Adamlar İşi Çözmüş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden şikayet ettin? Bırak adam kazansın. Yaptığı Google kurallarına aykırı bizim kurallarımıza değil. Kazandığı para bizim cebimizden de çıkmıyor niye şikayet ediyoruz?

sana hiç katılmıyorum düşünsene sen reklam verensın zaten spamdan kazanıyoruz birde reklamlara zor tıklatma yaptırıyoruz

biz gine zorla tıklatmıyoruz reklam verende bizde kazanıyoruz

Hadi kavga edin. :)
---
Arkadaşlar o adamın yaptığı bizim bu işten geleceğimiz için sıkıntı yaratabilir.
Neticede Türkiye lekeleniyor. Zaten bize çelme takmak için sürekli bir şey arıyorlar bir de böyle yaparsak olmaz. Daha mantıklı şeyler yapılabilir. O ne öyle görüntü donuyor ise reklama tıklayın ne demek.

rahat ol google o adamdan daha temiz değildir

Yani kötüyle kötü mü olalım ? Sen reklam veren olsan böyle bir şeyin olmasına razı olur muydun ? Orada sadece maç izlemek isteyen insanları kandırmak da cabası zaten.

Neyse arkadaşlar kimseye ahlak dersi vermeyelim burada düşüncelerini değiştirmek zordur insanların .

Adsense nin bizlere ödediği para uzaydan gelmiyor. Reklam verenlerden geliyor. Ne olursa olsun ortada kul hakkı diye bir şey var.

sana hiç katılmıyorum düşünsene sen reklam verensın zaten spamdan kazanıyoruz birde reklamlara zor tıklatma yaptırıyoruz

Yani kötüyle kötü mü olalım ? Sen reklam veren olsan böyle bir şeyin olmasına razı olur muydun ? Orada sadece maç izlemek isteyen insanları kandırmak da cabası zaten.

bırak da onu düşünmek google'a kalsın

bırak da onu düşünmek google'a kalsın

Google bu ve bu gibi insanlar yüzünden bu kadar önlem aldı zaten. Siz ve sizin gibilerin mi demeliyim acaba. 1-2 yıl öncesine kadar toplu para kazanma kapatılması, yok video ışığı yanmaması sahte telif cart curt yoktu. Ne olduysa böyle aç gözlüler yüzünden oldu.

Google bu ve bu gibi insanlar yüzünden bu kadar önlem aldı zaten. Siz ve sizin gibilerin mi demeliyim acaba. 1-2 yıl öncesine kadar toplu para kazanma kapatılması, yok video ışığı yanmaması sahte telif cart curt yoktu. Ne olduysa böyle aç gözlüler yüzünden oldu.

tamam bende onu diyorum adam alıyor önlemini almak zorunda da çok şükür reklama tıklayın diyecek kadar az kazanmıyorum + türkçe içerikle de işim olmaz ha kazanamayıp işi bu adamlara vurmak ta ayrı bir bakış açısı

tamam bende onu diyorum adam alıyor önlemini almak zorunda da çok şükür reklama tıklayın diyecek kadar az kazanmıyorum + türkçe içerikle de işim olmaz ha kazanamayıp işi bu adamlara vurmak ta ayrı bir bakış açısı

Sen benim düşük kazandığımı nereden çıkardın acaba nasıl anladın merak konusu. Aylık kaç yüz milyar kazandığını merak ettim şimdi.

şu adamı da savunmayın artık.Günlük düşünene iyi ama zamanla 0.01 den bile düşük TBM leri görünce de kimse şaşırmasın reklamveren de bu sistemin bir parçası hatta en önemli parçası,böyle sahtekarlıklarla adamların bütçesini harcamak herşeyi geçtim haramdır.Piyasayı verimsiz hale getiren böyle hareketlerle reklamcılık nasıl gelişecek bizim kazançlarımız nasıl artacak.

Bizim işimiz zorla,hile ile tıklattırmak değil kanal açmak.

şu adamı da savunmayın artık.Günlük düşünene iyi ama zamanla 0.01 den bile düşük TBM leri görünce de kimse şaşırmasın reklamveren de bu sistemin bir parçası hatta en önemli parçası,böyle sahtekarlıklarla adamların bütçesini harcamak herşeyi geçtim haramdır.Piyasayı verimsiz hale getiren böyle hareketlerle reklamcılık nasıl gelişecek bizim kazançlarımız nasıl artacak.

Bizim işimiz zorla,hile ile tıklattırmak değil kanal açmak.

alın size cevabı kondurdu adam :D

Sen benim düşük kazandığımı nereden çıkardın acaba nasıl anladın merak konusu. Aylık kaç yüz milyar kazandığını merak ettim şimdi.

şimdi ben de derim ki önceki mesajın da Siz ve sizin gibilerin mi demeliyim acaba. diyerek benim böyle yaptığımı nerden çıkardın konu uzar ki post kasmayı meslek haline getirmiş biri değilim hadi size kolay gelsin

şimdi ben de derim ki önceki mesajın da Siz ve sizin gibilerin mi demeliyim acaba. diyerek benim böyle yaptığımı nerden çıkardın konu uzar ki post kasmayı meslek haline getirmiş biri değilim hadi size kolay gelsin

Evet onu bir konuya 42 mesaj atmanızdan anlamıştım kolay gelsin.

tamam güzel kardeşim sen de haklısın konu linkini de vereydin keşke

Sadece konularına 1-2 saniye bakmak yeterli oldu.

Ben şikayet etmezdim ama Yapılan etik bişey değil arkadaşlar.
Reklam veren'ler bizim veli nimetimiz.Onları üzmek istemeyiz değil mi? :)

Bu öncedendi artık kimse yemiyor :)

Adsense nin bizlere ödediği para uzaydan gelmiyor. Reklam verenlerden geliyor. Ne olursa olsun ortada kul hakkı diye bir şey var.

Ozaman başkasının vidyosunu alıp yüklemek kul hakkına girmiyor mu? öyle bir ayrım mı var bu kul hakkıdır bu değildir diye? Bu cümleyi yazıyorsan telif geldiğinde, para kazanman kapatıldığın da da aynı şeyleri söyleyecekmisin?

Bu adam reklama tıklattırınca senin spamdan kazandığının azalacağını nerden çıkardın? Reklam verenlerin günlük bütçeleri ni biliyor musun? Yada senin vidyo önü reklamın izlenip sana tık sayıldığında izleyen ilgilendiği için mi tıklamış oluyor?

kimin yaptığı belli oldu beyler :D

Kanal benim değil sahibini de uzaktan yakından tanımıyorum.

Arkadaşlar, lütfen başkasının yaptığı işleri bozmayı bırakın artık, herkes kendi işini yapsın. Youtube sen çalışırsan karşılığını veriyor zaten başkasının işine çomak sokmanıza gerek kalmadan. Spam yaparak başkalarının vidyosundan kazanan birinin şikayet göndermesi - Flag atması - Sahte telif göndermesi ni kesinlikle çok yanlış buluyorum. Kendi başınıza gelmeyince bi çoğunuz Google kesilip haklarını savunmaya başladınız hayırdır? Kanalınıza telif gelince-Topluluk ihtarı gelince-Adsenseniz banlanınca üzülmüyormusunuz? Yanlış olan bişeyi savunmuyorum, Sadece bu işi yapan adam bi şekilde senin meslektaşın sayılır, bi şekilde emek veriyodur. Toplasan şu forumda kendi vidyosunu yayınlayıp para kazanan 5 kişi çıkmaz onlara değil sözüm.

Lütfen bırakın artık bu işleri kendi ekmeğinize bakın.

Ozaman başkasının vidyosunu alıp yüklemek kul hakkına girmiyor mu? öyle bir ayrım mı var bu kul hakkıdır bu değildir diye? Bu cümleyi yazıyorsan telif geldiğinde, para kazanman kapatıldığın da da aynı şeyleri söyleyecekmisin?

Bu adam reklama tıklattırınca senin spamdan kazandığının azalacağını nerden çıkardın? Reklam verenlerin günlük bütçeleri ni biliyor musun? Yada senin vidyo önü reklamın izlenip sana tık sayıldığında izleyen ilgilendiği için mi tıklamış oluyor?

Kanal benim değil sahibini de uzaktan yakından tanımıyorum.

Arkadaşlar, lütfen başkasının yaptığı işleri bozmayı bırakın artık, herkes kendi işini yapsın. Youtube sen çalışırsan karşılığını veriyor zaten başkasının işine çomak sokmanıza gerek kalmadan. Spam yaparak başkalarının vidyosundan kazanan birinin şikayet göndermesi - Flag atması - Sahte telif göndermesi ni kesinlikle çok yanlış buluyorum.

Üstad, ağzını yorma, insanların içindeki fesatlığı bu güzel sözlerin ile alamassın.

Neden şikayet ettin? Bırak adam kazansın. Yaptığı Google kurallarına aykırı bizim kurallarımıza değil. Kazandığı para bizim cebimizden de çıkmıyor niye şikayet ediyoruz?

adam ın kul hakkı yemesine engel oluyorum. reklam verenler kimbilir ne kadar bu tarz kişilere beddua ediyordur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri