Adam Photoshopu Konuşturuyor

Başlığı görünce dedimki kesin "Alex Koshelkov" bu adamdır. Hocam Alex Koshelkov bu adamın videolarını kesin izleyin:)

ilk videoda konuşan bişey görmedim yalan yok ...
iyi ama mükemmel değil ikinci video bir şahane dostum :D

gaza geldim açtım ps yi,
5 dk sonra gördüm ki bu işler bize göre değilmiş, oturup spam çalıışalım biz :D

NORMAL:
l0jl0r.jpg

PS'den SONRA:
89ZBm7.png

paylaştığın ilk video arkadaş bursada ikamet ediyor ve iyi bir ortam tutturmuş durumda :) çokta iyi para kazanıyor

bu adam bikaç gün ince detay çalışsa bikaç fotoğraf yapsa tek başına herhangi bi devleti yerinden sarsabilir :)

O kadar kolay değil hocam teknoloji aklımız almaz o resmin sahte olduğu her haliyle ortaya çıkar resmin yapıldığı koordinatlara kadar :D

O kadar kolay değil hocam teknoloji aklımız almaz o resmin sahte olduğu her haliyle ortaya çıkar resmin yapıldığı koordinatlara kadar :D

kardeş yaptığı resmi %500 hızlandırdı desek o resim 35 dakka hadi 1 saat olsun bu adam 1 saat de böyle yapıyosa bikaç gününü verse tek bi resime yapamaz mı emin misin :) Valla ben çok büyük düşündüm heralde tabi bu photoshopu hiç bilmediğim için :D

kardeş yaptığı resmi %500 hızlandırdı desek o resim 35 dakka hadi 1 saat olsun bu adam 1 saat de böyle yapıyosa bikaç gününü verse tek bi resime yapamaz mı emin misin :) Valla ben çok büyük düşündüm heralde tabi bu photoshopu hiç bilmediğim için :D

Haklısınız hocam bende bilmiyorum photoshop kusursuz yapabilir ama :) herşeyin bir gerçekliği var bende bir bilim kurgu filminde görmüştüm fotoğrafın sahte olduğunu katmanlarına ayırıp anlıyorlar birde o fotoğraftan onu yapan adamın evini buluyorlardı filmdir ama olabilirde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri