evt arkadaşlar adam resim çizip onu hareketlendirerek parayı kırıyor
simonscat - YouTube
acaba boyle birşeyi nasıl yapabilirim
simonscat - YouTube
acaba boyle birşeyi nasıl yapabilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben zaten yaparsam duznli olarak yapmayı planlıyorum bu iş bana baya yarayacak kaliteli anımasyon yapacagım başka siteler varmı ve kullanım kolaylıgı olan siteler veya program lar olsa baya işime yarayacak
uğraşırsan bır sura sonra sende olursun 2 3 ayda bomba gibi olursun benim elim çızımlere yatkın mesela
ben bilemem ama ben bu işi yaparım
---------- Mesaj saat 20:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:56 civarında gönderildi. ----------
bakın ben yaptım 1 saatte falan
file:///C:/Users/Dell/AppData/Local/Temp/gifanpr.htm
---------- Mesaj saat 20:34:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:29:57 civarında gönderildi. ----------
amatorce ama olsun
amatorce ama ilerleyerek olacak bu işler - YouTube
ben bilemem ama ben bu işi yaparım
---------- Mesaj saat 20:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:56 civarında gönderildi. ----------
bakın ben yaptım 1 saatte falan
file:///C:/Users/Dell/AppData/Local/Temp/gifanpr.htm
---------- Mesaj saat 20:34:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:29:57 civarında gönderildi. ----------
amatorce ama olsun
amatorce ama ilerleyerek olacak bu işler - YouTube
Buradan kendi animasyonlarınızı hazırlayabilirsiniz aklınızda bi plan varsa düzenli olarak yaptığınızda iyi sonuçlar verebilir buradan yaptığım bi video 10K izlenmişti size de aynı şansı getirir umarım Make a Video. Amazing Animated Video Maker - GoAnimate.
paint ile yaptim hocam ve birlestirme programi ile bislestirdim tabi oncesinde resimleri teker teker hazirladim daha sonra birlestirdim ve bu hale geldi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.