Adam yaladı yuttu be :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter abi yeter yaa of kanalımı neden ifşa ediyorsunuz..................

oha kanala bir girdim ortalığın .. :D

türkiyede yemez bu hareket. spamlayın kanalı :D

şu kadarını diyorum geçen bir kanal gördüm Türk kanalı bu adamın videolarını almış altına Türkçe açıklamasını yapmış konuştukların koymuş, sanırım bir ay üstüydü videoları, bu lalenin umrunda olmaz zaten kanalım spamlanmış diye, bence hak ediyor spamlanmayıda. :D

Haha ne kadarda basitmis vay arkadas... Ben Amerika'da Avrupa'da gördüm ve bu olay kesinlikle yalan. Öyle bir izlenim veriyorki sanki disaridaki tüm kizlar öpüseyim diye bekliyorlar :D Ama isin icine para girince ayni güzellikte kizlar 50€ ya öpmeyi birak baska seyler yapiyorsun. Video basinda konusmus, ayarlamis olayi. Flaglayin bunu milleti kandiriyor :D

sen iyimisin kardeşim :D senin çalıştığın kategori adında forumda üye nickliler var neyin peşindesin :D
Hep söylemek istedim kardeşim pardon birde kendimi gördüm videoda baktım götürüyorum hatunları dedim hop. :D

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

şu kadarını diyorum geçen bir kanal gördüm Türk kanalı bu adamın videolarını almış altına Türkçe açıklamasını yapmış konuştukların koymuş, sanırım bir ay üstüydü videoları, bu lalenin umrunda olmaz zaten kanalım spamlanmış diye, bence hak ediyor spamlanmayıda. :D
Spamcılara telif atacak zamanımı vardır öpmekten -_-

Adamın dudakları mı altın yoksa o memlekette öpüşecek erkek mi kalmadı. :D

Haha ne kadarda basitmis vay arkadas... Ben Amerika'da Avrupa'da gördüm ve bu olay kesinlikle yalan. Öyle bir izlenim veriyorki sanki disaridaki tüm kizlar öpüseyim diye bekliyorlar :D Ama isin icine para girince ayni güzellikte kizlar 50€ ya öpmeyi birak baska seyler yapiyorsun. Video basinda konusmus, ayarlamis olayi. Flaglayin bunu milleti kandiriyor :D

aynen öyle millette Avrupalıları çok geniş zannediyor. tamamen kurgu bir olay

Yabancı kadınlar yamuk erkeklerden çok hoşlanıyor. Bu videoda bir kanıt buna..

flag olayına katılmıyorum... diğer dediklerin doğrudur.yurt dışındaki arkadaşlara sormak lazım

[MENTION=8355]serce[/MENTION] hocamız yanlış anladı sanırım kehanet bey :D

yaşlandık galiba :D

Adamın dudakları mı altın yoksa o memlekette öpüşecek erkek mi kalmadı. :D

kerata yakışıklı hocam :D

Ne geniş anlayışları var bu yabancıların yaa bu nedir arkadaş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri