Adobe Premier Render Boyut Sorunu

mhur@d

Kayıtlı Üye
dostlar orjinal dosyayı premier pro ya atıp render ayarlarını orjinal dosya ile bire bir aynı yapsam bile çıktı orjinalin kat ve katı oluyor, çözünürlük ses ve görüntü codecleri bitrate aynı yapıyorum ama değişen birşey olmuyor, handbrake kullan demeyin :) amacım farklı

Sguest türünde bir sekment var üstte ona tıkla oradan setting ayarlarını h24 yapıp deneyin hocam PC kapalı pek yönlendiremiyorum sizi

render ayarlarınızı paylaşabilir misiniz hocam

orjinal video boyutu 1,14gb bu şekilde ayarlar ile render alırsam 10gb küsür, yani 1 gb render alabilmem için bitrate oranını 1 düşürmem gerek oda çamur gibi bir görüntü verir [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

FH1udn

orjinal video boyutu 1,14gb bu şekilde ayarlar ile render alırsam 10gb küsür, yani 1 gb render alabilmem için bitrate oranını 1 düşürmem gerek oda çamur gibi bir görüntü verir [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

FH1udn

dediğin gibi hocam bir anormallik görünmüyor bende anlayamadım :D orjinalden 10 katına katlaması garip geldi.Normalde ae den proje yapsan falan okay ama premiere den yapılabilecekler sınırlı ilginç takip edicem konuyu :)

Adobe media encoder kullanıyor musunuz hocam? renderlarınızı bu program ile alın yoksa dosya boyutunuz ne yapsanız da yüksek olacaktır.

youtube önerilen sayfasında 1080p de bitrate 8000 yeterli yazıyor sizde 10000, format mpeg2 deneyin

Orjinal videonun uzerine gelip sag tik, ayrintilar ve ordaki gorunen bitrate orani neyse ayni sekilde premierede o orani girin. Ses icinde ayni islemi yapin. Olmuyorsa maalesef cozunurluk veya bitrate oranini biraz daha dusurmeniz gerekebilir.

[MENTION=65425]Zedd[/MENTION] hocam 10bitrate 10gb olan dosya boyutu 8bitrate de 8gb oluyor
[MENTION=12340]De_Niro[/MENTION] o şekilde yapıyorum zaten hocam maalesef olmuyor mantığım almıyor bu işlemi

Evet 2 saatten falza fakat orjinal büyüklüğü 1gb iken render 10gb ki işlem yapılmamış hali

Çok pardon ama 2 saatten uzun bir video nasıl olur da 1 GB olur, hiç mantıklı değil.

Videonuz 1920*1080 full hd çektiyseniz imkanı yok o boyutta olmasının. Sizin bence yanıldığınız bir yer var.

Çok pardon ama 2 saatten uzun bir video nasıl olur da 1 GB olur, hiç mantıklı değil.

Videonuz 1920*1080 full hd çektiyseniz imkanı yok o boyutta olmasının. Sizin bence yanıldığınız bir yer var.

hocam torentten indirdiğim bir video kendim çekmedim, keşke bi yerde yanılsam yada yanıldığım yeri bulabilsem :)

Ayarlarda anormallik yok, özel bir video değilse indirip bende deneyebilirim

[MENTION=65425]Zedd[/MENTION] hocam 10bitrate 10gb olan dosya boyutu 8bitrate de 8gb oluyor
[MENTION=12340]De_Niro[/MENTION] o şekilde yapıyorum zaten hocam maalesef olmuyor mantığım almıyor bu işlemi
Hocam yani önerilen 1080p için bitrate 8000. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri