Adıl Kullanım Kotası Kaldırılsın İmzalamayan Varsa İmzalasın Lütfen

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Adil Kullanım Kotasını Kaldırmak Icın Emre Güllüce Bir İmza Kampanyası Başlatmış Uzun Zamandır Takıp Edıyorum Elimden Geldiğince Belirli Aralıklarla Paylaşıyorum Ki Daha Fazla Kitleye Ulaşalım Sonuçta
Artık Oyunlar Filmler Ve Başka Başka Dosyaların Boyutları Megabytelarla(MB) Ölçülmüyor Artık Herşey Gigabyte(GB) Ve bu Boyutlarda Az Değil Örneğin GTA V 60GB HD 1080p Bir Film İndirseniz Hatta İndirmeseniz Bile İzleyerek Bile O Kotayı Çok Kısa Bir Zaman Icersinde Doldurabılırsınız Steam'de Oyun Oynasanız Bırakın Oyunun Kendisini Güncellemelerinden Bile Bu Adil Kullanım Kotası olan 75GB FArklı Paketlerde 50GB yada 100Gb Bunu Çok çabuk Doldurmak Mümkün Bana En Fazla 1 Hafta Dayanıyor ve Sonunda Herkesin Bildiği Malum Şey Oluyor Hız ı 3 e Düşürüyorlar ve Bizden Çatır Çatır Ay Sonu Verdikleri Hizmetin Parasını Alıyorlar Eğer İmzalamayan Varsa Lütfen Kampanyayı Imzalayın

Herkese Teşekkürler.
- AKK Mağduru.

Link : AKK Haksızlığına HAYIR 'de. !!

https://www.youtube.com/watch?v=XfZsbaUVukc

Son düzenleme:
Attık hocam imzamızı . inş başarıya ulaşır.

Geçen ayni şeyi 70bin kişi imzaladi bişey olmadi malesef

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imzaladım ama ttnetin bu altyapısıyla imkansız gözüküyor akk kaldırılması

bir ara her yerde konusu sabitlenmişti fakat hiçbir sonuç çıkmadı çıkmazda

Burdan yazınca kaldırılıyormuş, KESİN BİLGİ BEYLER RT pls.
:D

Türkiyenin %99 u ttnetin bakır kabloları ile kaplı durumda. Zaten adamlar herkesten normalden fazla para alıyorlar neden daha fazla bant genişliği satın alıp ceplerinden para çıkarsınlar adamların umrunda bile değiliz.

Çok olumsuz düşünüyosunuz eğer bir bütün oldugumuzu gösterirsek gerekli merciilere ulaşıp derdimizi anlatabiliriz

yada en güzeli 1 gun belirleyelim herkes o gün gidip internetini kapattırsın en temizi.

ADİ kullanım kodası. Ben bunu; çok yetenekli bir çocuğun (ilerde belkide dünyanın en ünlü ressamı olabilecek yeteneğe sahip) resim yaparken tam bitmesine yakın elindeki boyaların alınmasına benzetiyorum. Sonrada çıkar birileri neden bizden facebooklar googleler çıkmıyor der :)

Tekelleşme kalkmadığı sürece bunların önüne geçemicez malesef.

Teknolojide güzel gelişmeler var ama. Uydu üzerinden yasaksız, sınırsız vede ucuz ilerleyen zamanlarda belkide bedava olacak internet çalışmaları devam ediyor.

Facebook ve Eutelsat, Afrika'ya uydu üzerinden internet sağlamak için anlaştı

Kendi kendimize çare üreteceğimiz yerde elin amerikalılarından umut bekliyoruz ya gerçekten acı bir durum.

allah aşkına change orgu kim takıyor boşa vakit kaybı

ADİ kullanım kodası. Ben bunu; çok yetenekli bir çocuğun (ilerde belkide dünyanın en ünlü ressamı olabilecek yeteneğe sahip) resim yaparken tam bitmesine yakın elindeki boyaların alınmasına benzetiyorum. Sonrada çıkar birileri neden bizden facebooklar googleler çıkmıyor der :)

Tekelleşme kalkmadığı sürece bunların önüne geçemicez malesef.

Teknolojide güzel gelişmeler var ama. Uydu üzerinden yasaksız, sınırsız vede ucuz ilerleyen zamanlarda belkide bedava olacak internet çalışmaları devam ediyor.

Facebook ve Eutelsat, Afrika'ya uydu üzerinden internet sağlamak için anlaştı

Kendi kendimize çare üreteceğimiz yerde elin amerikalılarından umut bekliyoruz ya gerçekten acı bir durum.

Kesinlikle Haklısın

AKK kalkmazda bari 100GB gibi komik sayı yapmasalar. koy oraya en az 500GB rahat edelim.

Hayır Abi Insanları Sınırlandırmicaklar Ben Bunun Derdindeyim Suan Tamam 500GB Yeterli Gelecektir Belki Ama Ilerıde Ne Olucak ? Yinemi Uğraşıcaz Böyle Saçmalıklarla Ben Hatırlıyorum 2000-2004 arasıydı Galiba Knight Online ' ı Indırmeye Çalısıyodum Evimde 29Lira 1 Mbps 4GB Kotalı Internet Vardı Hatırlayanlar Vardır muhakkak Herksin evinde vardı Knight ı Gece 12 de bırakırdık 7-8 Saatte Inerdi Boyutu neydı bılıyomusun 500-600MB Aradan 10 Sene Geçti Şuan ki Duruma Bakarmısın Devasa Bir Dosya Boyutu Var Oyunların Fılmlerin Kim Bılır bundan 10 sene sonra Ne olucak 500GB Kota Belkide Kum Tanesi Gibi Olucak O Yuzden Sınırlandırma Olmamalı Hayır benım Anlamadıgım Şey 16Mbps Vermek ıstemıyosan git 3mpbs ver abi Niye 16 verip 3 e düşürüyosun yada 8 verip düşürüyosun işte olay şu 3 mpbs verirse o kadar yüksek fiyat alamıcaklar o yuzden 16 nın fıyatını gıydırıyolar sonra 3 e düşürüyolar oh mis.Bizim savaşımız sadece kota için birde bunun şöyle çakallıkları var işte 8mpbs'e kadar 16 mbps 'e kadar ulan 16 veriyosan 16yı yaslicaksın adama 8 verıyosan 8 i tam vereceksin hız düşük oluncada saçma sapan birşey uydurmuşlar merkeze uzak oldugunuz ıcın hız dusuk geliyodur dıyolar ulan böyle saçmalıkmı var turkiyeden amerikaya hatmı çektiriyoruz

Son düzenleme:
Kesinlikle Haklısın

Hayır Abi Insanları Sınırlandırmicaklar Ben Bunun Derdindeyim Suan Tamam 500GB Yeterli Gelecektir Belki Ama Ilerıde Ne Olucak ? Yinemi Uğraşıcaz Böyle Saçmalıklarla Ben Hatırlıyorum 2000-2004 arasıydı Galiba Knight Online ' ı Indırmeye Çalısıyodum Evimde 29Lira 1 Mbps 4GB Kotalı Internet Vardı Hatırlayanlar Vardır muhakkak Herksin evinde vardı Knight ı Gece 12 de bırakırdık 7-8 Saatte Inerdi Boyutu neydı bılıyomusun 500-600MB Aradan 10 Sene Geçti Şuan ki Duruma Bakarmısın Devasa Bir Dosya Boyutu Var Oyunların Fılmlerin Kim Bılır bundan 10 sene sonra Ne olucak 500GB Kota Belkide Kum Tanesi Gibi Olucak O Yuzden Sınırlandırma Olmamalı Hayır benım Anlamadıgım Şey 16Mbps Vermek ıstemıyosan git 3mpbs ver abi Niye 16 verip 3 e düşürüyosun yada 8 verip düşürüyosun işte olay şu 3 mpbs verirse o kadar yüksek fiyat alamıcaklar o yuzden 16 nın fıyatını gıydırıyolar sonra 3 e düşürüyolar oh mis.Bizim savaşımız sadece kota için birde bunun şöyle çakallıkları var işte 8mpbs'e kadar 16 mbps 'e kadar ulan 16 veriyosan 16yı yaslicaksın adama 8 verıyosan 8 i tam vereceksin hız düşük oluncada saçma sapan birşey uydurmuşlar merkeze uzak oldugunuz ıcın hız dusuk geliyodur dıyolar ulan böyle saçmalıkmı var turkiyeden amerikaya hatmı çektiriyoruz
gönül isterki kalksın en az 1000mbit hızımız olsun ama Türkiye gerçekleri var. biz şimdilik 500GB alalım 10 sene sonra 2TB falan alırsak iyidir :D

Ben her ay akk dolduruyorum ama beni etkilemiyor ne gibi ssıkıntısı var ki bu akk kotasının

Ben her ay akk dolduruyorum ama beni etkilemiyor ne gibi ssıkıntısı var ki bu akk kotasının

paketıne gore 50-75 yada 100gb kota belırlenıyor mesela

16mbps ınternetın var 75 GB kotan oluyor eğer
yaptıgın download 75gb ı geçerse hızını 3mbps 'e düşürüyorlar
O saatten sonra 720p bıle ızleyemez hale gelıyosun
Download yapamaz hale gelıyosun
Kısacası hiçbirşey yapamıyosun anca onlıne oyun oynarsın forumlarda dolanırsın
ve sen fılm ızlerken baskası da fılm ızlerse ınternet patates oluyo resmen

paketıne gore 50-75 yada 100gb kota belırlenıyor mesela

16mbps ınternetın var 75 GB kotan oluyor eğer
yaptıgın download 75gb ı geçerse hızını 3mbps 'e düşürüyorlar
O saatten sonra 720p bıle ızleyemez hale gelıyosun
Download yapamaz hale gelıyosun
Kısacası hiçbirşey yapamıyosun anca onlıne oyun oynarsın forumlarda dolanırsın
ve sen fılm ızlerken baskası da fılm ızlerse ınternet patates oluyo resmen

Anladım hocam ama beni hiç etkilemedi belkide yavaşladı ben fark etmedim :)

AKK kalkmazda bari 100GB gibi komik sayı yapmasalar. koy oraya en az 500GB rahat edelim.

Hocam ben buna katılmıyorum,sınırsız diye para verip aldığımız bir hizmetin sonra bir bahane ile sınırlandırılmasına anlam veremiyorum.Kandırılmış gibi hissediyor insan.

Belki ayda 50-60 gigbayt'ı da geçmiyorum ama olsun.Sonuna kadar kullanmasak bile bu kadar pahalı fiyatlara alınan bu hizmetten en iyi hizmeti bekliyorum.

Alt yapı yetersiz vb. şeyler bahanedir.O kadar para dönüyor bu piyasada bir zahmet yatırım yapsınlar ki.Zaten komple alt yapıların tümü fiber'e geçmiş durumda.

AYioUyAUXqvNSKP-172x172-cropped.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri