arkadaşlar adsense pub ekleyipte reklam çıkan var mı? bir türlü reklam çıkmıyor. adsense den reklam oluşturup kodu blogger için çevirip onuda denedim ama reklam çıkmıyor yinede ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar adsense pub ekleyipte reklam çıkan var mı? bir türlü reklam çıkmıyor. adsense den reklam oluşturup kodu blogger için çevirip onuda denedim ama reklam çıkmıyor yinede ?
Bendede çıkmıyor yayıncı kimliğini değiştirdim oda çıkmadı![]()
Blogger için nasıl çevriliyor hocam ben direk yeni reklam oluşturup kodları değiştimde, yanlışmı yapıyorum acaba
Youtube adsenseyi kullanıp blogger sitede reklam çıkmasını beklemek biraz ters geliyor. Blogger sonuçta web adsense gerekdirmez mi? Acaba reklamlar ondan mı görünmüyor?
Sorunu çözdüm arkadaşlar toplanınadsenseden reklamı alın arkadaşın verdiğin siteden çevirin. sonra temanın html ayarlarına gelin pub yazın ordaki kodlarla sizin kodlarınızı değiştirin 4 kez değiştireceksiniz gözükecektir oldu bende
![]()
4 tane pub olan yer var hepsini değiştiriyorum ama olmuyor. reklam birimi hangisini oluşturdun detay verebilir misin biraz?
Sorunu çözdüm arkadaşlar toplanınadsenseden reklamı alın arkadaşın verdiğin siteden çevirin. sonra temanın html ayarlarına gelin pub yazın ordaki kodlarla sizin kodlarınızı değiştirin 4 kez değiştireceksiniz gözükecektir oldu bende
![]()
pub yerine arkadaşın verdiği sitede kodladığımız linki htlm editorden publara mı ekliyoruz hocam?
aynen hocam
aynen hocam
hayır hocam onlar başarılı olamayanlar değil, onlar bu işten para kazanıp başkalarının kazanmasını istemeyenler.
çünkü onların gözü sizin cebinizdeki paralarda. Siz hiç bir şey bilmeyin.
Umuda kapılıp cebinizdeki 3 kuruşu bu adamlara verin diye.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.