Adım 1 - Adsense Alternatifi PopAdse Nasıl Üye Olunur ? Kodlar Blogger Siteye Nasıl Eklenir ?

aynen öyle hocam. ama biri geliştirip diğerleri olaya hiç başlayamazsa diye düşünüyorum. bu yüzden öncelikle bu temel işlemler ile herkes başlasın herkes öğrensin. daha sonra anahtar kelime bulma, içerik çekme vs gibi konuları anlatacağım ve 1000000 lerce anahtar kelime içinde herkes birbiri ile benzer olmayan sitelerini kurabilecek hitlerini çekecek, sabit gelirleri olacak..

bol bol rıza alacağız inşallah..

Ya sen nasıl bir insansın nerden çıktın sen helal sana hocam [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

gZVbN3.jpg

BD6bmg.jpg

pB8N4a.jpg

8D2Ln7.jpg

nLmNYV.jpg

PP6av5.jpg

qP8N9R.jpg

işte bu kadar.

site adresi
refsiz :
https://www.popads.net

refli :
https://www.popads.net/users/refer/538109

(not : skype üzerinden arkadaşların ısrarı üzerine refli linki ekliyorum - buradan gelecek 3 kuruşu zaten yöntemi anlatmak için isteyebilirdim, ya da yeni veritabanı vermek için isteyebilirim, ama yapmam, her şeyi ücretsiz dağıtacağım.. bu yüzden şunu yazdığıma pişman etmeyin lütfen :))

son olarak kodunuzu aldınız :
blogger a eklemek için :

nLmNW1.jpg

28No6v.jpg

son olarak açılan kutuya bir başlık yazın ve alt bölüme kodlarınızı yapıştırın , kaydet yapın, sonra Düzenlemeyi Kaydet yapın.. tamamdır..

adsense in banlanır bu yöntemi sakın yapma diyenlere ,ne adsense i ben popads ile az ama öz kazanıyorum :) diyebilirsiniz ;)

hocam her blogspot için yeni bir hesapmı açmak gerekli ?

arkadaşlar bu gün popads a kayıt olupta an itibariyle sitesi kabul edilen var mı .illa 24 saat mi geçmesi gerek 1-2 saatte onaylanmaz mı ki

Benim eklediğim 2 site reddedilmiş arkadaşlar bir kontrol edin sizde isterseniz...

bin gösterime 2 3 dolar mı Alaaaah günlük 15bin gösterime yaşarım ben çaylar benden :)

Adsense gibi yabancı hit olması geliri arttırıyor mu yoksa Türk hiti de aynı işimi görüyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri