Admob ile açılan hesabı iptal etme

H
  • Kullanıcı herromerro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
H

herromerro

Guest
bir ara admob ile kolay onay olsun diye açılan adsesnes hesapalrında iptal et butonu yok buna çözüm nedir ?

Gmaili direkt sil zaten uyarı yazısı çıkıyor adsensede ödeme limiti altında bir miktar varsa 24 saat içinde gönderilecektir diye ödeme ertesi gün hesaba düşüyor.

oyle silersem adsenseyi tekrar aktif edemem.

2 adımlı doğrulama yapınca 24 saat sonra telefon onayı yapıp hesabı geri açabiliyorsunuz. Ancak adsense spamdaysa geri de açsanız bir önemi yok aynı şekilde spamda kalmaya devam ediyor.

2 adımlı doğrulama yapınca 24 saat sonra telefon onayı yapıp hesabı geri açabiliyorsunuz. Ancak adsense spamdaysa geri de açsanız bir önemi yok aynı şekilde spamda kalmaya devam ediyor.

spamda olması için değil farklı bir yol buldum da işe yarıyor :) sağol bilgi için.

Daha evvel ödeme aldın mı hocam bu şekilde ? Benim blogger adsense vardı aynı şekilde admob ile açılan 170 kesinleşen yatmadı. 1 buçuk ay oldu. Gmaili komple silmiştim

Gmaili direkt sil zaten uyarı yazısı çıkıyor adsensede ödeme limiti altında bir miktar varsa 24 saat içinde gönderilecektir diye ödeme ertesi gün hesaba düşüyor.

2 hafta önce 5 adsenseyi bu şekilde sildim 20 tl üstü olan bütün adsenseler sorunsuz ödendi.

adsense silmek istedim fakat iptal et kısmı yok admob ile onayladığım için direk gmaili silsem ödeme geliyormu yukarda arkadas aldım demiş başka alan varmı bu şekilde

Abi dediğin linke baktım fakat form kısmını bulamadım bende direk gmaili sildim 2 adsenseninde acaba bu şekilde ödemesi gelen oldumu 3-4 gün önce sildim hala gelen yok

cumartesi günü aynı şekılde bende sildim hala gelmedi hocam.

Abi dediğin linke baktım fakat form kısmını bulamadım bende direk gmaili sildim 2 adsenseninde acaba bu şekilde ödemesi gelen oldumu 3-4 gün önce sildim hala gelen yok

ben bu linkle iptal ettim 2 admob hesabını çıkan form gibi şeyden "yanlışlıkla açtım uygulamam yok" seçeneğini seçerek, zaten uyarı veriyor adsense hesabınızda kapatılacak diye salih ertesi günede yattı ödemeler.

Gmaili silerseniz ödemeleriniz gelmez arkadaşlar boşuna beklemeyin. Gmaili tekrar aktif edin adsense açık iklen belirtilen linke tıklayın form çıkacaktır. Sonradan silin bir iki gün içinde ödemeleriniz yatar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri