Addmefast - Ekmek Teknemi Satıyorum :) [iMacros]

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Arkadaş saolsun çok ilgili. yandex in sıkıntısından dolayı oluşan hatayı bile uğraştı bir şekilde sorunu aştı. Verdiği kodların twitter hariç diğer 3 tanesini denedim. Sıkıntı yok. Yanlız ingilizce yazıldığı için kodlar FB da dili ingilizce yapmanız lazım yada kodları biraz değiştirmeniz lazım.

Arkadaş saolsun çok ilgili. yandex in sıkıntısından dolayı oluşan hatayı bile uğraştı bir şekilde sorunu aştı. Verdiği kodların twitter hariç diğer 3 tanesini denedim. Sıkıntı yok. Yanlız ingilizce yazıldığı için kodlar FB da dili ingilizce yapmanız lazım yada kodları biraz değiştirmeniz lazım.

Teşekkür ederim hocam güle güle kullanın. Twitter hariç hepsi ingilizce çalışır sadece Twitter türkçe çalışır :)

*Satış devam ediyor..

Dün ilk yaptığım kanal bugün sabah banlanmış. Arkadaş saolsun hesabı bile kendi oluşturmuştu yandexteki anlık sıkıntı nedeniyle. Dğn gece 2500 puan yapıp kapatmıştım. Sabah kalktığımda banlandığımı gördüm. Yanlış bişeymi yaptım acaba anlamadım.

Dün ilk yaptığım kanal bugün sabah banlanmış. Arkadaş saolsun hesabı bile kendi oluşturmuştu yandexteki anlık sıkıntı nedeniyle. Dğn gece 2500 puan yapıp kapatmıştım. Sabah kalktığımda banlandığımı gördüm. Yanlış bişeymi yaptım acaba anlamadım.

Merhaba hocam. Öncelikle bu addmefast aynı youtube gibi diyebilirim. Anlamsız şekilde engeller atabiliyor. Ben bazen puan kasarken daha 1000 olmadan banlandığını da, 10 k puanı da sıkıntısız kastığını gördüm. O mail yönetimini addmefast için ilk defa denemiştim belki de ondan olmuş olabilir. Skype'dan yazacağım az sonra.

addmefast

Merhaba hocam. Öncelikle bu addmefast aynı youtube gibi diyebilirim. Anlamsız şekilde engeller atabiliyor. Ben bazen puan kasarken daha 1000 olmadan banlandığını da, 10 k puanı da sıkıntısız kastığını gördüm. O mail yönetimini addmefast için ilk defa denemiştim belki de ondan olmuş olabilir. Skype'dan yazacağım az sonra.

olabilir dostum sıkıntı değil. keşke biriken puanları hemen harcasaydım. Bugün akşam yeni bir hesap oluşturdum oradan puan kasıp anında harcıyorum. Bakalım o ne kadar dayanacak. İnşallah dediğin gibi mailden kaynaklıdır da bir daha olmaz. skype ımda sıkıntı var oradan yazamadım şifresinide bulamıyorum. Kendi kendine açılıp kapanıp şifre isteiyp duruyor.

olabilir dostum sıkıntı değil. keşke biriken puanları hemen harcasaydım. Bugün akşam yeni bir hesap oluşturdum oradan puan kasıp anında harcıyorum. Bakalım o ne kadar dayanacak. İnşallah dediğin gibi mailden kaynaklıdır da bir daha olmaz. skype ımda sıkıntı var oradan yazamadım şifresinide bulamıyorum. Kendi kendine açılıp kapanıp şifre isteiyp duruyor.

Yeni açtığınız hesaba fazla kasmayın hocam maksimum 2k olunca kullanın bakalım. Fazla yüklenmeye gelmiyor bazen..

Günceldir. PM isteyenlere gece dönüş yapılacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri