Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeter abi yeter yaa of kanalımı neden ifşa ediyorsunuz..................
Hep söylemek istedim kardeşim pardon birde kendimi gördüm videoda baktım götürüyorum hatunları dedim hop.sen iyimisin kardeşimsenin çalıştığın kategori adında forumda üye nickliler var neyin peşindesin
![]()
Spamcılara telif atacak zamanımı vardır öpmekten -_-şu kadarını diyorum geçen bir kanal gördüm Türk kanalı bu adamın videolarını almış altına Türkçe açıklamasını yapmış konuştukların koymuş, sanırım bir ay üstüydü videoları, bu lalenin umrunda olmaz zaten kanalım spamlanmış diye, bence hak ediyor spamlanmayıda.![]()
Yeter abi yeter yaa of kanalımı neden ifşa ediyorsunuz..................
Haha ne kadarda basitmis vay arkadas... Ben Amerika'da Avrupa'da gördüm ve bu olay kesinlikle yalan. Öyle bir izlenim veriyorki sanki disaridaki tüm kizlar öpüseyim diye bekliyorlarAma isin icine para girince ayni güzellikte kizlar 50 ya öpmeyi birak baska seyler yapiyorsun. Video basinda konusmus, ayarlamis olayi. Flaglayin bunu milleti kandiriyor
![]()
Haha ne kadarda basitmis vay arkadas... Ben Amerika'da Avrupa'da gördüm ve bu olay kesinlikle yalan. Öyle bir izlenim veriyorki sanki disaridaki tüm kizlar öpüseyim diye bekliyorlarAma isin icine para girince ayni güzellikte kizlar 50€ ya öpmeyi birak baska seyler yapiyorsun. Video basinda konusmus, ayarlamis olayi. Flaglayin bunu milleti kandiriyor
![]()
[MENTION=8355]serce[/MENTION] hocamız yanlış anladı sanırım kehanet bey![]()
Adamın dudakları mı altın yoksa o memlekette öpüşecek erkek mi kalmadı.![]()
Bu adam özgünlügün dibine vurmus ne para kaldırıyodur be![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.