- Web sitesi
- theteknolojist.com
Makale yazmadan önce, herkes yazmasını öğrenin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepsi farklı olcak diye bişey demedim...
konuyu oku
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...4-para-kazanmak-isteyen-okusun.html#post50784
Teşekkürler Kardeşim..Sizin gibi değerli arkadaşlar olduğu sürece emin olun kimse aç kalmayacaktır. Allah hepinizden razı olsun. Böyle iyilikleri baltalamaya çalışan insanlar olur. Ha bi de armut piş ağzıma düş'çüler de yok değil. Aldırış etmeden iyi niyete devam!
Teşekkürler Kardeşim..
Ben Herkes yazmasını Öğrenirim de , sen Gösteriş Olsun Diye Toplum İçinde İnsan Bozmamasını Öğrenebilecek misin ?![]()
Bozulucam diye korkuyorsanız toplum içine çıkmayın. Eleştiri ile hakareti birbirine karıştırmayın.
bu forumda çok acayip taktikler var gerçekten. emeği geçenlere teşekkür ediyorum
güzel bilgiler için hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Kardeşim yapıcağın tek şey 50'e yakın kanal aç hepsinin video sayısını 100 e sabitle .. Sonra o 50 kanalı günlük 10 ar video ile güncel tut ilk 10 günde farkı göreceksin...
harbimi bende 15 kanal var yarısı nerdeyse boş bi deneyeyim bari (merak etme yazmam benim taktik diye: ))
Denemek lazım aslında mantıklı bi taktik. Güzel bilgilerin içinde teşekkür ediyorum. Allah daha çok versin kardeşim![]()
ve şöyle bişey var beyto kardeşşimdi günlük 8bin video bunu aya vurursak
1 Ayda 8.000*30= 240.000 bin video
240.000 bin video ne demek varya
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.