Addmefast Kredi Kasma & Sanal PC ile Sosyal Medya'ya Hükmedin

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Guzel paylasim tesekkurler. Biraz konu disi olacak ama youlikehits icin de bot yazmayi dusunmuyormusunuz?

Youlikehits için çalışan izleme kodu ektedir, süreyi ben 33 yaptım genelde 30'dur videolar için point süresi, internet hızınız düşükse 60 yapın garanti olsun kendinize göre değiştirin ;)

Youlikehits için çalışan izleme kodu ektedir, süreyi ben 33 yaptım genelde 30'dur videolar için point süresi, internet hızınız düşükse 60 yapın garanti olsun kendinize göre değiştirin ;)

İste bu cok iyi :) Suan mobilim pc gecince size haberdar edecegim. Tesekkurler

Hocam şöyle bir sorun var?

rgksq.jpg

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Bu tarz sistemleri Videolarınız üzerinde denerseniz AdSense'den ban riski ve Kanalınızın kapanması olası bir sonuçtur. Lütfen mümkün olduğunca Sosyal Medya üzerinde kullanın.

Geçenlerde Incubus arkadaşımızın paylaştığı addmefast kredi kasma sistemini söz verdiğim gibi biraz geliştirerek Sanal bilgisayarlar üzerinde kullanmayı detaylı bir şekilde anlattım boğuk bir sesle video çektik idare edin artık :).

Gereken alet edevatların listesi :)

- Vmware Workstation : VMware Workstation: Run Multiple OS, Linux, Windows 8 & More (Trial lisans için mail adresi ile kayıt olun)
- İmacros
- AdBlock
- FlashBlock

Video'yu buradan Hd olarak İZLEizleyebilirsiniz.

Addmefast macro kodlarını buradan indirebilirsiniz.

Rar Pass: RockNRolla

Yapamadığınız,takıldığınız yada sormak istediğiniz herhangi birşey varsa mail adresimi ekleyip sorabilir yada konu altına yazabilirsiniz ;)
Eminim herkesin işine yarayacak bir çalışma oldu sürç-i lisan ettiysek affola.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Tek Limit Sizsiniz :)

Selametle.

Hocam marco dosyalarını İndiremedim link Kırıl herhalde size zahmet
FMQntbq.jpg

cok salakca bir soru sorucam :) kredilerimizi nasil kulanicaz? facebook sayfasi yapip beyeni icin mi orasini cozemedim :(
Video cok guzel olmus, ama sadece nasil kredi kazanacimizi gosteriyor birde nasil kulanicaz benim gibileride vardir elbet :)

cok salakca bir soru sorucam :) kredilerimizi nasil kulanicaz? facebook sayfasi yapip beyeni icin mi orasini cozemedim :(
Video cok guzel olmus, ama sadece nasil kredi kazanacimizi gosteriyor birde nasil kulanicaz benim gibileride vardir elbet :)

Teşekkür ederim görmemiş olabilirsiniz videonun hemen altında imacros için addmefast kodları mevcut indirerek işleme devam edebilirsiniz ;)

Dear useri for continuing you must click on "reload the page" button, because you were inactive for some time.
Reload the page

DEvamlı bu hatayı almaktayım yardımcı olurmusunuz.

---------- Mesaj saat 12:16:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:16 civarında gönderildi. ----------

Bir öneri: Direk olarak youtube videolarını kullanmak yerine paravan olarak twitter ve facebook gibi ağları kullanın rt-like-post share olarak etkisi kesinlikle olacaktır ;)

Hocam Facebook Share için olan var mı?=?

Dear useri for continuing you must click on "reload the page" button, because you were inactive for some time.
Reload the page

DEvamlı bu hatayı almaktayım yardımcı olurmusunuz.

---------- Mesaj saat 12:16:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:16 civarında gönderildi. ----------

Hocam Facebook Share için olan var mı?=?

Reload page uyarısını kodların içindeki waıt seconds süresini uzatarak geçebilirsin,

Facebook Share için gerekli macro'yu konuya ekledim ;)

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri