Adamlar Cumhuriyet Başsavcılığına gidecekmiş

Arkadaşalar, Kpss'ye yönelik güzel bir kaynak oluşturmuştum aslında kpss pek izlenmiyordu ama adamlar böyle bişi yazmışlar Allah'tan Erken görüp de temizledim hepsini
Aman dikkat artık Türkçe içerikte bitiyor Eskiden Dizi vardı şimdi 3-5 dizi dışında başa bela...

Her neyse Aman Dikkat edin 300-500 TL için ifade git gel işine değmez....
Uyarayım dedim.

Aynı mesajı aynı kişiden aldım ve sildim ne var ne yoksa..

Aynı mesajı aynı kişiden aldım ve sildim ne var ne yoksa..

iyi yapmışsın
adamlara bulaşmamak gerek

---------- Mesaj saat 23:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:26 civarında gönderildi. ----------

araştırmadan silmek sıkıntı olurdu iyi yapmışsın bu arada yeni koyduğun uyarı videosu güzel olmuş :) abonelere önem verdiğin belli ;) umarım daha çok kazanırsın.

seste iyi olmuş :D

iyi yapmışsın

---------- Mesaj saat 23:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:26 civarında gönderildi. ----------

Ya zaten izleyen yoktu bunların videolarını.. Asıl izleme aldığım videolar başka onlara da natus mediya e - tr diye corrend id atan dünya geneli engelleyen bir şirket musallat oldu. Şu şubatı bitirseydik kazasız belasız para kazanmaya kapanmadan. birini kapattırdık adensenin birinden az bucuk bişey alalım bari :(

iyi yapmışsın

ses çok iyiydi direk kıstım videonun sesini :D trt nin eski zamanlardaki gece modu :D

İyi güzel de Cumhuriyet Başsavcılığına verecekse neden uyarıda bulunuyor?

Diyelim ki seni şikayet edecek. Senin kimlik bilgilerin yok, bir video için de bu şekilde veremezler :). Şikayet dilekçesinde şikayet ettiğin kişinin bir ismi,cismi olması lazım. Hani yüklediğin video gizli bir bilgi olur, veya bir kişiye hakaret vb... birşey olur direk Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi video erişim yasağı koyar.

Ama seni avukatlarımıza vereceğiz diyerek bilinçli bir şekilde caydırma yoluna gitmişler.Kanıt yok, birşey yok. Google+ iletişime geçiyorlar mail atma ihtiyacı bile hissetmiyorlar :)

İyi güzel de Cumhuriyet Başsavcılığına verecekse neden uyarıda bulunuyor?

Diyelim ki seni şikayet edecek. Senin kimlik bilgilerin yok, bir video için de bu şekilde veremezler :). Şikayet dilekçesinde şikayet ettiğin kişinin bir ismi,cismi olması lazım. Hani yüklediğin video gizli bir bilgi olur, veya bir kişiye hakaret vb... birşey olur direk Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi video erişim yasağı koyar.

Ama seni avukatlarımıza vereceğiz diyerek bilinçli bir şekilde caydırma yoluna gitmişler.Kanıt yok, birşey yok. Google+ iletişime geçiyorlar mail atma ihtiyacı bile hissetmiyorlar :)

Kanal adenseye bağlı,adensede tüm kimlik bilgileri adres herşey meydan da :D
artı ip numarası.. Değiştirmek bile fayda etmez hangi ip hangi tel nosuna hangi adrese hangi pc mac adresine.. Yani hakkaten vermeyecekler tabi ama işi zora koşarda verirlerse emin ol eliyle koymuş gibi bulurlar

[MENTION=5323]kont2000[/MENTION] Kanal adsenseye bağlı olabilir.Ama avukat şikayet ederken hiçbir şekilde sana ulaşamaz, şüphelendiği, tahmin ettiği birisi varsa isim verebilir ama C.Savcısına filan kişi diyemez, kaldı ki dosya %99 takipsizlik ile sonuçlanır :).

Benim burada takıldığım nokta Google+ ile uyarmaları!
Bu işlemi herkes yapabilir. Demek istediğim nokta burası.

[MENTION=5323]kont2000[/MENTION] Kanal adsenseye bağlı olabilir.Ama avukat şikayet ederken hiçbir şekilde sana ulaşamaz, şüphelendiği, tahmin ettiği birisi varsa isim verebilir ama C.Savcısına filan kişi diyemez, kaldı ki dosya %99 takipsizlik ile sonuçlanır :).

Benim burada takıldığım nokta Google+ ile uyarmaları!
Bu işlemi herkes yapabilir. Demek istediğim nokta burası.

Evet,emin olamıyorsun doğru gerçek biri mi yoksa değil mi. Arkadaşa ben bile yazsam belkide inanacaktı aynı durum benim içinde geçerli tabi ki. Ama C.Savcısı derken olayı abarttı hakkaten :) en fazla suç duyurusunda bulunur ve dava açılırsa ancak ulaşılabilir kanısındayım. Yoksa kimin umrunda. Ama haklı bir dava açılırsa her türlü bulurlar diyorum ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri