adflya video linki versek dönüş nasıl olur?

• Kullanıcı taminac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

taminac

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bildiğimiz gibi adfly link kısalt para kazan sistemlerinden biridir. Yıllardır kullandım. Hatta clickbank için bile kullandım. 2 adet dönüş aldım ve bunun hakkında blog bile yazdım İnternetten Nasıl Para Kazanılır: Clickbank Reklamları Nereye VerilirYoutube için neden olmasın. Tam sayfa reklam çoğu ülkede 1000 gösterim 1 dolar olması beni cezbediyor. Bu tarz siteleri deneyen arkadaşlar var mı? Partnerde yada adsensede getirisi ne olur acaba.

Kaç saniye izletebilir ki videoyu eğer en kötü 40sn+ izletebilirse ve izlenimler organik olarak görünüyorsa işe yarayabilir.

arkadaşlar bildiğimiz gibi adfly link kısalt para kazan sistemlerinden biridir. Yıllardır kullandım. Hatta clickbank için bile kullandım. 2 adet dönüş aldım ve bunun hakkında blog bile yazdım İnternetten Nasıl Para Kazanılır: Clickbank Reklamları Nereye VerilirYoutube için neden olmasın. Tam sayfa reklam çoğu ülkede 1000 gösterim 1 dolar olması beni cezbediyor. Bu tarz siteleri deneyen arkadaşlar var mı? Partnerde yada adsensede getirisi ne olur acaba.

adf.ly değil de ptc sitelerine koyulsa acaba 301 e takılmadan geçilebilir mi?
adf.ly vb sitelere bot yapıp proxy ile hit kasıyorlar. O yüzden adfly tarzı sitelerde 301 e takılır da ptc sitelerinde takılır mı onu bilemeyeceğim.

yanılmıyorsam videoyap birprojesinde kulanmıştı ve adsense si banlanmıştı

Kaç saniye izletebilir ki videoyu eğer en kötü 40sn+ izletebilirse ve izlenimler organik olarak görünüyorsa işe yarayabilir.
ben mesela oyun videosu çıkınca karşıma 30-40 saniye bakıyorum. dediğiniz aslında izletmesi değil ilgi çekici videoysa insanların izlemesi ne kadar olur? denemekte fayda var bence

1 defa adfly'dan ödeme aldım.ABD tıklamalarına çok veriyor.Adfly en iyi Xrumer ile kullanabiliriz bence.Binlerce foruma adfly linki bıraktın mı iyi dönüş olur bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri