Adalet yerini bulsun!!!

Allah rahmet eylesin, yapılması gereken neyse yapalım

Ailesine Allah sabır versin, Allah kimseye çektirmesin bu acıyı evlat acısı hiç biseye benzemez

çok acı çok.. anne ne kadar da gözünden sakınır gibi büyütmüş evladını bahçenin kapılarını kilitliyordum diyor.. bence görüntülere göre en büyük eksiklik servis aracında hostesin olmadığı..

0:40 ila 0:41 saniyeleri arasında dikkatlice okul servisinin şöförüne bakarsanız sanki dur araba geliyor der gibi bi hareketi var..

suçlular cezalarını çekmeli..

Allah öncelikle anneye sabır versin yavrusu yoldaymış onu sağ salim dünyaya getirir inşallah..

sokak arasında hız sınırı 20 km, olay yeri inceleme ölçüm yaptı en az 50 km hızla geliyormuş, fren hızı yok, çarptıktan sonra durma yok, vuruyor 10 metre ileride duruyor dikkatli izlerseniz anlarsınız.7 yaşında bir çocuğun üstünde 2 lastik nasıl geçebiliyor, hiç mi farketmiyor, tabiki herkesin suçu var, servis şöforü, hostes, vuran araç..

hocam çok geçmiş olsun başıma aynısı geldiği için yorum yapmak istedim. olayın tıpa tıp aynısı şeklinde tarafıma araba çarptı ayak kırığımla yırttım ayagımın üzerinden araba geçti ama herhangi davacı vs olmadık hak iddaa etmedik. Çünkü videodaki gibi arabanın önüne bariz bir şekilde sağıma soluma bakmadan atladım bana çarpan araç videodakinin yarı hızındaydı Allahıma şükür. yani demek istediğim şöför belki hızlı gitmiş olabilir ama suçu tek 1 kişide aramak mantıklı degil. Allah size ve ailesine sabır versin umarım gereken cezayı "bütün" sorumlular alır. Acınızı az çok anlayabildiğimi düşünüyorum.

Allah kimseye evlat acısı vermesin,Allah ailesine sabır versin...Bir sürü şey yazdım sildim en büyük hata okul servisinde(başlı başına hatalı) ikinci hatalı market servisidir.(kasıt yok belli ama hatalıdır)

Valla kardeşim çok üzüldüm allah o anaya babaya sabır versin.Yazık günah çok kötü bişey.Çok üzüldüm.Allah sabır versin başınız sağ olsun.

çok acı bir durum. başınız sağolsun ama şoförün hatası yok gibi duruyor videoda. çocuk çok hızlı yola atlamış ve saniyelik bir olayda gerçekleşmiş olay. araba durana kadarda 2 tekerlek üzerinden geçmiş ne yazıkki :( şoför zaten hemen hızlıca müdahele etmek istemiş ama o durumdaki biri kaza sırasında ölmediyse bile böyle bilinçsiz bir şekilde müdahele edilerek arabaya sokulması zaten büyük hasarlara yol açabilir. otopsi raporu nedir bilemiyorum ama şoförün tek hatası ani panikle çocuğu arabaya koymak istemesi bence.

Ekşiye konu açarsanız yayılır.

Hocam başınız sağolsun RABBİM annesine babasına sabır versin çok zor bir durum .

Allah yakınlarına sabır versin. O aracı kullanan şöför her türlü cezayı hakediyor. 4 tekerlekle üstünden geçtiğinde içim acıdı, tüylerim ürperdi. Bunlar nasıl insan. Yazıklar olsun. Hem suçlu hemde bir yardım eli uzatmıyor. Vicdanı peşini bırakmasın inşallah.

Allah Rahmet eylesin basin sagolsun kardesim Allah Sabir versin Rabbim kimseyi evlat ile imtahan etmesin

Servisin orada durması yasak.
Öbür aracın okul taşıtını duraksamadan sollamasi yasak.
Boyun hasarı oluşan Yaralıyı kucaklayip götürmek yasak.
Servisin yardımcısı olmaması yasak.
Belediyenin bolunmeyen bir yolda yaya geçidi yapmaması yasak.
Daha da sayarim.
Kusura bakma moderatörum yardimci olamayabiliriz,
çünkü BU ÜLKEDE ADALET ARAMAK DA YASAK.!

Son düzenleme:
Tekrar başınız sağolsun. Allah sana ve diğer yakınlarına sabırlar versin. 20 Yyıldır Trafiğin içinde birisi olarak içim kan ağlayarak izledim. Hepimizin çocuğu var. Ülkemizin en büyük sorunu Trafik kazaları ve trafikte oluşan sorunlar maalesef her yıl 10,000 civarında vatandaşımızı trafik kazalarına kurban veriyoruz. Toplum olarak Trafik kültürünü bir şekilde edinmemiz gerekiyor.

izlerken kanım dondu bu nasıl bir şöför !! hadi vurdun vicdansız herif neden durmuyorsun !!!
Allah sabırlar versin kardeşim ((

Samanyolunda denk geldim az evel başınız saolsın hocam ailesine Allah sabır versin

Az önce star tv ana haberde çıktı poyrazın haberi inş diğerleride yayınlar hala yayında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri