Adenseye Kabul Edildiğim Kanalım Hesabım Kalıcı Olarak Silindi! Şimdi Ne olacak :(?

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biliyorum bu konuya benzer konu açıldı fakat bendeki durum biraz farklı!

Adenseye ilk başvurumu yaptığım kanal biraz önce Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı dedi ve silindi. Ana kanaldı. 15 Tane video yüklüydü. Telif vs hiç bir şeyi yoktu. Telif alacak video da yoktu zaten! Ben başka bir youtube hesabından alt kanballardan çalışıyordum. Adenseyi sonuçta bu kapatılan ile almıştım şimdi ne olacak :(=? Dondum kaldım. Üstelik hiçç sebep şikayet yokken Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diyor nasıl olur!

Asıl merakım adense burdan alınmıştı adenseye zarar gelir mi? böyle bir şey başına gelen var mı?:(

Arkadaşlar biliyorum bu konuya benzer konu açıldı fakat bendeki durum biraz farklı!

Adenseye ilk başvurumu yaptığım kanal biraz önce Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı dedi ve silindi. Ana kanaldı. 15 Tane video yüklüydü. Telif vs hiç bir şeyi yoktu. Telif alacak video da yoktu zaten! Ben başka bir youtube hesabından alt kanballardan çalışıyordum. Adenseyi sonuçta bu kapatılan ile almıştım şimdi ne olacak :(=? Dondum kaldım. Üstelik hiçç sebep şikayet yokken Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diyor nasıl olur!

Asıl merakım adense burdan alınmıştı adenseye zarar gelir mi? böyle bir şey başına gelen var mı?:(
Bende yeni kanal açtım canlı etkinlikler açıldı.

Kanal gitsin sorun değil adsense daha önemli bence. Hala adsense hesabına girebiliyorsan sorun yok demektir

Yapman gereken tek sey adsense e bagli maili degistirmen sonra o kanala bagli maili komple silmen. Sebepsiz kapatmalarla benim de canim cok yandi :-)

Kanal gitsin sorun değil adsense daha önemli bence. Hala adsense hesabına girebiliyorsan sorun yok demektir

Adenseye bir şey olmasın o önemli tabi ki! 1418 abone de umrumda değil! Ama cidden oraya kesinlikle telif alma ihtimali olanı bile yüklemiyordum. Aniden silinmesi çok garip! Ben bunu youtubeye nası bildirebilirm. Kapanması için neden yok çünkü.. Saçma sapan iş yapıyorlar. Adense şu an çalışıyor ama inş devam eder

---------- Mesaj saat 21:32:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:19 civarında gönderildi. ----------

Yapman gereken tek sey adsense e bagli maili degistirmen sonra o kanala bagli maili komple silmen. Sebepsiz kapatmalarla benim de canim cok yandi :-)

Adenseye bağlı mail başka zaten. mesela ali@gmail adresi adense ama youtube kanalı mehmet@gmail diyelim. Ben ilk başta ali gmaili ile girdim fakat başvurum ilk kez adenseye mehmet gmaili ile oldu. Mail atma tenezzülünde bile bulunmadılar nası iş bu :@

Kanalı arattırdım youtubeden.Çıkıyor hala ismi en tepede. Tıkladım aynen şöyle yazıyor.

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

Ne topluluğu,ne telifi hayret bir şey! tertemiz kanal. Şikayet alacak tek video yok. 15 tane video var onlarda camtasia ile ekran çekimi vs. hadi diyelim telif aldı topluluk aldı. direk kökten silecek naapmış bu kanal. İyice civisini çıkardılar. Adenseye başvurdum diye bu kanal ayrı bi yerde özenle duruyordu. Adense maili farklı orda sorun yok. İnşallah adenseye kabul edildiğiniz kanal silindi bu yüzden adenseye de kazançlara da elveda demezler :(

offf durduk yere gerilim oldu!

Benimde adsensede yönetici olan gmail hesabımda aynı sorun var giriş yapıyorum devre dışı bırakıldı yazıyor çıldıracam 137 tl vardı.. adsenseye giriş yapabildiğim gmail hesaplarıda yönetici konumunda değildi.. o yüzden devre dışı kalan hesabımı adsenseden atamıyorum. şimdi ne olacak???????????* [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Kanalı arattırdım youtubeden.Çıkıyor hala ismi en tepede. Tıkladım aynen şöyle yazıyor.

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

Ne topluluğu,ne telifi hayret bir şey! tertemiz kanal. Şikayet alacak tek video yok. 15 tane video var onlarda camtasia ile ekran çekimi vs. hadi diyelim telif aldı topluluk aldı. direk kökten silecek naapmış bu kanal. İyice civisini çıkardılar. Adenseye başvurdum diye bu kanal ayrı bi yerde özenle duruyordu. Adense maili farklı orda sorun yok. İnşallah adenseye kabul edildiğiniz kanal silindi bu yüzden adenseye de kazançlara da elveda demezler :(

Flag Atmışlar Kanalına :)

hocam sana flag atmışlar adsensene yeni yönetici mail ekle bu gmailini yöneticilikten kaldır sonra sil

ŞU KONUYA bak

linki vermiş arkadaş ama demek istediği uğur topbaş şey yeni bir mail adresi açıp,adsense ini o maili yönetici olarak ata.sonra eski mailini sil.

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için ama yanlış anlaşılma var,
benim adensedeki gmailim farklı. atıyorum [email protected] youtube kanalım ise [email protected] diyelim. adenseye [email protected] youtube kanalımla diğer gmailimden başvurdum.

Özetle adensedeki mailim ayrı, kapatılan youtube kanalım ayrı orda sorun yok. Ama ben adenseye bu kanal sayesinde kabul edildim ve şimdi bu kanal tarih oldu.
Adenseme girebiliyorum, 2 mail tanımlı zaten. Ama kabul edildiğim adense kapanınca aceba para ödemesinde sıkıntı çıkarırlar mı?

Not: Adenseye yansımalar devam ediyor başka kanallardan.

---------- Mesaj saat 21:08:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:30 civarında gönderildi. ----------

Flag Atmışlar Kanalına :)

Flag atmışlar derken :)?
İşin garibi youtube mail bile atmadı.Şu yüzden kapattık diye.
Geri bildirimde bulundum. Kurcalaya kurcalaya yanlışlıkla devre dışı bırakıldığını düşünüyorsanız burdan bildirin diye bi yer buldum. Ordan bildirim yaptım ama ne olur bilmem.

Flag nasıl yapıyorlar? Topu topu 15 video vardı kanalda ve en çok izlenmesi olan 1500 felandı. Ordan aldığım için adenseyi dikkatli davranıyordum. telif yemeyecek şeylerdi.

Aceba candy crush saga mı şikayet etti beni :D bi aklıma o geliyor. Çünkü hile videosu çektim kendim ve koydum oyunca sınırsız hile nasıl yapılır diye. youtubeden de cevap yok.

---------- Mesaj saat 21:09:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:01 civarında gönderildi. ----------

hocam sana flag atmışlar adsensene yeni yönetici mail ekle bu gmailini yöneticilikten kaldır sonra sil

ŞU KONUYA bak

Tşk ama adensem zaten başka bir mailde,hatta onun bile yedeği var. Orda sıkıntı yok. Sıkıntı ilk başta bu youtube kanalıyla kabul edilmiş olmam.

Şu an diğer kanallardan yansımalar devam ediyor ödemelerde sorun çıkarırlar mı aklım orda.. İyi kötü 300 küsür birikti çünkü

Flag Budur Dostum Bundan 5-10 Tane Gönderdilermi Kanalın Uçar...

Mailsiz Bildirimsiz.
flagı bilmeyen öğrendi de iyi olmadı bence resmi kaldırsanız iyi olur kötü amaca kullanacaklar olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri