Adamın Attığı Video 1 Gün Geçmeden +20 k İzleniyor En Az(Türkçe İçerik)

bojan54

Kayıtlı Üye
Belkide forumdandır o kişi.Kanalda logo yok bir şey yok hatta bu kişinin 1 önceki kanalı kapanmıştı sahte teliften sanırım..Videolarda izlenecek gibi değil hayır bide türkçe komik video güya ama o videolar bendede var aynı başlık o kadar izlenmiyor.:D

Nasıl yapıyonuz bu kadar izlenmeyi..

Baktım yeni açılmış kanal adamda 260 abone var 1 tane video ile o kadar abone kasmış takibe aldım bunu..1 haftada 15 video toplamda 250 k izlenim.Nasıl oluyor bu? Nerde paylaşıyorlar bu videoları anlamıyorum adamda 1 hafta önce 10 k izlenime 260 abone vardı abone hala aynı ama izlenim 250 k oldu.

iiiisssyeeeaaağğnnn şarkısını duydum bian hocam :D muhtemelen sosyalmedya kullanmıştır, benim tahminim o yönde.

adam benim yüklediğim videoyu 24 saat sonra yüklüyor başlık aynı yani çok fark yok ama bir anda çok izleniyor nasıl kullanıyorlar bu sosyalmedyayı?

adam benim yüklediğim videoyu 24 saat sonra yüklüyor başlık aynı yani çok fark yok ama bir anda çok izleniyor nasıl kullanıyorlar bu sosyalmedyayı?

Facebook ta grubu vardır orda paylaşıyodur, Twitterda attığı vidyoyu izleyen takipçisi vardır ordan paylaşıyodur.. vs

en basitinden 30 k lık bir sayfa var diyelim, videoyu paylaşsa aktif sayfaysa 10 k bu videoyu görse ? bu hızlı yükseliş de yt sistemi tarafından farkedilir ve video önerilerde çıkmaya başlar. böyle böyle bakmışsın 2. gün popüler video arasında ana sayfada. Bir örnek vereyim, fb daki bi inci sözlük sayfası bir video attı, baktım anında +301, 2. gün anasayfaya bir baktım bunların dün attığı video 250 k izlenmiş.

en basitinden 30 k lık bir sayfa var diyelim, videoyu paylaşsa aktif sayfaysa 10 k bu videoyu görse ? bu hızlı yükseliş de yt sistemi tarafından farkedilir ve video önerilerde çıkmaya başlar. böyle böyle bakmışsın 2. gün popüler video arasında ana sayfada. Bir örnek vereyim, fb daki bi inci sözlük sayfası bir video attı, baktım anında +301, 2. gün anasayfaya bir baktım bunların dün attığı video 250 k izlenmiş.

Öyle oluyor bazen çaydanlık şakası diye bir şey vardı 2 3 günde 900 k falan izlendi..Onun dışında directioner marşı diye saçma sapan bir şeyde ana sayfaya düştü 500 600k izlendi..Bu sayfa kurma işinde uğraşan var mı forumda?

Öyle oluyor bazen çaydanlık şakası diye bir şey vardı 2 3 günde 900 k falan izlendi..Onun dışında directioner marşı diye saçma sapan bir şeyde ana sayfaya düştü 500 600k izlendi..Bu sayfa kurma işinde uğraşan var mı forumda?

bende 60k'lık bi sayfa var da uğraşmadığımdan aktif olmuyor kullanıcılar bu yüzden paylaşılan videolara da fazla hit çekemiyosun. Sayfa sürekli aktif oldu mu kullanıcılarda paylaştıklarını daha çok görebiliyor, bu yüzden sürekli aktif tutucan ki sayfayı videolarınada sağlam hit çekesin.

hani meşhur bi site var liselilerin olduğu o sitenin bi sürü facebook sayfası var en kötüsü 90bin kişilik ben bi tanesini beğenmiştim zamanında bu youtube işini öğrendikten sonra baktımki o adam da youtube a atıyo vidyoyu sayfasında paylaşıyo hoop gelsin 40bin izlenim :) ve bu arkadaş vidyoları pek saklamıyo 4-5 gün sonra siliyo genelde

hani meşhur bi site var liselilerin olduğu o sitenin bi sürü facebook sayfası var en kötüsü 90bin kişilik ben bi tanesini beğenmiştim zamanında bu youtube işini öğrendikten sonra baktımki o adam da youtube a atıyo vidyoyu sayfasında paylaşıyo hoop gelsin 40bin izlenim :) ve bu arkadaş vidyoları pek saklamıyo 4-5 gün sonra siliyo genelde

Videolar hala duruyorda.Bunun 1 tane daha kanalı vardı onlara baktım sahte telif yüzünden kapanmış..Yani abuzittin diye biri adamın kanalını kapattırmış.:D

---------- Mesaj saat 02:45:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:41:28 civarında gönderildi. ----------

Bide bazı kanallara imrenerek bakıyorum kıskanmamak elde değil benim maç gollerini attığım kanalımın para kazanması kapanmıştı..Ama şimdi gene kanalları kontrol ederken biliyorsunuz geçen hafta real madrid sevilla maçı 7 2 falan bitmişti.İşte adam bu golleri tek tek atmış youtube her biri en az 5 k izlenim almış..Şansta olacak ya :D Adamın kanalı 5 aydır açık.

bi ara ben de ona gıcık olmuştum bi vidyo bulmuştum güzel izlenim alıyodu sonra bi baktım bu herif almış paylaşmış bendeki izlenimi geççmiş gitmiş :)

Adam bizim saatlerce uğraştığımız şeyi 2 dk uğraşarak kazanıyor.Canım sıkılıyor bu duruma

kardeşim yanlış anlama ama senin nezninde bir çok arkadaşa söylüyorum ben daha kendi kanalım dışında tek bir kanala aa bu nedir ne yapıyor diye bakmış değilim ben knedi işime bakarım. bana ilginç geliyor başka kanaları gözetlemek falan. yanlış anlama sözüm tek sana değil.

kardeşim yanlış anlama ama senin nezninde bir çok arkadaşa söylüyorum ben daha kendi kanalım dışında tek bir kanala aa bu nedir ne yapıyor diye bakmış değilim ben knedi işime bakarım. bana ilginç geliyor başka kanaları gözetlemek falan. yanlış anlama sözüm tek sana değil.

başkasının karısına kızına bakmam der gibi olmuş sanki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri