adam akıllı vds bulamıyorum

• Kullanıcı rustler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

rustler

Yasaklanmış
vdspower bırakmıs işi hala acık vds im ama 2 3 güne gidecek.bu adamın ki ucuzdu kaliteliydi. 25 tl verdiydim 3.4 ghz hız 2 gb ram makine veriyodu .sanki kendi bilgisayarım gibi kullanabiliyodum vds i .kasmıyodu makına hiç.suanda bireyseli bıraktıgından galiba müşteri azaldı hız tavan yaptı bende 600 mb buluyo down.
neyse arkadaslar bana bi sorunsuz firma önerin güncel stok sıkıntısı olmayan
2 gb ram 100 gb disk lazım ingiltere lokasyon trafik yok 30 35 tl civarlarında

kredi kartın var ise windows azure deneme süresi var 1 aylık sağlam makineler denemeni tavsiye ederim

Valla ben hayatımda ilk kez vds kullandım. O da bir arkadaşındı. Çok iyiydi fakat pc donuyordu biraz. Sonra windows azure kullanmaya başladım. O da donuyor ama çok değil. Ayrıca 500mb den fazla indirme hızı var )

[MENTION=1544]VDSMerkezi[/MENTION] olabilir hocam.Size yardımcı olacak ilgili bir arkadaştır.

Şu windows azure nedir ya sanal kart ile sağlayabilicek varmı veya enpara yani encard ile alınabiliyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

Şu windows azure nedir ya sanal kart ile sağlayabilicek varmı veya enpara yani encard ile alınabiliyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

Encard bankamatik kartı bi nebi. Ve emin olun çoğu yerde geçmeyecek o kart :) Ücretsiz bir kredi kartı lazım size. O da sadece Kuveyt Türk'de var :) 500 tl limitli.

azureyi sanal kart ile her ay deneyebilir miyiz ki yapan var mı :D

Sunucumburada derim bende vdspowerdan çıkmıştım satmadıkları için sunucumburadanın net hızı daha iyi hatta paketler aynı.

Encard bankamatik kartı bi nebi. Ve emin olun çoğu yerde geçmeyecek o kart :) Ücretsiz bir kredi kartı lazım size. O da sadece Kuveyt Türk'de var :) 500 tl limitli.

valla hocam encard ile alışveriş yapabiliyorum banka hesabımdan paypal para transferi yapıp & onaylıyabiliyorum bu sayede yabancı kuruluşlardan alışveriş yapabiliyorum. İstediğim zaman altın doviz vs alıp satabiliyorum başka bankalara para transfer edip fatura ödüyebiliyorum daha ne için gerekli olucak bana ?? ve tüm bu hizmetler için diğer bankaların tam tersi kuruş ödemiyorum. Harika müşteri hizmetleri & kampanyaları ile bana şu 3 günde verdikleri memnuniyeti söylemiyorum.

Kuveyt türk dediğiniz bankaya semtimde rast gelmedim. Beni mutlu edebilmeleri için gözümün önünde olmaları gerekir. Maximum 10 dakikada ulaşabilmeliyim oturduğum semt Türkiyenin en büyük semti :) ve emin olun abartmıyorum bir banka beni mutlu ettiyse bu işte cidden bi terslik var

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocamın sattığı vds'yi önerrim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne bi sorun ne bi sıkıntı oluyor 7/24 fastest video upload :D :D

valla hocam encard ile alışveriş yapabiliyorum banka hesabımdan paypal para transferi yapıp & onaylıyabiliyorum bu sayede yabancı kuruluşlardan alışveriş yapabiliyorum. İstediğim zaman altın doviz vs alıp satabiliyorum başka bankalara para transfer edip fatura ödüyebiliyorum daha ne için gerekli olucak bana ?? ve tüm bu hizmetler için diğer bankaların tam tersi kuruş ödemiyorum. Harika müşteri hizmetleri & kampanyaları ile bana şu 3 günde verdikleri memnuniyeti söylemiyorum.

Kuveyt türk dediğiniz bankaya semtimde rast gelmedim. Beni mutlu edebilmeleri için gözümün önünde olmaları gerekir. Maximum 10 dakikada ulaşabilmeliyim oturduğum semt Türkiyenin en büyük semti :) ve emin olun abartmıyorum bir banka beni mutlu ettiyse bu işte cidden bi terslik var

Enparayı kötülediğimi nereden çıkardın. Yarın bankamatik kartının eksiklerini anlarsın. Daha ne için gerekli olacak bana demişsin bir önceki mesajında sanal kart olmuyor mu demişsin azureyi alamayarak anlaman lazımdı ama anlamadım enpara avukatlığını. Bende en para kullanıyorum merak etme. Kuveyti sevmem döviz ve altın makas aralığı fazladır ama kredi kartı şart bedava olması içinde Kuveyt lazım. ATM ye ihtiyaç yok zaten her şeyi internetten yapıyorsun. Yani hemen bir savunma moduna geçmeler falan olmuyor. Ben hepsini biliyorum merak etme. Müşteri hizmetlerinin iyi olma sebebi bir puanlama sistemi buna bağlı olarak prim vs gibi ödül almaları siye tahmin ediyorum senden elbet beni değerlendirin diye bir şey istemişlerdir. Keşke her banka böyle olsa ama ben Kuveytden de bir şey görmedim. Beni zamanında Kuveyt de memnun etti şimdi en para daha çok memnun ediyor. Yani soylediklerimi tam anlamadan karşı savunma yapmayın hemen zaten bu forumda hep bu yüzden kavga edip banlandım (
Sana sadece kredi kartı da lazım dedim sınırlara takılmadan alışveriş yap diye senin verdiğin cevap en para böyle en para şöyle o zaman devam et en para ile azureyi de oradan al. Her şeyi çözmüşsün zaten
Bankamatik kartı her zaman eksiktir kredi kartı şarttır. Daha ne için gerekli olacak deme yani paypal ne ki en dandik kart paypal ile bağlantı yapar zaten paypal desteklemeyen mi var. Altın döviz almak vs falan bunlar basit işler. Bankamatik kartına iade yapına1 2 haftadan geliyor bu yüzden çoğu alışveriş sitesi engeller. Windows phonem var mağaza kabul etmiyordu. Waikikiden alışveriş yapcaktım yok Turkcellden kontör alayım yok. Daha çok şey varda aklımda değil.

hocam türkiyenin en büyük semti neresi merak ettim ben İstanbul fatihliyim istanbulun 4de 3ü fatihde:D

hocam türkiyenin en büyük semti neresi merak ettim ben İstanbul fatihliyim istanbulun 4de 3ü fatihde:D

Türkiyenin nüfus bakımından en büyük ilçesi Keçiören'dir hocam.

Enparayı kötülediğimi nereden çıkardın. Yarın bankamatik kartının eksiklerini anlarsın. Daha ne için gerekli olacak bana demişsin bir önceki mesajında sanal kart olmuyor mu demişsin azureyi alamayarak anlaman lazımdı ama anlamadım enpara avukatlığını. Bende en para kullanıyorum merak etme. Kuveyti sevmem döviz ve altın makas aralığı fazladır ama kredi kartı şart bedava olması içinde Kuveyt lazım. ATM ye ihtiyaç yok zaten her şeyi internetten yapıyorsun. Yani hemen bir savunma moduna geçmeler falan olmuyor. Ben hepsini biliyorum merak etme. Müşteri hizmetlerinin iyi olma sebebi bir puanlama sistemi buna bağlı olarak prim vs gibi ödül almaları siye tahmin ediyorum senden elbet beni değerlendirin diye bir şey istemişlerdir. Keşke her banka böyle olsa ama ben Kuveytden de bir şey görmedim. Beni zamanında Kuveyt de memnun etti şimdi en para daha çok memnun ediyor. Yani soylediklerimi tam anlamadan karşı savunma yapmayın hemen zaten bu forumda hep bu yüzden kavga edip banlandım (
Sana sadece kredi kartı da lazım dedim sınırlara takılmadan alışveriş yap diye senin verdiğin cevap en para böyle en para şöyle o zaman devam et en para ile azureyi de oradan al. Her şeyi çözmüşsün zaten
Bankamatik kartı her zaman eksiktir kredi kartı şarttır. Daha ne için gerekli olacak deme yani paypal ne ki en dandik kart paypal ile bağlantı yapar zaten paypal desteklemeyen mi var. Altın döviz almak vs falan bunlar basit işler. Bankamatik kartına iade yapına1 2 haftadan geliyor bu yüzden çoğu alışveriş sitesi engeller. Windows phonem var mağaza kabul etmiyordu. Waikikiden alışveriş yapcaktım yok Turkcellden kontör alayım yok. Daha çok şey varda aklımda değil.

1. Enparayı savunmuyorum ancak memnun olduğum bir sistemi her zaman korurum
2. Adamlar bana bırak beni değerlendirin demeyi tanıdıklarınıza önerirmisiniz diye dahi sormadı. Puanlama varsada bu yine enparanın 1 artısıdır unutma.
3. Bu dediklerini evet çoğu banka kartı yapıyor ancak hepsi komisyon alıyor en para bu yüzden iyi zaten.
4. Bankamatik kart dediğin iş bankasının icatıdır. Encard bir bankamatik değil banka kartıdır.
5. İnternet sitesinden zaten rahatlıkla kontor yüklenebiliyor.
6. Waikikiden dün aldığım bir ürünü değiştirmeye gittim ve aradaki farkı encarddan ödedim.

Ben kimsenin veya hiç bir markanın çalışanı falan değilim ancak bu ülkede böyle şeyler görmeye alışmak istiyorum.Bu dediğiniz eksikler banka kartına ait eksikler sadece encard'a değil. Bu memnuniyeti tabi ki savunucam 3 gün öncesine kadar işbank tan hesap işletim ücreti kaçırmaya çalışıyordum. Bizler sorunlarımızı ilettiğimiz gibi memnuniyetlerimizi de iletmezsek bazı şeyleri doğru işleyemeyiz.

Son olarak ben bir soru sordum kredi kartına gerek duyarsam kredi kartı alırım buna sadece ben karar veririm, kimseyle böyle sorunlar içinde kavga edicek değilim ;)

Türkiyenin nüfus bakımından en büyük ilçesi Keçiören'dir hocam.

1. Enparayı savunmuyorum ancak memnun olduğum bir sistemi her zaman korurum
2. Adamlar bana bırak beni değerlendirin demeyi tanıdıklarınıza önerirmisiniz diye dahi sormadı. Puanlama varsada bu yine enparanın 1 artısıdır unutma.
3. Bu dediklerini evet çoğu banka kartı yapıyor ancak hepsi komisyon alıyor en para bu yüzden iyi zaten.
4. Bankamatik kart dediğin iş bankasının icatıdır. Encard bir bankamatik değil banka kartıdır.
5. İnternet sitesinden zaten rahatlıkla kontor yüklenebiliyor.
6. Waikikiden dün aldığım bir ürünü değiştirmeye gittim ve aradaki farkı encarddan ödedim.

Ben kimsenin veya hiç bir markanın çalışanı falan değilim ancak bu ülkede böyle şeyler görmeye alışmak istiyorum.Bu dediğiniz eksikler banka kartına ait eksikler sadece encard'a değil. Bu memnuniyeti tabi ki savunucam 3 gün öncesine kadar işbank tan hesap işletim ücreti kaçırmaya çalışıyordum. Bizler sorunlarımızı ilettiğimiz gibi memnuniyetlerimizi de iletmezsek bazı şeyleri doğru işleyemeyiz.

Son olarak ben bir soru sordum kredi kartına gerek duyarsam kredi kartı alırım buna sadece ben karar veririm, kimseyle böyle sorunlar içinde kavga edicek değilim ;)

Bankamatik yazmışım o banka kartı olacaktı. Puanlama sistemi hakkında da bende onu dedim zaten keşke her banka böyle yapsa diye. Ama Kuveyt'de de bir şey görmedim suçlayamam onlarla Enpara'dakiler aynı gözümde.
Yine yazdıklarımı yanlış anlamışsın
Ben Turkcell'in veya Waikiki'nin sitesinden alışveriş yapamıyorum dedim. İnternet üzerinden bahsediyorum gidip mağazadan tabi ki alışveriş yaparsın. Sen ürün değiştirdim falan diyorsun. İnternetten alışveriş yapmayı dene ve sonuçlarını söyle bakalım :) Bunlar örnekti bunun gibi çok örnek var.
Turkcell eskiden izin veriyordu artık benim banka kartıma izin vermiyor.

Ben de Kuveyt'in çalışanı değilim. Ama enpara'da ki her özellik Kuveyt'de de var.
Kuveyt'in avantajı ücretsiz kredi kartına sahip olması. Bu sayede her siteden alışveriş yapma imkanı. Eft-Havale-Hesap işletim ücreti cart curt her şey bedava enpara'da ki gibi.
Enpara'nın ise tek avantajı Altın ve dövizde ki makas farkıdır. Ve faiz kabul eden bir banka günlük %8.40 gibi. Ama enpara'da altın makasını 80 kuruşa kadar çıkarttığı oluyor. Ve yaptığı kampanyalar iyidir. Android İos vb'den %50 ucuza uygulama alma gibi ama ben Windows Phone olduğum için etkilenmedim pek :((Birde Atm'si daha fazla. Ama Atm'den para yatırılıyor mu yatırılmıyor mu henüz bilmiyorum ama çekebiliyorsun.

Edit : Bende bunun için kavga etmem :) Enpara da şart Kuveyt'de şart benim için. Birinin kredi kartı birinin daha az makas'ı :)
Ayrıca sana zorla yarın git Kuveyt'den kredi kartı al demedim. Hesap işletim ücreti ödemek istemiyorsan ve Sanal kart istiyorsan Kuveyt'e mecbursun ama :) Diğer bankaların Hesap işletim ücretinden yırtmak için otomatik ödeme talimatı verebilirsin )

yilmazservers.com kullan adamların sunucu ayda 5 saniye ya kapandı yada kapanmadı 6 aydır kullanıyorum 10 üzerinden 11 :D

bu işin tecrübelisi olarak kimseyede kolay kolay tavsiye vermem kendime saklarım neyse değerini bil :)

[/COLOR]
Sunucumburada derim bende vdspowerdan çıkmıştım satmadıkları için sunucumburadanın net hızı daha iyi hatta paketler aynı.

bu firmanın lokasyonu türkiye lokasyonu yurtdışı lokasyonlarla arasındaki fark nedir biliyor musun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri