Adamlar Hayalimdeki Olaylı Gerçeğe Dökmüş

• Kullanıcı EmreDemirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
insan trabzonuda araya bir yere koyardı ayıp :D

Kardeşim millet yaşadığı yere laf edilince sinirleniyor.Ben istanbulda anadolu yakasında kırsal bi bölgede yaşıyorum,mahallemi seviyorum ama,en kötü şehirin merkezi istanbulda yaşadığım yerden gelişmiştir.Bunu kabullenebilmek önemli.

Mustafa Ak'ı 3 yıldan fazladır takip ediyorum böyle daha çok çalışmaları var. Hak ediyorlar evet, ama reklam açık değil?

Matematikten büt e kalacağım :D Artık bir sonraki dönem bir daha alırız aynı dersi :D Çok takmaya gerek yok :D

Adamlara helal olsun. Fakat yapım için iyi bütçe harcamışlara benziyorlar

universite-hayati_231497.jpg

Kardeşim şaka bi yana İstanbul > İzmir > Eskişehir > Ankara
Bu 4 şehirden dışarı çıkarsan eğer,üniversite hayatın zehir olur.

Kütahya sakarya,kocaeli,konya ve kayseri'ye gittim.Tek kelimeyle köy gibi yerler.
Ama istanbul 1 numara.İzmir de iyidir.(2'sinde de deniz olduğu için sıralamada yerleri sabittir.) Ankara ve Eskişehir arasından da Eskişehiri seçerim ;)

Konya Köy gibi derken hakaret ediyorsun resmen !

Bu kadar güzel bir çalışma 300 000 izlenme alıyorsa boşuna Türkçe özgün uğraşmayın bence. Aynısını ing çekseler 50m den aşağı izlenme olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri