Adblock Nedir?
Adblock sayesinde web sayfalarındaki tüm reklamları bloke ederek gezinti yapmanız mümkün. Eklenti uyguladığı filtreleme sonucu internette gezme hızınızı en yükseğe çıkartıyor.
AdBlock, istediğiniz zaman durdurabileceğiniz bir eklenti. Sistemi yoran banner reklamlarından kaçmaya çalışırken ilginç reklamları da kaçırmak istemiyorsanız eklentiyi arada sırada devre dışı bırakabilirsiniz. İnternette gezerken önceliğiniz hız ise AdBlock engellediği reklamlarla tarayıcı hızını en yüksek seviyeye çıkartabilir.
Firefox için Adblock
Chrome İçin Adblock
Konuyu açış amacım Adblock'u tanıtmak değil,bilmeyenler vardır belki diye kısa bir bilgilendirme yapmak istedim.Soruma gelicek olursak google neden bu uygulamayı uygulama mağazasından kaldırmıyor?Ben bu uygulamayı kullanarak ne adsense reklamlarını ne youtube reklamlarını hiç görmüyorum.Google bu reklamlardan para kazanmıyor mu?3-5 kullanıcısı olsa uygulamanın belki gözardı edilebilir ama 10m+kullanıcı var yani bana çok ilginç geliyo bu durum.Var mı sebebini bilen ya da mantıklı bir açıklama yapabilecek olan?