adblocka darbe geldi ! Kazançlarda artış olabilir

severall

Kayıtlı Üye
Google Chrome tarayıcıda reklam engelleme eklentisi olan AdBlock, artık YouTube reklamlarını engelleyemeyecek.Bu bizler için büyük bir fırsat olabilir Tüm dünyada adblock kullanılıyor özelliklede Türkçe içerik çalışanlarında gelirleri artabilir malum ülkede birçok kişi adblock kullanıyor.

YouTube, AdBlock Engelini Aştı!
Google Chrome tarayıcıda reklam engelleme eklentisi olan AdBlock, artık YouTube reklamlarını engelleyemeyecek.

İnternet sitelerinde gezerken reklamlar bazen can sıkıcı bir hal alabiliyor. Reklamsız bir internet deneyimi sunan AdBlock, Google reklamları dahil olmak üzere neredeyse tüm reklamları engelleyebiliyor. YouTube’daki videolarda yer alan sponsorlu reklamları da engelleyen AdBlock, reklam gelirlerini olumsuz olarak etkiliyor. Kullanıcı dostu olmasına karşılık içerik üreticilerinin gelirlerine ket vuran AdBlock için Google önlem almayı başardı.

Google Chrome tarayıcılarda yüklü olan AdBlock eklentileri artık YouTube videolarındaki sponsorlu reklamları engelleyemeyecek. Twitter üzerinden aktarılan bilgilere göre kullanıcıların büyük bir bölümü AdBlock yüklü olmasına karşılık YouTube reklamlarını engelleyemiyor. YouTube reklamları engellenmediği gibi AdBlock yüklü Chrome tarayıcıda “Reklamı Atla” seçeneği de görünmüyor. Eğer AdBlock yüklü ise YouTube reklamlarını sonuna kadar izlemek zorunda kalıyorsunuz.

AdBlock YouTube Reklamlarını Engellemeyecek - ShiftDelete.Net

Son düzenleme:
benim videolar en çok android ve iostan izleniyo pek bi fark olacağını sanmıyorum ama şu telefonlarda da reklam çıkartmaları lazım.

..............

Son düzenleme:
Kanal kanalmadığı için pek bi yararı olmadı. Ama paylaşım için teşekkürler.

Süper bir haber.Kazançlar en az %50 artar

türkçe içerik adsense mi çalışsak acaba

Deneme amaçlı 20 farklı kanalın videosunu açtım reklam çıkmadı, engellemeye devam ediyor bende.

ben zaten ytde deaktif etmiştim reklamları görmek içim :)

:eek::eek::eek:

L46moV.png

ya arkadaş partnerler paraları ödemiyor ne değişecek adblocka önlem alınsa. Çıldıracağım ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri