Adamlar Hayalimdeki Olaylı Gerçeğe Dökmüş

• Kullanıcı EmreDemirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Harbi süper olmuş ya :) Böyleleri hak ediyor kazanmayı işte )
De bende reklam çıkmadı tıklayacaktım )

kulaklıgım yok bırı altyazı yazın pls :D

sıkıntı yok bızde yaparızda nasıl izlenım alack orası var...3-5 ay para kazanmaları acmayacksın kanalı... yukleyecen butun dızı fılmlerı abonelşer gelecek ondan sonra cekeceksın nasılfıkır ? :D tuatar m sizce?

Youtube mantığıyla yani saçma sapan bir video olduğu için güzel çalışma iş yapar yani bence(Saçma sapan dedim anlamadım çünkü konusu ne :). Yapan arkadaşlara da bravo demek lazım.

Helal olsun ama bu isler ekip isi , ekip listesi
Yönetmen; Veysel Zaloğlu
Görüntü Yönetmeni; Atilla Öztürk
Oyuncular; Veysel Zaloglu, Ertunga Arkan, Ertugrul Kalkan, Oguz Kaan Kaya, Burak Zengin
Burak Altuncu, Lumbala Kabengele Christian , Alican Sahin, Metin Gündüz, Cüneyt Özboyacı
Proje; Veysel Zaloglu, Metin Gündüz, Öznur Zorlular
Backstage Yönetmeni; Öznur Zorlular
Set amiri; Cüneyt Özboyacı
Studio kayıt; Red Room Records , Erdem Tuncer, Mecit Aksahin
Söz; Veysel Zaloglu, Mehmet Can Aslan
Isık; Berkan Donduran
Set Foto; Maleyka Jafarli
Tesekkürler; Can Sarcan, Murad Zaloglu, Olcay Ucak, Radife Ongar, Baburhan Cörüt,Berkay Temel
Cüneyt Keles, OFK, Yusuf Islam Kose, Mustafa Ak,Alican Çekiç, Aykut Öztürk, Merve Aytar
Makyaj; Demet Gedik, Derman Altunbas
Kurgu-Montaj; Veysel Zaloglu
Yürütücü yapımcı; Metin Gündüz
Flycam Yönetmeni/ Ekibi; Tugce Akın / Ali Mert Yazıcı, Ömer Duran

incisozlukten sanırım bu arkadaş, amator videolar cekiyordu geliştirmiş kendini helal olsun

10 numara 5 yıldız. Gerçekten bu adam kazansın ben kazanmıyım. ADam orjinal istekli severek yapıyor.

Abicim bu işi yapmak isteyene adamların kapısı zaten açık sizde özgün çalışın adamlar zaten gel beraber şu projede çalışalım der. En basitinden Mustafa Ak ile adamın hiçbir bağlantısı yoktu tek bağlantısı İstanbul da oturmaları bunlar aynı işi yapınca beraber takılmaya başladılar olay budur. Bende özgüne girecem bune lan spam spam delirttiler adamı. :D

Bende özgün işinde böyle şeyler yapmak istiyorum bazılarımızın hayalinde kalıyor bazıları da gerçekleştiriyor. :D Adamlar iyi iş çıkarmış mübarek. :D

Orijinal video : Miley Cyrus - Wrecking Ball

Türklerin yaptığı komedi büt versiyonu : Mayli Sayrus - Wrecked Final Students - YouTube

adamın biri hemen kopyalamıs türkiyede böyle özgün video ceksen ne olcak ?
watch

Yaratıcı zeka diye buna denir işte :D O sözleri yazmak her babayiğidin harcı değil! Hele de müziğe oturtmak :D

mustafa ak'ı tanırım.adsenseden haberi bile yok.aradım sordum kanalıma alayım indexte videolarım var reklamın olur diye tamam dedi.inşallah indexe düşer.

yabancı dil sağlam olacak ki bende ahhhh....

vevo daki tüm şarkıları hakkı bulut, ferdi tayfur modunda söylicektim... ozaman sen gör izlenimi :D

yabancı şarkıları arabesk modunda söyleme gibi bir huyum var nedense :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri