Adil Kullanım Kotası Kalkmış Olabilir!

Güvenip de hızınızı 300'e düşürmeyin gençler idareli kullanın daha 18 gün var ayın bitmesine :D

Bu 1. hat:
5116910955.png

Bu 2. hat:
5116920689.png

Bu 3. hat:
5116927879.png

ayridan hat cekmek icin ne gerekli ?

benim hat normalde 14 çekiyordu,kaç gündür 7 küsür geliyor ama kotayı aştıgım için mi yoksa geçenlerde bikaç gün netim kesikti,arıza kaydı bırakınca hızı mı düşürdüler bilmiyorum.2.bi hat daha var bende,ondada kotayı çokdan aştım ama hız 12 hala,düşmedi.

50 mbps superonline internetim var.Geçen ayın akk'sinden çıkmadı daha.Fena söveceğim o olacak.

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

superonline kullanıyorum kafa rahat :D

Bende de superonline var. 13 günde 5 data kullanmamışımdır bile ama speedtest de hız 6 mbps çıkıyor sinir oldum. Ki paket 50 mbps.

Tüh ya süperonline lazım bana :D

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

O nasıl oluyor hocam :D ?

50 gb kotalı internetim var 16 Mbps hızın . Ama hiç 50gb olunca hızım düşmez genelde +100 gb kullanınca düşüyor hızı bazı aylar hiç düşmüyor ama genelde ay bitimine 3-5 kala düşer hızı 6-7 Mbps hızına düşer . İnternete ödediğim fatura 45-50 arası .

---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

50 mbps superonline internetim var.Geçen ayın akk'sinden çıkmadı daha.Fena söveceğim o olacak.

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Bende de superonline var. 13 günde 5 data kullanmamışımdır bile ama speedtest de hız 6 mbps çıkıyor sinir oldum. Ki paket 50 mbps.

bende aynı paketi kullanıyorum 50 gb kullanınca ben direk hızım düşmez hızımın düştüğü çok nadir genelde 120-130 gb civarı kullanınca düşüyor . Ay sonlarına doğru düşüyor hız genelde ay bitimine 3-4 kala . Geçen ay hızım düşmedi benim

Arkadaşlar bizim binanında hattı eski,ahize kutusundaki ama aşağıdaki ahizeden eve duvardan yeni hat döşettirmiştim yazın elektrikçiye.Ama günde 2 kere internet kopuyor ve 5 dk sonra geliyor.Benim merak ettiğim bu aşağıdaki ahizeye gelen hattı nasıl değiştirebilirim bir yere başvurmam gerekiyor mu?Superonline kullanıyorum.Hat 16 MB kaldırıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bizim binanında hattı eski,ahize kutusundaki ama aşağıdaki ahizeden eve duvardan yeni hat döşettirmiştim yazın elektrikçiye.Ama günde 2 kere internet kopuyor ve 5 dk sonra geliyor.Benim merak ettiğim bu aşağıdaki ahizeye gelen hattı nasıl değiştirebilirim bir yere başvurmam gerekiyor mu?Superonline kullanıyorum.Hat 16 MB kaldırıyor.

Ankastre kutusundan sonraki kısım senin sorumluluğunda. Buradan önceki bağlantı kablo arızalarını servis sağlayıcına bildirmen ya da Türk Telekom santraline giderek dilekçe vermen gerekiyor.

Arkadaşlar AKK de herhangi bir kalkma yok. Herşey normal devam ediyor ki BTK kararı olmadan ISP'ler kafalarına göre iş yapamaz zaten. Ara ara bazı aksamalar sorunlar oluyor. Bundan dolayı kotanızı aşmanıza rağmen hızınız düşmüyor. Düzelir bu da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri