Adele'nin şarkısı Ahmet Kaya ' dan alıntı mı?

lukama

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün gündemde Adele'nin million years ago şarkısı Ahmet Kaya 'nın Acılara tutunmak şarkısına benziyor diyen çoğunlukta sosyal medya derken, haber kanallarına da düştü. Siz ne düşünüyorsunuz?

https://youtu.be/heE7CIZRcw4

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Nedense bana melodi tam uymasa da benzer geldi.

Ben de benzetemedim de ahmet ne güzel söylüyor be arkadaş...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haber videosundan pek birşey anlaşılmıyor benzetemedim ancak müziğin tamamını dinlediğimde şarkıyı defalarca dinlemiş biri olarak fazlasıyla benzer buldum :) Yani tesadüf değil gibi tesadüf ise büyük bir tesadüf çünkü bir iki yerde değil çoğu yerde melodiler ritimler çok benziyor

https://www.youtube.com/watch?v=Fq9wRXrAa0g

Şarkıdaki tınılar benim kulağıma da benzer geldi ama Ahmet Kaya dinlemenin verdiği huzur bambaşka.

Kekilinin yıllar önce söyleyip olay yaratan parçasını gene kekilli 5 yıl önce farklı bir kaset çalısmasında söylemişti 4 yıl önce söylediğinde tutmamış 4 yıl sonra tutmuştu
Ben benzettim. Söyleyiş tarzı muzik uyuyor gbi

ne alakası var yahu. :)) böyle bir kesitini kıyaslasan her şarkı birbirine benzer bence. :)
psikolojik olarak.

Tam parçayı dinleyince bazı yerlerde benzerlik var gibi geldi bana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri