ADaletini SilkeleYim DÜNYA!

• Kullanıcı YT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YT1

Kayıtlı Üye
10426163_788081197917314_2087877431397503216_n.jpg

Afrikaya yardım yapılmıyor değil.Ama bunlar hep geçici çözüm.En fazla 2 gün karnı tok geziyorlar 3.gün gene aç.Yapılan yardımlar ordaki düzeni kurmaya,işi öğretmeye yönelik olmalı.Tabi birde BM 'lerden güvenlik için asker gitmesi lazım.Düzenin sağlanması için.

Yazık, sanki o suyu kafalarından boşaltınca als hastalığına çözüm oluyor. Dünyada ne kadar gerizekalı insan var yazık afrikada o su için savaşıyorlar sen başından dök. Bunu yapan çoğu ünlünün de içten yapmadığını amacının hayran kitlesi arttırmak olduğunu düşünüyorum.

niye insanlarda göz yanılması yapmaya çalıştın anlamadım? bende yanlış anladım herkes gibi bravo madalyanı birazdan takarlar

Afrikaya yardım yapılmıyor değil.Ama bunlar hep geçici çözüm.En fazla 2 gün karnı tok geziyorlar 3.gün gene aç.Yapılan yardımlar ordaki düzeni kurmaya,işi öğretmeye yönelik olmalı.Tabi birde BM 'lerden güvenlik için asker gitmesi lazım.Düzenin sağlanması için.

BM'nin umrunda mı hocam ? Elinde şansı olsa bütün dünyayı yerle bir ederler 1 saniye durmadan öyle ******** ülkeler hepsi - amerika, fransa, ingiltere'den falan bahsediyorum -

BM'nin umrunda mı hocam ? Elinde şansı olsa bütün dünyayı yerle bir ederler 1 saniye durmadan öyle ******** ülkeler hepsi - amerika, fransa, ingiltere'den falan bahsediyorum -
Eh işte kimsenin işine gelmiyor.Yardım ettik diye övünüyorlar.Buna bizim ülkemizde dahil.

silkeyeyimi yanlış okumuşum :) bu arada profil resminizi beğendim.

Beğendiğine sevindim ;
Bu nasıl bir davadır ki ? Gelen gideni aratmıyor .Tam Yol ileri..
Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeni Padişahı Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sadrazamı Ahmet Davutloğlu hayırlı olsun..

100.000 bir görülen bir hastalık için ülkemizde bu kadar show yapılmasını bende yanlış görüyorum. Gelişmiş ülkeler yapar abi çünkü adamlar artık düzenlerini öyle bir oturtmuşlar ki destekleyecek başka hasta kimse kalmamış ve 100.000 bir görülen bir hastalığı bile artık milyonlarca kişi tarafından destekleniyor. Peki ya bizde ? Günde kaç hastanın kana ihtiyacı olduğunu bir düşünün bakalım ? Peki hangi birimiz bize hiçbir zararı olmadığı halde hatta aksine yararı olduğu halde 6 ayda bir kan bağışlıyor? Veya ülkemizde yaygın olarak görülen Lösemi vb. hastalıkları destekleyenler kimler? Arkadaşın fotoğrafında belirttiği gibi Afrika, Irak vb. ülkelerdeki insanlık dramları için elimizden ne geldi ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri