Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selamun Aleykum arkadaşlar.
Bu tarz sistemleri Videolarınız üzerinde denerseniz AdSense'den ban riski ve Kanalınızın kapanması olası bir sonuçtur. Lütfen mümkün olduğunca Sosyal Medya üzerinde kullanın.
Geçenlerde Incubus arkadaşımızın paylaştığı addmefast kredi kasma sistemini söz verdiğim gibi biraz geliştirerek Sanal bilgisayarlar üzerinde kullanmayı detaylı bir şekilde anlattım boğuk bir sesle video çektik idare edin artık.
Gereken alet edevatların listesi
- Vmware Workstation : VMware Workstation: Run Multiple OS, Linux, Windows 8 & More (Trial lisans için mail adresi ile kayıt olun)
- İmacros
- AdBlock
- FlashBlock
Video'yu buradan Hd olarak İZLEizleyebilirsiniz.
Addmefast macro kodlarını buradan indirebilirsiniz.
Facebook Share kodlarıda Eklendi (13.09.2013) Buradan
Rar Pass: RockNRolla
Çökme sorunu yaşayanlar için buradan çözüme ulaşabilir (12/10/2013)
Yapamadığınız,takıldığınız yada sormak istediğiniz herhangi birşey varsa mail adresimi ekleyip sorabilir yada konu altına yazabilirsiniz
Eminim herkesin işine yarayacak bir çalışma oldu sürç-i lisan ettiysek affola.
Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.
Tek Limit Sizsiniz
Selametle.
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] hacı ne yaptın videoyu tekrar yükleyecek misin? eğer vaktin varsa skypeden yardımcı olabilir misin?
Bu sistemi direk vds de çalıştırmak için neler yapmak lazım boş durucağına kredi kazansın vdsler ilerde lazım olur herhalde )
Kodlar test edilip en güncel haliyle yüklendi geç oldu idare edin
Çalıştırabilirsiniz aynı şekilde firefox+imacros ve kodlar yeterli
Arkadaşlar güncel kodları konuya ekledim videoyuda birazdan upload edicem konuya eklerim iyi forumlar.
kardeşim bişey diycem, Addmefasttan hiç ama hiç anlamıyorum, bu addmefast ile facebook yorum beğendirebiliyomuyuz
evet yapabiliyorsunuz.
hocam su admefasttan nasıl yorum beğendircez bi anlatabilirmisin ben yapıyorum bir türlü olmuo admefastta post like girdik oraya linki yapıstırıorm yorumun kabul etmiyor yorumun linkinide şöyle buluyorum yorumumun saatine tıklıyorum o linki alıp koyuyorum yanlışmı yapıyorum yardımcı olurmusun
Video eklenmiştir. (1.18.2014)
Hocam peki biz sanal makine oluştururken Ram/Disk veriyoruz ya. Örneğin benim 2 GB Ram'im var orjinal bilgisayarda. Ben sana makineye 2 GB verirsem bütün Ram'i sanal makine için harcamış mı olurum? Aynı soru Disk içinde geçerli hocam.Selamun Aleykum arkadaşlar.
Bu tarz sistemleri Videolarınız üzerinde denerseniz AdSense'den ban riski ve Kanalınızın kapanması olası bir sonuçtur. Lütfen mümkün olduğunca Sosyal Medya üzerinde kullanın.
Geçenlerde Incubus arkadaşımızın paylaştığı addmefast kredi kasma sistemini söz verdiğim gibi biraz geliştirerek Sanal bilgisayarlar üzerinde kullanmayı detaylı bir şekilde anlattım boğuk bir sesle video çektik idare edin artık.
Gereken alet edevatların listesi
- Vmware Workstation : VMware Workstation: Run Multiple OS, Linux, Windows 8 & More (Trial lisans için mail adresi ile kayıt olun)
- İmacros
- AdBlock
- FlashBlock
Video'yu buradan Hd olarak izleyebilirsiniz
Sanal PC Kurulumu & Addmefast Kredi Kasma on Vimeo
Addmefast kodlarını buradan yada buradan indirebilirsiniz.
Update (1.18.2014)
Youtube Subscribers
Youtube Likes
Pinterest Followers
Pinterest Repins
Pinterest Likes
Twitter Retweets
Twitter Favorites
Twitter Followers
Twitter Tweets
Instagram Followers
Instagram Likes
Myspace Friends
Facebook Post Shares
Facebook Followers
Facebook Shares
Facebook Page Likes
Facebook Post Likes
Rar Pass: RockNRolla
Çökme sorunu yaşayanlar için buradan çözüme ulaşabilir (12/10/2013)
Yapamadığınız,takıldığınız yada sormak istediğiniz herhangi birşey varsa mail adresimi ekleyip sorabilir yada konu altına yazabilirsiniz
Eminim herkesin işine yarayacak bir çalışma oldu sürç-i lisan ettiysek affola.
Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.
Tek Limit Sizsiniz
Selametle.
Hocam peki biz sanal makine oluştururken Ram/Disk veriyoruz ya. Örneğin benim 2 GB Ram'im var orjinal bilgisayarda. Ben sana makineye 2 GB verirsem bütün Ram'i sanal makine için harcamış mı olurum? Aynı soru Disk içinde geçerli hocam.
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] VDS ile denedim herşey güzel ama sayfayı beğenmiyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.