Adminlerden Rica - Kanal Satışı Hakkında

YTcu

Kayıtlı Üye
Sayın adminlerim, 200 mesaj altı olan üyelerin 50tllik adsenseyi bile satması yasakken, yeni açılan üyeliklerle 1.500TLden başlayan kanalların serbestçe satış konularının açılabilmesini çok yanlış buluyorum. Daha öncede dolandırıcılık olayları oldu. Bu olayların olmasını engellemek için, mümkünse pk açık kanalların yada değeri 500TL üzeri olan satışlar için 500 mesaj şartı getirilmesini rica ediyorum.

200 mesaj altı üyelerin 50tllik adsense satması yasak derken hocam?öyle bi kural mı var :)

Sayın adminlerim, 200 mesaj altı olan üyelerin 50tllik adsenseyi bile satması yasakken, yeni açılan üyeliklerle 1.500TLden başlayan kanalların serbestçe satış konularının açılabilmesini çok yanlış buluyorum. Daha öncede dolandırıcılık olayları oldu. Bu olayların olmasını engellemek için, mümkünse pk açık kanalların yada değeri 500TL üzeri olan satışlar için 500 mesaj şartı getirilmesini rica ediyorum.

Merhabalar fatihbaz hocam bu KISADEVRE denen arkadaş benim açtığım satış konusunda bana dolandırıcılığımdan tutunda ortak iş yaptığıma kadar başkalarıyla türlü iftiralar atıp konumu baltalamıştır. Benim derdim kimseyi dolandırmak vs değil konumda yazdıklarım okunursa niyetim anlaşıcaktır. Önce kanalı verip ödemeyi sonra alırım bile dedim. Belki de ben dolandırılabilirm bu şekilde. Ama bu KISADEVRE denen şahıs baştan böyle kibar değildi. Efendice değil hadsizce mesajlar yazdı. Konunun baltalanması umrumda değil. Konuyu da hemen kilitleyip kapatabilirim hiç sorun değil. Ama bazı şeyler bu kadar basit olmamalı.

Ayrıca 200 mesaj veya 500 mesaj atmak o kdr zor bir iş mi? Yani niyet dolandırmaksa birilerini burda 1-2 ay takılıp güven sağlayıp yapamaz mı bir kişi yapabilir!!
Burada amaç farklı bu şahısın derdi insanların üzülmemesi değil, şow peşinde olması.

Son düzenleme:
2014ten beri var da son 7-8 aydır uygulanmıyor. Nitekim pinsiz adsense'de satmak yasak diye hiç adsenseye bakmadan fiyat uygun diye ödeme yaptım 100 tl, aynı saat iade istedim 6 ay oldu ödeme felan yok :D Pinsiz adsense satışı kurbanıyım ben.

Merhabalar fatihbaz hocam bu KISADEVRE denen arkadaş benim açtığım satış konusunda bana dolandırıcılığımdan tutunda ortak iş yaptığıma kadar başkalarıyla türlü iftiralar atıp konumu baltalamıştır. Benim derdim kimseyi dolandırmak vs değil konumda yazdıklarım okunursa niyetim anlaşıcaktır. Önce kanalı verip ödemeyi sonra alırım bile dedim. Belki de ben dolandırılabilirm bu şekilde. Ama bu KISADEVRE denen şahıs baştan böyle kibar değildi. Efendice değil hadsizce mesajlar yazdı. Konunun baltalanması umrumda değil. Konuyu da hemen kilitleyip kapatabilirim hiç sorun değil. Ama bazı şeyler bu kadar basit olmamalı.

Ayrıca 200 mesaj veya 500 mesaj atmak o kdr zor bir iş mi? Yani niyet dolandırmaksa birilerini burda 1-2 ay takılıp güven sağlayıp yapamaz mı bir kişi yapabilir!!
Burada amaç farklı bu şahısın derdi insanların üzülmemesi değil, şow peşinde olması.
Bilgilendirdim arkadaşları uyardım madem dürüstlük diyorum neden bu kadar dert ettin hadi satışını yap

Bende adminlerden rica ediyorum.Onaysız kullanıcıların mesaj atması engellenmeli, forumun kalitesini düşürüyorlar.Tabi bazı onaysız kullanıcıları tenzih ederek söylüyorum. Lütfen kendini bilen arkadaşlar alınmasın.

Bende adminlerden rica ediyorum.Onaysız kullanıcıların mesaj atması engellenmeli, forumun kalitesini düşürüyorlar.Tabi bazı onaysız kullanıcıları tenzih ederek söylüyorum. Lütfen kendini bilen arkadaşlar alınmasın.

peki bazıları yüzünden bizler de mi yazmayalım? o bazılarını yasaklasınlar bitsin gitsin?

Yeni üyelerin satışlarından temkinli olmamız en dogal harakettir. Bunun önüne nasıl geçile bilir, mesaj sayısını 500 degil 1000 yapsanda dolandırıcılıgın önüne geçilemez.

Önlem olarak yeni üyelerin satış yapması için; kimlik ve adres bilgilerini forum yönetimine gönderip, özel bir ücretli MOD uygulana bilir.

Site yöneticileri aslında escrow hizmeti verseler hiçbir sorun kalmaz. Tabi bunu ücretsiz yapmayacaklar :) Satış miktarı üzerinden belirli bir yüzde de escrow hizmeti veren yönetici verilir. Satış yapan kişi kanal şifrelerini escrowa teslim eder, kanalı alacak kişi parayı escrowun hesabına geçer. Sıkıntı yoksa havalesi yapılır kanalı teslim edilir. Bu şekilde kimse mağdur olmaz.

yuksek meblağlarda kanal satışı oluyor çok dikkat edin arkadaşlar.

burası ticaretten daha çok bilgi paylaşım forumu. alış veriş ödeme vs kişiyi bağlar

ticaret yapacağınız adama çok dikkat edin

online teslimatı olan sitelerde kk ile ödeyin

referansı olan kişilerle çalışın.

Son düzenleme:
https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/21902-adsense-alis-ve-satis-tek-konu.html

200 Mesaja sahip olmayan üyelerin satış yapması yasaktır.

bakın varmış hocam :)

o kadar zamandır uygulanmıyor ki,valla unutmuşum :D

---------- Spam Engelliyici 12:27 ---------- Önceki Mesaj 12:23 ----------

onaysız üyelerin mesajları direkt yayınlanmıyor hocam.yöneticiler mesajı onaylamazsa siz sitede göremiyorsunuz zaten o mesajı.yani onaysızlar mesaj atmasın demek pek dogru olmaz.uygun olmayan mesajlar zaten onaylanmıyor,siliniyordur.(arada nadir de olsa onaylanmaması gereken mesajların onaylandıgı oluyor tabi,bizde insanız sonuçda gözden kaçabiliyor :) )

Tc kimlik zorunlu olsun. Bir nevi önüne geçilir dolandırıcılığın. 6 senedir söylüyoruz bunu. Dedeleri dinleyin [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] :) :)

Trade sistemi niye kapandı onu da anlamak güç

Tc kimlik zorunlu olsun. Bir nevi önüne geçilir dolandırıcılığın. 6 senedir söylüyoruz bunu. Dedeleri dinleyin [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] :) :)

katılıyorum ama şuanki üyelerin dahi en az yarısı kaçar bunu söylesen :)

bagzı durumlarda hesabında sorun yaşayan kişilerden,gerekirse tc no gibi bilgileride gizleyerek selfie çekip atmalarını istedigimiz oldu.hesabı açmak için kanıt olarak yani...işte bunu dahi 10 kişiye sorsak 1-2 kişi kabul edip,gerisi reddetti.bide açık açık kimlik filan istersek gidip bizi polise şikayet ederler heralde :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri