adam resim çizerek parayı kırıyor

arkadaslar sanirsam bu adam cok profesyinel cunki adamin bir videosunda fotokobi makinasi gibi bir sey vardi orda o makina uzerinde bir kalemle cizim yapiyordu ve pcde xikiyordu cizimleri ve photosohop kullanarak videolarini yapiyordu heralde her videosu 2 3 gun aliyordur full profesyonel olmasina ragmen 1 dakkalik video icin

o çizimleri yapmayı çok kolay sandınız heralde her bir karede 15 20 ayrı resim çiziliyor bırakında kazansın.

e tabi mouse ile yaptim cizimde iyi okdugumu soykemistim kalemle yapsam daha saglikli okucak adamin kullandigi gibi bir yontem bende olsa bende guzel seyker cikarabilriim mouse ile anca boyle yapabildim normal resimlerde sorun yok guzelce yapabiliyorum ama hayvan insan ve agaclarda kaliteli resimler cikaramiyorum ve aklima daha iyi fikirler var onlari hayata geciregim sanirin ve bir soru siz youtubede boyle bir kanal gorseniz abone olup ixlermisiniz izlenim ve kazandirma bakiminda nasil degrrlendirirdiniz

çok sağlam fikir gerçekten uğraşabiliriz

adam sanirsan dergilerdende para kazaniyor katukaris adam hakki adamin guzel ciziyor aslinda boyle resim yapan bir tabidigin olacak yaninda 2 3 ay dolas egitimini al kolaylikla yapilabilir videolar eglencelide oluyor her cesitten insanin izleyecegi sekilde yapmis adam muzik kullaniyor ve sesler kullaniyor videolarinda fazla konusma yok herkezin izleyebilecegi videolar oldugu ici. hitide yuksek oluyor hem bir yukten kurtulmus okuyir herde ona fayda sagliyir

arkadaslar resmim nasıl olmus yarım saatte falan yapmışımdır
http://s1308.hizliresim.com/1d/r/ru9pv.png
ve ustadlara sorum var malum daha amator oldugum için her hafta video çıkaramaya bilirim ayda 1 video çıkarsam acaba nasıl olur ustadlar iyi hit alabilirmiyim bu işten mesela 5 6 ay sonra nasıl bir hal alır kanalı tanıtmak için ne yapmalıyım ve resimlerin içine video eklemek istiyorum bunu hangi programla yapabilirim canlı varlıkları çizemediğim için video kullanacagım boyle guzel olurmu yorumlarınızı bekliyorum

öyle animasyon siteleriyle olmaz bu iş.
Önce Flash kullanımını bileceksin+Grafik Tablet alacaksın 50 dolar civarı+çizim yeteneği. Mouse ile onu çizebildiysen tabletle daha iyisini yapabilirsin belki. Espri yeteneğinde olması lazım tabi :D

Bu adamın yaptıkları çok profesyonelce.
Ama daha güzeli konunun böyle özgün projeli kanallara insanları yönlendirmesi.
Kanal kopyalamaktansa kendi yeteneğinizi keşfetme yada yaratarak para kazanmak en güzeli. 3 Günde para kazanmaya başlayıp 5. gün ağlayanlara bu forumda çok rastlarsınız.
Ama bunun gibi bir kanalınız olursa değil 6 yıl 60 yılda geçse hem para kazanmaya devam edersiniz hemde takdir alırsınız.

Bu tarz konuların çoğalması ve kanal kopyalama konularının bitmesi dileğiyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri