Adamlar Engel Tanmıyor

• Kullanıcı Cruel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cruel

Yasaklanmış
Arkadaşlar az önce bir video attım üçüncü taraf eşleşen video felan bişeyler dedi yani eşleşen telif geldi aynı videoyu başka birisi yüklemiş ve bu videolardan baya yüklemiş ne bir çerçeve ne bir kırpma hiç bir şey yapmamış adam kazanmaya devam ediyor reklamları peş peşe dizmiş sıkıntısız ilerliyor nedir bu eşleşeni geçme var mı bir taktik tabi çerçeve eklemeden açıkcası ben çerçeve ekledim yine geçemedi elin oğlu cin gibi...

Cercevesiz ve görüntü bozmadan gecenler var. Henüz sahsen bir cok programla denememe ragmen bulamadim. Cercevenin boyutlari ve yerlesimi de önemli. Direk videoyu ortaya koyarsan gecmez. Mecburen sag-sol , yukari-asagi kaydirman ve görüntüyü biraz kirpman gerekiyor.

bazı vıdeolar dunya engelıne sonradan takılıyor.bazı videolar yukler yuklemez telıf gelıyor vs

Cercevesiz ve görüntü bozmadan gecenler var. Henüz sahsen bir cok programla denememe ragmen bulamadim. Cercevenin boyutlari ve yerlesimi de önemli. Direk videoyu ortaya koyarsan gecmez. Mecburen sag-sol , yukari-asagi kaydirman ve görüntüyü biraz kirpman gerekiyor.

Yaptım hocam neler yaptım neler açıkscası birtanesi geçti dediğin gibi çerçevenini sağ alt köşesine videoyu eklemiş birazda kırpmıştım ama adam hiçbirşey yapmamış ona şaşırıyorum oldugu gibi atmış

onların nasıl geçtiklerini asla çözemeyeceksiniz kanımca.. zaten çözülse yt olayı o anda biter

bende merak ettim sakıncası yoksa pm atabilirmisin

o tarz videoların yt kaynaklı bi bugla yapıldıgını düşünüyorum benim cok uzun süredir calıstıgım asla cercevesiz gecemedigim videoyu adam birebir video hızlandırması dahi yapmadan geçmiş.kesinlikle daha baska bi iş var.

iyi okuyalım "reklamları peş peşe dizmiş"

ama eşleşen sonradan geldiyse öylede olabilir

benim atladığım bir nokta eşleşenli video oldugu için dediğiniz gibi video sahibi reklamlardan kazanıyor'da olabilir o kısımı atlamışım

arkadaşın dedigi gibi birebir kalitede cercevesiz asla geciremedigim taki en son %40 zoom felan yapıp envai çeşit efekt vererek gectigim video yu adam 1080p yüklemiş.ne zom ne hızlandırma var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri