Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Popads ten bloga eklediğimiz reklamın çıkıp çıkmadığını, popads'in neresinden öğrenebiliriz@actionScript hocam popads kodunu senin verdiğin temaya nasıl yerleştireceğiz <head> ve </head> aralığna yerleştirin diyor fakat yerleştirmeyi yapınca popadsten sorun kontrol et dediğimizde template dosyasında başka kod ekli iki tane kullanılamaz diyor diğer kod hangisi bulamadım gitti ctrl+f ile aramada çıkanı silincede fayda etmiyor. şu popads reklamlarını bir türlü yerleştiremedim gitti . şu konuda bir yardımcı olur musun, ilk sayfada bahsettiğin yöntem onu yaptım o şekilde de reklam çıkmadı
Popads ten bloga eklediğimiz reklamın çıkıp çıkmadığını, popads'in neresinden öğrenebiliriz
Teşekkr ederim cevabınız için hocam sorunu çözdüm, isterseniz sizin iki tane kod gösteriyo sorununuzu da cevaplamaya çalışıyım.Troubleshooter kısmından bi blogun durumunu kontrol ettir. hataları cıkarır ortaya. bloga girince kendi reklamını göremeyebilirsin bazen ama herhangi bi sayfayı açmaya çalıştıgında uyarı veriyordu dun, yayıncı kendi reklamına tıklayamaz diye
Teşekkr ederim cevabınız için hocam sorunu çözdüm, isterseniz sizin iki tane kod gösteriyo sorununuzu da cevaplamaya çalışıyım.
Hocam yüklediğimiz template kodunda popads kodu var ben onu html'de bulup onu sildim ve yerine kendi popads kodumu yapıştırdım. Sonra popads sitesinden, o söylediğiniz yerden kontrol ettim reklam çıkmaya başladı.
Bu arada popadsnizi gadget ekleden yaptıysanız ya onu silin ya da html kodundaki popads kodunu silin, kolay gelsin
"Herşey düzenli görünüyor" diyo, Evet şuan reklamınızı doğru yerleştirmişsiniz hocam, reklam görüntülemeye gelince ben genelde firefox kullanıyorum ama reklamları firefoxta göremedim, chrome dan girip baktığımda blogda popup reklamlar çıktı hocam birde chrome dan bakın. bu arada blogunuza girdiğinizde çoğu sayfaya tıklayın bakalım reklam çıkıyor mu kolay gelsinhocam dediğin gibi yatım şimdi. sorun kontrolu yaptığımda şöyle çıktı:
Everything seems to be in order.
If you are still not getting ads, there are few possible reasons:
Our ads will not work if you have AdBlock or other similar extension running.
Our system will not display any ads if you are using VPN or other form of proxy.
Remember that our ads open only on click. Just loading your website will not cause our ad to open.
Make sure that our adcode is installed on all subpages of your website, not only on the homepage.
sendede böyle mi dedi. ve ben hala reklam görmüyorum. tam sildiğin kısmı yollar mısın bana aynı yeri sileyim bende
"Herşey düzenli görünüyor" diyo, Evet şuan reklamınızı doğru yerleştirmişsiniz hocam, reklam görüntülemeye gelince ben genelde firefox kullanıyorum ama reklamları firefoxta göremedim, chrome dan girip baktığımda blogda popup reklamlar çıktı hocam birde chrome dan bakın. bu arada blogunuza girdiğinizde çoğu sayfaya tıklayın bakalım reklam çıkıyor mu kolay gelsin
Teşekkr ederim cevabınız için hocam sorunu çözdüm, isterseniz sizin iki tane kod gösteriyo sorununuzu da cevaplamaya çalışıyım.
Hocam yüklediğimiz template kodunda popads kodu var ben onu html'de bulup onu sildim ve yerine kendi popads kodumu yapıştırdım. Sonra popads sitesinden, o söylediğiniz yerden kontrol ettim reklam çıkmaya başladı.
Bu arada popadsnizi gadget ekleden yaptıysanız ya onu silin ya da html kodundaki popads kodunu silin, kolay gelsin
Zaten popads reklamları biraz farklı heralde yani ben firefox'ta blogun reklamını göremedim ama chrome da ayrı sekme olarak popads reklamını açtı. Tavsiyem popads den bakın blogunuza reklamı doğru yerleştirmiş mi, sonra chrome dan siz kendiniz blogunuza girerek kontrol edebilirsiniz kolay gelsinvds de cıkmazmı reklam ?
kendi biligisayarımda engellendi diyor heralde ip den dolay.
cıktıgını nasıl kontrol edebilirim..
Hocam blogunuzdaki şablon bölümünden, html'i düzenleye girip oradan popads diye aratırsınız ve oraya kendi popads kodunuzla değiştirip kaydederek yapabilirsiniz. Yada orayı komple silersinizmrb hocam. template den popads kodunu nasıl silecegiz. bilgi verirmisiniz
Hocam blogunuzdaki şablon bölümünden, html'i düzenleye girip oradan popads diye aratırsınız ve oraya kendi popads kodunuzla değiştirip kaydederek yapabilirsiniz. Yada orayı komple silersiniz
Nasıl anlatıyım ben şimdi sizehocam ben orda göremedim ya hatta template dosyasına gırdım kendı popads kodumu yazdım sonra şablondan tekrar geri yükle/yedekle kısmından template dosyasını yukledım yerleşim yerinede yazdım konu ama popads ın sıtesınden kontrol ettırınde hata buluyor
Hocam blogunuzdaki şablon bölümünden, html'i düzenleye girip oradan popads diye aratırsınız ve oraya kendi popads kodunuzla değiştirip kaydederek yapabilirsiniz. Yada orayı komple silersiniz
Arkadaşlar. Template'in içinde gelen adsense reklamlarını falan silmek istiyorum. Sadece pop ads kullanıcam. Ne yapmalıyım ? Yardım lütfen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.