AddmeFast İmacros Kodu 5 TL Sudan Ucuz

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 5 Saniyede İnstagram Hesap Alarak Seri Point Kasabilirsiniz.
İnstagram İmacros Kod: 5 TL # 7/12 Destek

Web Siteniz İçin
Facebookunuz İçin
Youtube Kanal ve Videolarınız İçin. vs vs...

http://www.ytpara.com/konu-disi/97962-imacros-kod-yazilir.html

logo.png

Edit 2:
Mybb Tabanlı Forum Sitenize Sınırsız Youtube videosu yükleme kodu Satlık. Sınırsız 5 Tl
Foruma Google Yandex Bing Botları Daha Sık Geliyor ve ne atarsam hit geliyor

2 adet hesaptan 2 Günde 10,518 Post ayda 100 binlerce video içeriği atabilirsiniz.
rMynam.jpg

Son düzenleme:
Hocam sizce yaptığınız ayıp bir şey değil mi? Addmefast botunu benden aldınız sorduğunuz her soruya cevap verdim yapamadığınız her şeyde yardımcı oldum kolay instagram hesabı açabilmeniz için kaynak verdim elimden gelen her şeyi yaptım her sorunuza cevap verdim bunun için miydi? Hiçbir şekilde emek vermediğiniz kodları 20 TL'ye alıp 5 TL'ye satmaya utanmıyor musunuz? Bu şekilde benim de ekmek kapımı kapatıyorsunuz. Bir de o kadar kullandıktan sonra kodları iade etmek istemiştiniz zaten kabul edilecek bir şey değildi de iyi ki kabul etmemişim. Hiç yakıştıramadım size. Yazık!

Hocam sizce yaptığınız ayıp bir şey değil mi? Addmefast botunu benden aldınız sorduğunuz her soruya cevap verdim yapamadığınız her şeyde yardımcı oldum kolay instagram hesabı açabilmeniz için kaynak verdim elimden gelen her şeyi yaptım her sorunuza cevap verdim bunun için miydi? Hiçbir şekilde emek vermediğiniz kodları 20 TL'ye alıp 5 TL'ye satmaya utanmıyor musunuz? Bu şekilde benim de ekmek kapımı kapatıyorsunuz. Bir de o kadar kullandıktan sonra kodları iade etmek istemiştiniz zaten kabul edilecek bir şey değildi de iyi ki kabul etmemişim. Hiç yakıştıramadım size. Yazık!

Bende sizden almıştım sanırım. Yapılan terbiyesizliktir. Bu arkadaşında kodları sizden aldığını ispatlayıp adminlere bildirin gereken yapılsın

[MENTION=15393]SpuSi[/MENTION] hocam şuan yaptığınız yazı resmen bana saygısızlık. önce bir sorun sonra yorum yapaydınız.
Sizin kod yazımıyla benim kod yazımı arasında dağlar kadar fark var. uzun zmndır imacros kodlarla uğraşıyorum birçok sisteme uyarlayarak çok işimizi görüyor kendi kodumu satıyorum sizin kodunuzu Değil.

Sizin Kodunuzu Ytparada Satacak Kadar Akılsız Değilim.

Lütfen Baltalayıcı Yazınızı Kaldırın Özelden Mesaj atın.

[MENTION=15393]SpuSi[/MENTION] hocam şuan yaptığınız yazı resmen bana saygısızlık. önce bir sorun sonra yorum yapaydınız.
Sizin kod yazımıyla benim kod yazımı arasında dağlar kadar fark var. uzun zmndır imacros kodlarla uğraşıyorum birçok sisteme uyarlayarak çok işimizi görüyor kendi kodumu satıyorum sizin kodunuzu Değil.

Sizin Kodunuzu Ytparada Satacak Kadar Akılsız Değilim.

Lütfen Baltalayıcı Yazınızı Kaldırın Özelden Mesaj atın.

Uzun zamandır iMacros ile uğraşıyorum diyorsun benden kodları alalı 2 ay olmadı bile. İnstagram hesap açma konusunda ben yardımcı oldum. Neyse bir şey demiyorum size bir de utanmadan şikayet etmişsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri