kazanıyor.İsterse dünyanın en zeki adamı olsun eğer nasibinde yoksa yoktur.

kardeşim benim çapım nede onu kıskanıcam.sırf programlarına zeval gelmesin diye hükümete yalakalık yapan bi insan.başarılı programlar yapıyo bundan şüphem yok.ama her şeyden önce insan biraz dik durmasını bilecek.

Adam bu hükümeti seviyorsa ve bu hükümetle istediği herşeyi yapabiliyorsa neden hükümeti övmesin ki? Hükümet karşıtı başarılı işler yapanda var bu ülkede. Bizim en büyük hatamız zaten herşeyi hükümete veya siyasete bağlayarak yorumlamak. Adam her türlü dik dostum ben yamuğunu görmedim valla. Bakış açısı bu tabi.

Objektif bakarsak Acun başarılı birisi.

bu adam bana geleceğe dönüşteki "bif" az bişeyde aziz nesinin zübüğünü anımsatıyor.

valla ben Acunu pek sevmem sebebi de reklamda bile kendisi oynaması,programlar kopyala yapıştır olabilir,sen yapsaydın o zaman kardeşim o programları da sen kazanaydın,adam paranın en kaymaklısını buldu işini götürüyo,tv8 olayına gelince bazı çalışanların işten çıkarılması Acunun sorunu değil adam satın aldı ve istediğini yapmak hakkı tazminatı verir gönderir konulara duygusal bakmayın ticaret bu,ticarette hakkını vermek vardır duygusal yaklaşım ticareti bitirir...

Çekemeyen arkadaşlar acun media dan telif yiyenler büyük ihtimal :D

Basarili bir adam kisiliginden bizene calisanlari dusunsun onuda

nefret ediyorum şu heriften.dini imanı para.tv8 i aldıktan sonra bazı çalışanların işine son vermiş.

dini imanı para ondan okul yaptırdı ondan hastane yaptırdı sen ne hakla böyle konuşuyorsun.

bir kere tv8 izlenmiyor zaten buna bırakta o karar versin kimi alıcağını kimi kovucağını

2. adam zaten dik duruyor sen hükümeti sevmiyorsun diye burda boşuna yaygara koparma

BUDA BENİM FİKRİM

acun ılıcalı toplum tarafından bu derece sevilmese idi bu seviyeye gelemezdi adam cok doğal ve cok zeki ....okadar zeki ki insan analizleri de cok iyi ve kimi hangi program da kullanacağını da cok iyi biliyor.

acunu severdim takiii acun firarda bitene kadar. Ondan sonra yaptığı programlar zaten başka ülkelerde başarıya ulaşmış Ülkemizde de devşirme yöntemiyle millete gösterilen shov programlarıdır.

ör: Fear Factor, Survivor , Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans,Yoksa Rüya mı?,Söyle Söyleyebilirsen,o ses türkiye vs...

hangisi orjinal yapıt?

acunun kendisi yetenekli, önceki programlarından biliyorum. Ama acun firardaki samimiyet şimdiki programnalrın hiç birinde göremiyorum ben.

Allah yolunu açık etsin ama ben izlemiyorum.

Birşey daha yazıcam adam para düşkünü diyenlere Türkiyeye şimdiye kadar kimleri getirdi ha bunlarıda inkar edin hersene kendi programlarına birilerini getirip olay yarattı bunlar bedavaya gelmedi sanırım halkdan kazandığı paranın fazlasını gine halka verdiği bir gerçektir.

acunu severdim takiii acun firarda bitene kadar. Ondan sonra yaptığı programlar zaten başka ülkelerde başarıya ulaşmış Ülkemizde de devşirme yöntemiyle millete gösterilen shov programlarıdır.

ör: Fear Factor, Survivor , Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans,Yoksa Rüya mı?,Söyle Söyleyebilirsen,o ses türkiye vs...

hangisi orjinal yapıt?

acunun kendisi yetenekli, önceki programlarından biliyorum. Ama acun firardaki samimiyet şimdiki programnalrın hiç birinde göremiyorum ben.

Allah yolunu açık etsin ama ben izlemiyorum.

sen yapsaydın o zaman ? bu youtube de video tutturma işi değil, özgün çalışasın. Şuan Türkiyede'ki dizilerin % kaçı orjinal ? Çoğu bi romandan, eski bi diziden veya sinemadan esinlenmiş diziler. Televizyon dünyası farklıdır, kafayı kullanan çok büyük işler yapar, örneği de Acun Ilıcalı'dır. Ayrıca hangi programcı ülkeye onun kadar yarar sağladı, PSY'yi kim ülkene getirebilir di en basitinden ? Ayrıca Acun Ilıcalı yine zirvede! - Milliyet Haber bu linkte de gördüğün üzere 2012 yılı vergi rekortmeni ( ünlüler de ) bu bile ülken için yetmez mi ?

Hep aynı şeyler söylenenler parayı bulunca hep aynı kendini gizliden öven öğütler,en azından okuyacaksak bu tarz sözleri mark zuckerbergin,steve jobsun,bill gatesın,wozniakın sözlerini okuyun daha mantıklı ve yararlı.

sen yapsaydın o zaman ? bu youtube de video tutturma işi değil, özgün çalışasın. Şuan Türkiyede'ki dizilerin % kaçı orjinal ? Çoğu bi romandan, eski bi diziden veya sinemadan esinlenmiş diziler. Televizyon dünyası farklıdır, kafayı kullanan çok büyük işler yapar, örneği de Acun Ilıcalı'dır. Ayrıca hangi programcı ülkeye onun kadar yarar sağladı, PSY'yi kim ülkene getirebilir di en basitinden ? Ayrıca Acun Ilıcalı yine zirvede! - Milliyet Haber bu linkte de gördüğün üzere 2012 yılı vergi rekortmeni ( ünlüler de ) bu bile ülken için yetmez mi ?

sen yapsaydın o zaman ?

sende televizyon patronu olsaydın seve seve yapardım. hocam :)

PSY'yi kim ülkene getirebilir di en basitinden ?

PSY dediğin adam babasının hayrına gelmedi sonuçta. Kaç para aldı Allah bilir. SENİN ÜLKENDE AJDAR NEYSE, BU ADAMIN ÜLKESİNDE ADAM BU. düne kadar psy deseler one yaa derdiniz :)

Bunlar show adamı bugün var yarın yok. Gelen gideni bu kadar büyütmeyin gözünüzü seveyim.

Şuan Türkiyede'ki dizilerin % kaçı orjinal ? Çoğu bi romandan, eski bi diziden veya sinemadan esinlenmiş diziler.

Bunlar birebir, aynısı, kopyası yapılan şeyler değil dikkatinizi çekerim. Duygusu, vurgusu, hayalgücü vs... çok farklıdır. show programları birebir kopyadır. Siz Türkiyede aynısını yapmak için yayın haklarını satın alırsınız.

işte örneği

Yarışmanın Yayınlandığı Ülkeler (o ses Türkiye)
O Ses Türkiye - Vikipedi

Yarışmanın yayınlandığı diğer ülkeler (varmısın yokmusun)
Var Mısın Yok Musun - Vikipedi

Dünya çapında yayınları (Survivor)
Survivor (yarışma) - Vikipedi

2012 yılı vergi rekortmeni

Bu ülkenin ekmeğini yiyorsan vergisinide ödiceksin. Vergi ödemek zaten bir vatandaşlık görevi.

Cem Yılmaz heryıl sıraya giriyor. Nevar bunda :)

Ben acunu kötülemedim beceriksiz, seviyesiz, hırsız da demedim.

acun firarda programı bitti eski acun kalmadı dedim. O yüzdende izlemiyorum dedim.
Acunu bukadar büyütmeyin gözünüzü seveyim bu showlar bugün var yarın yok.

Nereden nereye geldi helal olsun.
Demek işini severek yapacaksın.

Ben acun firardadan beri takip ederim bu adami cok basarili.Birileri bir yerlerden destek almis falan dedi ama alakasi yok resmen calisarak geldi...Adam yurt disindan programlari aldi getirdi ister caldi deyin ister alinti yapti.

Bundan once kimse boyle bir sey dusunmedi dusunse simdi oda bir yerlere gelirdi..Adam o ses programini getirdi hic bir sey yapmadan para kazaniyor biraz saygi gosterin bence.

---------- Mesaj saat 17:57:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:54:52 civarında gönderildi. ----------

sen yapsaydın o zaman ?

sende televizyon patronu olsaydın seve seve yapardım. hocam :)

PSY'yi kim ülkene getirebilir di en basitinden ?

PSY dediğin adam babasının hayrına gelmedi sonuçta. Kaç para aldı Allah bilir. SENİN ÜLKENDE AJDAR NEYSE, BU ADAMIN ÜLKESİNDE ADAM BU. düne kadar psy deseler one yaa derdiniz :)

Bunlar show adamı bugün var yarın yok. Gelen gideni bu kadar büyütmeyin gözünüzü seveyim.

Şuan Türkiyede'ki dizilerin % kaçı orjinal ? Çoğu bi romandan, eski bi diziden veya sinemadan esinlenmiş diziler.

Bunlar birebir, aynısı, kopyası yapılan şeyler değil dikkatinizi çekerim. Duygusu, vurgusu, hayalgücü vs... çok farklıdır. show programları birebir kopyadır. Siz Türkiyede aynısını yapmak için yayın haklarını satın alırsınız.

işte örneği

Yarışmanın Yayınlandığı Ülkeler (o ses Türkiye)
O Ses Türkiye - Vikipedi

Yarışmanın yayınlandığı diğer ülkeler (varmısın yokmusun)
Var Mısın Yok Musun - Vikipedi

Dünya çapında yayınları (Survivor)
Survivor (yarışma) - Vikipedi

2012 yılı vergi rekortmeni

Bu ülkenin ekmeğini yiyorsan vergisinide ödiceksin. Vergi ödemek zaten bir vatandaşlık görevi.

Cem Yılmaz heryıl sıraya giriyor. Nevar bunda :)

Ben acunu kötülemedim beceriksiz, seviyesiz, hırsız da demedim.

acun firarda programı bitti eski acun kalmadı dedim. O yüzdende izlemiyorum dedim.
Acunu bukadar büyütmeyin gözünüzü seveyim bu showlar bugün var yarın yok.

Niye kimse satin almadi peki disardan? Kimse demiyor yarismayi bu adam kendi kendine uydurdu herkes alir haklarini yayinlar..Neden daha once kimse dusunmedi bunu o zaman? Cok basit dusunuyorsunuz..

Bu arada turkce karakterler kullanamiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri