Hocam bunu denedim oto kasma işi hiçbir işe yaramıyor.
Hocam sistem kodları bizzat tarafımdan düzenlendi ve arkadaş yeni bir sistem geliştirdi. Kodların hiç bir işe yaramama şansı yok bu şekilde bir kez deneyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bunu denedim oto kasma işi hiçbir işe yaramıyor.
Guzel paylasim tesekkurler. Biraz konu disi olacak ama youlikehits icin de bot yazmayi dusunmuyormusunuz?
Youlikehits için çalışan izleme kodu ektedir, süreyi ben 33 yaptım genelde 30'dur videolar için point süresi, internet hızınız düşükse 60 yapın garanti olsun kendinize göre değiştirin![]()
Youlikehits için çalışan izleme kodu ektedir, süreyi ben 33 yaptım genelde 30'dur videolar için point süresi, internet hızınız düşükse 60 yapın garanti olsun kendinize göre değiştirin![]()
Hocam şöyle bir sorun var?
![]()
Selamun Aleykum arkadaşlar.
Bu tarz sistemleri Videolarınız üzerinde denerseniz AdSense'den ban riski ve Kanalınızın kapanması olası bir sonuçtur. Lütfen mümkün olduğunca Sosyal Medya üzerinde kullanın.
Geçenlerde Incubus arkadaşımızın paylaştığı addmefast kredi kasma sistemini söz verdiğim gibi biraz geliştirerek Sanal bilgisayarlar üzerinde kullanmayı detaylı bir şekilde anlattım boğuk bir sesle video çektik idare edin artık.
Gereken alet edevatların listesi
- Vmware Workstation : VMware Workstation: Run Multiple OS, Linux, Windows 8 & More (Trial lisans için mail adresi ile kayıt olun)
- İmacros
- AdBlock
- FlashBlock
Video'yu buradan Hd olarak İZLEizleyebilirsiniz.
Addmefast macro kodlarını buradan indirebilirsiniz.
Rar Pass: RockNRolla
Yapamadığınız,takıldığınız yada sormak istediğiniz herhangi birşey varsa mail adresimi ekleyip sorabilir yada konu altına yazabilirsiniz
Eminim herkesin işine yarayacak bir çalışma oldu sürç-i lisan ettiysek affola.
Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.
Tek Limit Sizsiniz
Selametle.
Hocam marco dosyalarını İndiremedim link Kırıl herhalde size zahmet
![]()
cok salakca bir soru sorucamkredilerimizi nasil kulanicaz? facebook sayfasi yapip beyeni icin mi orasini cozemedim
![]()
Video cok guzel olmus, ama sadece nasil kredi kazanacimizi gosteriyor birde nasil kulanicaz benim gibileride vardir elbet![]()
Sorum su addmefast bu sitedeki krediylen neler yapabiliriz faydalari neler?
sou sefer su hatay ialiyorum ''Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast. '' ve kredi alamiyorum.. Facebook Fllowers te
sou sefer su hatay ialiyorum ''Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast. '' ve kredi alamiyorum.. Facebook Fllowers te
Bir öneri: Direk olarak youtube videolarını kullanmak yerine paravan olarak twitter ve facebook gibi ağları kullanın rt-like-post share olarak etkisi kesinlikle olacaktır![]()
Dear useri for continuing you must click on "reload the page" button, because you were inactive for some time.
Reload the page
DEvamlı bu hatayı almaktayım yardımcı olurmusunuz.
---------- Mesaj saat 12:16:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:16 civarında gönderildi. ----------
Hocam Facebook Share için olan var mı?=?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.