Adil Kullanım Kotasını Geçebilen Varmı

eet hocam varmı taktik ?

Taktik yok kesin çözüm var :)
Modem ayarlarınla boş yere oynama hiç bir sonuç elde edemezsin! Bilmediğim konuda kesin konuşmam. Malum adil kullanım kotası paketten pakete değişmekle birlikte genel olarak çoğunluk 8 mbs limitsiz paketi kullanıyor. 50 GB dolduğunda hızın atıyorum 6 ise veya 8 farketmez 3 mbs ye düşürülür. Bu düşmeye uğramamanın yolu ise çok basit ve bunu pek fazla kişi bilmiyor. Hatta ttnete sorsan bile bunu kabul etmez (bunu yapma sakın taktiği alınca) :)
Yapman gereken tek şey tivibu wep paketine üye olmak!
Aylık çok cüzzi bir miktar ama adil kullanımın düşmez! 50 gb doldurduğunda hızınız düştü diye bir sayfa gelir. 3 mbs felan hikaye geç :D tivibu hizmetini aldığın için o göstermelik. hız testinden bak kaç mbs ise hızın aynen devam kardeşim!
Birebir biz kullanıyoruz! İnanması güç ve mantıksız gelebilir ki bana öyle gelmişti :) Dene gör!

Taktik yok kesin çözüm var :)
Modem ayarlarınla boş yere oynama hiç bir sonuç elde edemezsin! Bilmediğim konuda kesin konuşmam. Malum adil kullanım kotası paketten pakete değişmekle birlikte genel olarak çoğunluk 8 mbs limitsiz paketi kullanıyor. 50 GB dolduğunda hızın atıyorum 6 ise veya 8 farketmez 3 mbs ye düşürülür. Bu düşmeye uğramamanın yolu ise çok basit ve bunu pek fazla kişi bilmiyor. Hatta ttnete sorsan bile bunu kabul etmez (bunu yapma sakın taktiği alınca) :)
Yapman gereken tek şey tivibu wep paketine üye olmak!
Aylık çok cüzzi bir miktar ama adil kullanımın düşmez! 50 gb doldurduğunda hızınız düştü diye bir sayfa gelir. 3 mbs felan hikaye geç :D tivibu hizmetini aldığın için o göstermelik. hız testinden bak kaç mbs ise hızın aynen devam kardeşim!
Birebir biz kullanıyoruz! İnanması güç ve mantıksız gelebilir ki bana öyle gelmişti :) Dene gör!

hocam kesinse hemen üye olacam inşallah olur ? mesela şuan hızım düştü tivibu webe üye olursam geri artacakmı ?

hocam kesinse hemen üye olacam inşallah olur ? mesela şuan hızım düştü tivibu webe üye olursam geri artacakmı ?

Hayır büyük ihtimal bu ay kotayı doldurduğun için hızın artmaz aynen devam edersin. O yüzden tivibuya temmuz başında üye olmanı tavsiye ederim. hem tv izlersin :) hemde o ayın parasını ödersin. Kotan bu ay dolduysa gelecek aya bırak işlemi..

Hayır büyük ihtimal bu ay kotayı doldurduğun için hızın artmaz aynen devam edersin. O yüzden tivibuya temmuz başında üye olmanı tavsiye ederim. hem tv izlersin :) hemde o ayın parasını ödersin. Kotan bu ay dolduysa gelecek aya bırak işlemi..

eyvallah saolasın hocam tivibu webde hangi pakete üyesin en düşüğü maxi var aylık 5 lira buna olsam olurmu ?

hayır mahkeme gibi durum söz konusu değil modem senin aletin yapaçağın her müdahale seni ilgilendirir lakin 200 tl verip akk kaldırabiliyorsun ben böyle hizmet görmedim başbakan geslin buralara isyan edicem arkadaş yetmiyor akk

hangi firma hocam ve hızınız kaç ne kadar ödüyorsunuz

Eski dsmart abonesiyim, fibere aldılar aboneliği eski abone olduğum için AKK koyamıyorlarmış abonelik değiştiğim an AKK gelir dediler,

Şuanki download hızım 20mbit üstü upload 2mbit

118 TL ödüyorum.
Eski paketim 8mbit adsl limitsizdi akk den önce

Ben superonline fiber kullanıyordum. Üç ay ip'e değiştirmeden geçmiştim sanırım reset attığım da yakaladığım ip'e sınırsız kullanımdı ama elektrikler gidince gitti. Kazanıyorum iyi sanırım 200 tl verip 20 mbps sınırsıza geçeceğim.

Eski konu hortlatmış olcaz ama :D mtu 392 yapınca hakketen 3 mbs üstüne çıkıyor kotayı aştığımız halde ama nete bağlanırken sorun çıkıyor ya bağlanmıyor yada sayfalar baya yavaş açılıyor internet paylaşımlı olduğu için sıkıntı oluyor var mı hem internet normal şekilde dururken hem de 3 mbs üstüne çıkabilceğimiz bi ayar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri