Adıma Kayıtlı 2. Youtube Hesabımı Abime Devretmek İsitoyrum (Yardım)

• Kullanıcı hkmt_kara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

hkmt_kara

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adıma 2 tane youtube hesabı var birisinin para kazanması açık diğeri de incelemede. 2 si de aynı adsense e bağlı. Biliyorsunuz ki para kazanması açık olan youtube hesabımın para kazanması kapatılırsa diğer hesabımında Para kazanması kapatılacak ya da açılmayacak. . Ben 2. youtube hesabımı kapatılmasının önune gecmek için abimin üzerine devretmek istiyorum. .Bu mümkün mü? Youtube un bağlı olduğu google hesabının ayarlarına girince orada telefon numaramın, doğum tarihimin vs oldugu alana gidebiliyorum. Onları değiştirerek bunun önüne gecebilir miyim. Deneyimli olan arkadaslarımız yardımcı olabilir mi acaba??

Arkadaşlar adıma 2 tane youtube hesabı var birisinin para kazanması açık diğeri de incelemede. 2 si de aynı adsense e bağlı. Biliyorsunuz ki para kazanması açık olan youtube hesabımın para kazanması kapatılırsa diğer hesabımında Para kazanması kapatılacak ya da açılmayacak. . Ben 2. youtube hesabımı kapatılmasının önune gecmek için abimin üzerine devretmek istiyorum. .Bu mümkün mü? Youtube un bağlı olduğu google hesabının ayarlarına girince orada telefon numaramın, doğum tarihimin vs oldugu alana gidebiliyorum. Onları değiştirerek bunun önüne gecebilir miyim. Deneyimli olan arkadaslarımız yardımcı olabilir mi acaba??
Altta ki videoda ki işlemi yaparak kanalı abinizin gmailine yönlendirirsiniz kanal sahipliğini abinize verirsiniz. eğer kanalın adsense sini değişebiliyorsanız önce adsense yi değişip yapın.
https://www.youtube.com/watch?v=iicO1kU_NtY

Diğer kanalı marka hesabına taşı.Taşıdıktan sonra marka hesabından başka maile yöneticilik ver.Bir gün sonra asıl bağlı olduğu mailden birincil kullanıcılık özelliğini kaldır.

Kanal marka hesabı olarak yeni maile geçsin.

Diğer kanalı marka hesabına taşı.Taşıdıktan sonra marka hesabından başka maile yöneticilik ver.Bir gün sonra asıl bağlı olduğu mailden birincil kullanıcılık özelliğini kaldır.

Adsensi değiştirmesem sorun olur mu? Çünkü bağladığım adsense Pinli adsense ve tekar pin onayı için beklemek istemiyorum.. Mesela ben abimin üzerine devrettim diyelim kanalımı. . Benim adıma olan hesabın para kazanması kapatılırsa abimin uzerine devrettigim kanaldaaynı adsense baglı diye kapanır mı? Yoksa sadece adsense Banlanırsa mı ikisi birden kapanır?

Abime devretmek istediğim kanalı mı marka hesabına tasımam lazım ?

1 gün sonra abimin mailine birincil sahiplik mi vereceğim yoksa sahiplik mi? Daha sonra kendi mailimi de kaldırmam mı lazım? ? Sizide rahatsız ediyorum kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri