Adit Newtork Aylık 600 $ Kar

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
Adit Network Nedir ?
Adit Network Hongkong tabanlı bir reklam şirketidir . İlk asyada kurulan Adit Network Ocak ayı itibarı ile Avrupa'dada yayına başlıyor . Amerika Ve Kanada'da Ofislerini açan Adit Network Ocak Başı - Ocak Ortası Gibi'de Ödemelere Başlıyor

Adit Network İle Nasıl Kazanırım ?
Sisteme girmeniz gereken miktar sadece 100 $ . 100 $ Yatırıp başlangıç paketi alıyorsunuz . Paketi aldıktan sonra günlük 100 reklam izlememiz gerek . 100 Reklam izledikten sonra o gün 100 Reklam Puanı Kazanıyoruz . 1 Reklam Puanının Ortalama Değeri 0.20 $ dır . 100x0.20 = 20 $ Yapar . Reklam puanının değerleri ise borsa gibidir . Bir gün 0.15 $ iken ertesi gün 0.25 $ olabilir . Bunları istediginiz zaman istediginiz fiyattan satabilirsiniz . Ortalama olarak 0.20 $ da kalmaktadır . Yani günlük 20 $ Ve Aylık 600 $ Demektir .

Ne Kadar Süre Kazanacagım ?
100 $ A aldıgınız başlangıç paketi size 4 ay boyunca hizmet eder . Yani 100 $ verdiginiz paket size 4 ay sonunda 2400 $ kazandıracak . Ayrıca 4 ay sonra yatırdıgınız 100 $ ın 70 $ ı da size iade edilecektir .

Günlük 20 $ İnandırıcı Gelmiyor Değil mi ?
Sisteme reklam veren firmalar ufak tefek ptc sistemleri vs . değildir . Ciddi firmalardır ve bu rakam aslında 100 reklama tekabül ettiginde çok düşüktür . Türkiyeden'de Ülker Group gibi firmalar'da Adit network ile çalışmaktadır .

Ödeme Yolları Nelerdir ?
Solid Trust Pay - LibertyReserve - Payza İle Ödemelerinizi Yapabilirsiniz .

Referansım ile üye olmak için www.aditnetwork.com adresine girin . Register kısmına tıklayın . En üst ID Kısmına 0095307 yazın . Para yatırırken çekerken veya herhangi bir sorununuz anında yanıtlanacaktır.

Not : Arkadaşlar bir kaç araştırma sonucu bu AditNetwork'u kullanan 30 veya 40 tane milyoner insan varmış ....

Konu r10'dan Alıntıdır ...

100$ lik paket 4 ayda $2400 kazandiracak !!!! 4 ayda paranizin tam 24 katini kazandiracak size. Dunyadaki milyarderler bile bu kadar kisa surede o paralari ile 24kat buyume saglayamazlar. Yok yani , dunyada boyle bir kazanc sistemi yok. Uluslararasi vurgun yapacak gibi duruyor site. :) (Cok dilli) Ayrica o milyoner dediklerinize ulasmak icin bir yol bulun(en azindan sirketleri vardir.Sizin adinizi kullaniyor su site vs vs yazin kesin cevap vereceklerdir) ve teyyit edin bu durumu.

100 dolara aylık 150 200 dolar kazanç verse belki mantıklı gelir ama bu şekilde hiç mantıklı gelmedi

Belkide kullanmıs biri cıkar simdi aradan :D Belki öyle inanılabilir ama cidden bu ne abi kimse ugrasmaz o zaman youtube mus oymus buymus. Hatta bırak düsük paketi gider en yüksek paket neyse onu alır pasa pasa takılır :D

Belkide kullanmıs biri cıkar simdi aradan :D Belki öyle inanılabilir ama cidden bu ne abi kimse ugrasmaz o zaman youtube mus oymus buymus. Hatta bırak düsük paketi gider en yüksek paket neyse onu alır pasa pasa takılır :D

en yüksek paket 150.000$ siteyi girip bakabilirsiniz . Suan benım tanıdıgım bırsıı var 2 3 haftadır bu ıste .

ben daha paslamadım kayıt oldum ay sonu baslamayı dusunuyorum dun gorustuk bızım abıyle kazanmaya baslamadım adam tüm ailesini en yakın arkadaşlarını ve akrabalarını bu işe sokmus . bazılarından sadece para alıyor reklam paketi için bazılarıyla ortak çalışıyormus

ödeme kanıtları görsem bile 100 $ büyük para. Çoğu kişi temkinli yaklaşacaktır. Kazanma oranları da yüksek ve inandırıcılıktan uzak. Şahsi fikrim.

bence bu işin sonu sakata biner belli süre hizmet sürer tamamen belki kitleye ulaşıldıkdan sonra kapatılır.ve sonra hiç sekilde hak iddaa edemezsiniz.gereksiz yanlış durum söz konusu benim kanatimce.

k53pj.png

hbqwk.jpg

Arkadaşlar nette buldugum resimler ödeme almısların .

Ya şuan kazandırıyordur zaten bu kadar adamı var ilerde belki üstüne yatarlar gibi bir endişe var herkesde.
sistem yeni falan diiyor zaten o facebook grubunda suan ekstra vakit ayıramıyorum zaten yaza dogru hala böyle birsey varsa direk kaydolurum :D hemde daha garnati olur

Ya şuan kazandırıyordur zaten bu kadar adamı var ilerde belki üstüne yatarlar gibi bir endişe var herkesde.
sistem yeni falan diiyor zaten o facebook grubunda suan ekstra vakit ayıramıyorum zaten yaza dogru hala böyle birsey varsa direk kaydolurum :D hemde daha garnati olur

simdi arkadasim bu ayda 150 dolar kazandiriyorsa ben 10 tane hesab acsam 1500 dolar eder guzel para ama ne kadar guvenilir orasi tartisilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri