Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Kanalımın amacı oyunların rehber videolarını ingilizce dilinde çekerek oyunu oynayan arkadaşlara yardımcı olmaktır amacım.
Oyunu sevdiğim için böyle bir şey yapıp oyunu oynayan insanlara yardımcı olmak istedim ve ilk serime başladım.. İlk Oyunum Silkroad Online.. adında bir oyundur çoğu arkadaş bilir oynamıştır diye düşünüyorum.
Yapmayı planladığım şey, nasıl Grand Theft Auto oyunlarının bir GTA Series Videos adında bir rehber kanalı var oyun içerisindeki her şeyi oynayan oyunculara düzgün bir şekilde rehber halinde sunuyor bende bunu yapmak istedim ve çekimlere başladım. Oyunumuzda 2 adet ırk bulunmakta ben seride CH yani Chinese ırkından başladım tüm görevlerini HD kalitede oynayıp yaparak siz oyun sever ve oyunu oynayan arkadaşlarıma rehber olarak sunmayı düşünüyorum.
Kanalımın Linki;
Burak Yoğun
Seri Linkim;
Silkroad Online
Önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.. Videolarım HQ 1920x1080-60i, 35 Mbps VBR kalitesinde. Videolarım içerisinde kendim konuşmuyor oyun içerisindeki sesler bulunuyor.
Bu arada bu foruma güvendiğim için bu konumu açmaya karar verdim ortalıkta sahte telif atan insanlar var onlardan ALLAH Rızası için ricam benimle uğraşmasınlar tamamen kendi emeğimi vererek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım buna saygı göstererek sahte telif atma, flaglama gibi şeylerden umarım kaçınırlar. Saygılarımı Sunarım.