Adalet yerini bulsun!!!

Allah sabir versin. Almanya'da yasiyorum okullarin, ögrencilerin bulundugu yerlerde dolu levha vardir 30' luk yol diye. Almanya'da bu olay olsaydi o adam gün yüzü göremezdi. Bu kadar cok cocugun bulundugu bir yerde nedir bu denli hizli gitmek. Cok üzücü bir durum...

Başınız sağolsun. Ancak videolarda servis şöförünün hatasını pekte idrak edemedim. Hızlı sürüyordu diyorsunuz ancak videoda normal şehir içi hızında seyrettiğini düşünüyorum.
Çocuk yola fırlamış ne kadar acıda olsa bir kusur göremedim ben.Yani arabanın önünden birden çocuk çıkıvermiş adamın yapabileceği ne olabilir orada. Tabi siz acınız olduğu için farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.
Tekrardan Başınız sağolsun.

sokak arasında hız sınırı 20 km, olay yeri inceleme ölçüm yaptı en az 50 km hızla geliyormuş, fren hızı yok, çarptıktan sonra durma yok, vuruyor 10 metre ileride duruyor dikkatli izlerseniz anlarsınız.7 yaşında bir çocuğun üstünde 2 lastik nasıl geçebiliyor, hiç mi farketmiyor, tabiki herkesin suçu var, servis şöforü, hostes, vuran araç..

sokak arasında hız sınırı 20 km, olay yeri inceleme ölçüm yaptı en az 50 km hızla geliyormuş, fren hızı yok, çarptıktan sonra durma yok, vuruyor 10 metre ileride duruyor dikkatli izlerseniz anlarsınız.7 yaşında bir çocuğun üstünde 2 lastik nasıl geçebiliyor, hiç mi farketmiyor, tabiki herkesin suçu var, servis şöforü, hostes, vuran araç..

üstadım acınız çok büyük kesinlikle haklısnızdır . Allahım o sabiyi yanına aldı sizlere sabır versin...fakat 20 km diye bir hız sınırı yok 50 dir o ve çarpan şoförden çok servis hostesi vb suçlu bence...çarpan aracın şoförü sen oslaydın aninen çıkan çocuğa bir nasıl çarpmıcan ? o arabanın çarpmadan durması imkansıza yakın bir durum üstadım. ayrıca çarpan kişi hemen inmiş arabaya almış hastaneye götürmüş anlaşılan . bence o çarpan adamda sizin kadar üzgündür....

Ben videoya göre yorum yapmıstım.Tabi siz daha iyi biliyorsunuzdur.Allah sizlere sabır versin.Gerçekten çok üzücü bir olay.

beni koltuğa kitledin bıraktın bu nedir arkadaş :( Allah rahmet eylesin

üstadım acınız çok büyük kesinlikle haklısnızdır . Allahım o sabiyi yanına aldı sizlere sabır versin...fakat 20 km diye bir hız sınırı yok 50 dir o ve çarpan şoförden çok servis hostesi vb suçlu bence...çarpan aracın şoförü sen oslaydın aninen çıkan bir nasıl çarpmıcan ? ayrıca çarpan kişi hemen inmiş arabaya almış hastaneye götürmüş anlaşılan . bence o çarpan adamda sizin kadar üzgündür....

Servisin kapısı açık, kapısı açılan servisin arkasında ışıklı dur işareti vardır bunu gören ve oradan geçen araç durmalı, bu bir kuraldır, okul servis kapısı açıldığında arka tarafında dur işareti ışığı yanar hatta trafik kurallarına göre bir nevi bildiğimiz trafik kırmızı ışık anlamını taşır. Hızlı geliyor hocam görkü şayitleri var, hepimiz akşama kadar video çalışıyoruz, kameradan birebir canlı görüntü alamazsınız.

Hocaaaaa paylaşmasaydın keşke, kanım çekildi... Bende 6 yaşında bir erkek çocuğu babasıyım. Allah belasını versin ********in evladı o..... .ççççççççooooooooooo....... göz yaşlarımı durduramadım izlerken. Benn bennnnnn bu ve bunun gibi o....çççççllarını gördüğümde direk 155'i arayıp plaka veriyorum, varsa civarda resmi mobese kamerası onuda belirtiyorum. Haberiniz olsun sizde öyle yapın Allah bu ve bunun gibi insanlara gün yüzü göstermesin inşallah. Allah anasına babasına büyük sabır versin inşallah.

Son düzenleme:

Hocam Olay Yeri İnceleme Yaptıysa Ceza Alması Lazım Degilmi Çünkü Delil Resmi Delil ? 50 km Ve O Sokak Arası HER TÜRLÜ yasak daha OTOBAN Bile O kadar genişken levhalarda 30 Km yazıyor .

Allah rahmet eylesin göz yaşlarımi tutamadım

görüntüleri gördümde sürücüde suçlu arkadaş... tamam çocuk fırlamış ama iki tekerde üstünden nasıl geçer ki çocugu gördügü anda frene asılsa belki ön teker bile geçmezdi üstünden. adam iki tekeride geçirip ilerde duruyor :(
zor durum

Başınız sağolsun.Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

görüntüleri gördümde sürücüde suçlu arkadaş... tamam çocuk fırlamış ama iki tekerde üstünden nasıl geçer ki çocugu gördügü anda frene asılsa belki ön teker bile geçmezdi üstünden. adam iki tekeride geçirip ilerde duruyor :(
zor durum

Aynen öyle hocam, hepimiz şoförüz, lastik ufak bir taştan geçse hissederiz, iki lastik geçmiş 3 metre sonra durmuş:(

Allah ailesine sabirlar versin tarif edilemez bir aci...
Allah kimseye evlat acisi yasatmasin

Konuyu yeni gördüm. Başınız sağolsun. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri