Adıma habersiz TURKCEL hat açılmış

Hat Almak yada taşımak için tam resmi olmayan bayiler bunlardan kastım turkcell tim yada vodafone red mağazaları hariç diğer yerlerde turkcell ve diger operatörler hat taşıma ve hat açma kotası koyuyorlar. Ve bayilerde genelde yıllık olarak olan bu kitabı doldurmak için özellikle ekim Kasım aralık aylarında bu şekilde hat açip ki faturasız açarlar sonrada bunları 3 aydan 3 aya bir o operatörler bi o operatore taşırlar

Yakınan tanıdığım telefoncu arkadaşımdan biliyorum ama o gelen müşteriye değil es dost arabanın üzerine açıyor. İşin şey tarafı hem riske giriyorlar hemde bu taşımaları n acilmalarin gerçek olduğunu göstermek için içine mecbur kontör bile atıyorlar ☺. Yani hakkıyla yapan da var dolandıran da

Bu şekilde yapmış olabilirler bana.Buda kötü birşey ben suç duyurusunda bulundum artık yapan bayi düşünsün

bu genelde sadece turkcell de oluyor bende de oldu bu faturasız adam 4 yıldır kullanmış e devlet çıkdıda ortaya çıktı şebeke firmalarını aradıgınızda numaranı istiyor onla işlem yapıyor kansızlar demiyolarki adına şukadar hat var anca sana işlem yapmak istediğiniz noyu soruyor sende ya bu aradıgımla diyosun yada numaranı veriyosun.

E devletten kontrol ettim borç gözükmüyor hocam

savcılığa suç duyurusunda bulun
kimlik ehliyet değiştir (bunu kesinlikle yap Seri numaraları değişsin kimliklerinin )
En yakın merkeze gidip hattı iptal ettir ama şu ikinci şıkkı kesin yap hocam.. birinde fotokopi vs varsa başka başka işlerde kullanmasın hoş şuan kredi için bile o an resim alıyorlar şubede ama adamlar yaparmı yapar.. dikkatli ol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri