Add me fast zararlımıdır ?

hocam sakın deneme ben şöyle bişey keşfettim adme fast kullandığında youtube raporlar bölümünde adme fast yazısını gördüm anladım ki adme fastı kullnırsak youtube bizi ordan raporluyor haberiniz olsun yine kendi seçiminiz

hocam sakın deneme ben şöyle bişey keşfettim adme fast kullandığında youtube raporlar bölümünde adme fast yazısını gördüm anladım ki adme fastı kullnırsak youtube bizi ordan raporluyor haberiniz olsun yine kendi seçiminiz
sadece abone çeksem yine anlarlarmı yan hesaptan felan denesem ?

hocam ben dediğini denemedim ama bence dene ve tecrübellerini burada paylaş bizde öğrenelim

hocam bende sana diyorum ki bi dene bakalım senin başına ne gelecek bizide bilgilendir bari diğer arkadaşlar mağdur olmasın :) :D

el ile kredi kasmaya bir bak kaç kanal var orada güncel yüksek kanalları bile görüyorum sorun olmuyor addmefast. fakat abartmayın hiç bir zaman , ve abone kasmak içinde önermiyorum eksiye düşersiniz.

hit kasmak kesin zararlidir da hele hele adsense bağlıysa, abartmadan abone kasmanın zararı olcağını düşünmüyorum herşeyin log unu tutan google'ın herhangi bir kullanıcının videosunu bile izlemediği kanala abone olmasını illaki gözünden kaçırmayacaktır. amma velakin abartmadan zamana yayarak abone kasmanın hitlerle eşzamanlı pek sorun çıkarcağını düşünmüyorum

sonuçra ref= değeri gizlenmiyor ve google izlemenin addmefast'ten geldiğini anlıyor izleme artırmak için denemeyin

özgün kanalıma 200 abone kasmıştım 1 ay önce hala ayakta :D

sıfırdan abone kastığım kanal hiçbir uyarı olmadan kapandı geçenlerde. fakat yarı yarıya addmefast aboneli kanallar şimdilik duruyor.
hit ise bence aşırı zararlı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri