Adam para kazanmayı gerçekten hak ediyor :)

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Valla karekter meselesi, 5hane dgl 6 hane verseler maymunluk yapmam

Bunun maymunlukla alakası yok. Adamın konuşması espiri tarzı anlayışı sizinle uyuşmazsa zaten anlamazsınız bu gözle bakarsınız. İnsanlara karşı önyargılı olmadan izleyin.

pewdiepie favorimdir her videosunda 1 kere rekl***** tıklarım oyunları gercekten iyi anlatıo cekemeyenler yorumlarla belli edio kendini zaten

Ingilizce espriler çok oluyor anlamayan gülmüyor tabi haliyle .ben geçen arkadaşla 1-2 videosunu izlendim gülmekten öldük ;)

İngilizceden anlamıyorsanız öyle izlersiniz öyle izleyincede bu adam ne yapıyor mal mal dersiniz tabi ki şu adamda ki karizma kimde var hem ? çocukluk yapıyor onu yapıyor bunu yapıyor sonuçta bu ülkenin yarısı kadar bir nüfusu toplamış nerdeyse adam çoğu ülkenin nüfusundan fazla takipçisi var ne demek bu seveni sayanı bol demek.. 1000 kişiden de 1 kişi eleştirsin tabi neyse :) Ben seviyorum pewdiepe kız arkadaşınıda seviyorum imrenilcek derecede güzel ve rahatda bir hayat yaşıyorlar.

Bunu maymunluk olarak görmek çok ilginç :D
Çok sempatik biri ingilizce bilmesende videolarını izletiyo.

Valla karekter meselesi, 5hane dgl 6 hane verseler maymunluk yapmam

Adam artık para kazanmayı geçmiş aylık en az 2 triliyon kazanıyor yine de youtube de adam bunu yaparken kendisi de eğleniyor ..

Benim ingilizce ogretmeni arkadaşım var adam bunun videosunu açdı 10 dk boyunca gülme krizine girdi ben bir şey anlamadan sadece video ya baktım ama adamın her ettiği kelime arkadaşımı güldürdü ..

Bide maymunlık diyosun komedyenlerin hepsi maymun mu? :)

adamı severek takip ediyoruz ama yaptığı olayıda fazla abartmayalım. Yaptığın işin hakkını kamyon kamyon fazla alıyor zaten.

522 görüntülenme, 58.000 beğeni görünüyor hehe :)

oha be abone ve izlenim sayılarına bak.. Adam günlük minimum 1000 $ alıyordur , aylık 30-40bin dolar eder. Aylık 1 ev parası... Bizde aylık 100-130 dolar.. 200 olunca seviniyoz.. böyle gelmiş böyle gider abi. yapacak bişi yok, ameleliğe devam ..

oha be abone ve izlenim sayılarına bak.. Adam günlük minimum 1000 $ alıyordur , aylık 30-40bin dolar eder. Aylık 1 ev parası... Bizde aylık 100-130 dolar.. 200 olunca seviniyoz.. böyle gelmiş böyle gider abi. yapacak bişi yok, ameleliğe devam ..

ne 40bin doları adam yılda 7-8 milyon $ falan aldığı hesaplanıyo :D aylık en kötü 500bin$ alıyo :D

neyse beyler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış :D

Adam bazıalrımızın ömrü boyunca alamadığı izlenimi 1 saatte alıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri