Adolf Hitler - Kavgam kitabı olan var mı ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bütün gece bu kitabı aradım fakat bir türlü orjinalini bulamadım. Hepsi tükenmiş. Sipariş verecektim fakat hiç bir sitede yok özeti ve manga hali var ama bana tam olanı - yaklaşık 700 sayfa - ve orjinal olanı lazım. Elinde olan varsa bana satabilir arkadaşlar

ekitap olanı var pmden gönderiyorum linki

Bulamazsınız çünkü satışı yasak diye biliyorum , elinde olanlarında satacağını sanmam.

Aradığın kitabın kapağı bu, 2005'yılında bitirmiştim bu kitabı, her kitaplıkta bunmesi gerekn bir kitap :) fazla olsa satmak değil direk göndedirdim :/

153848

Son düzenleme:
Bulamazsınız çünkü satışı yasak diye biliyorum , elinde olanlarında satacağını sanmam.

Yok hocam o eskidendi şimdi artık öyle bir şey yok, öcalan ********inin kitaplarını bile satıyorlar..

EN UCUZ KİTAP nereden alınır ?
buradan kavgam diye
aratırsan bulabileceğini dusunuyorum

Hocam bir sürü var bir çok çeşidi var ama hangisi orjinali bilemiyorum.

Aradığın kitabın kapağı bu, 2005'yılında bitirmiştim bu kitabı, her kitaplıkta bunmesi gerekn bir kitap :) fazla olsa satmak değil direk göndedirdim :/

153848

Emin misin hocam bu kitabın orjinal olduğuna ? :/ Bir sürü var hocam o yüzden kafam çok karıştı.

Orjinal kapak resim şöyle diye biliyorum :

_Kavgam.jpg.aspx

Yok hocam o eskidendi şimdi artık öyle bir şey yok, öcalan ********inin kitaplarını bile satıyorlar..

Hocam bir sürü var bir çok çeşidi var ama hangisi orjinali bilemiyorum.

Emin misin hocam bu kitabın orjinal olduğuna ? :/ Bir sürü var hocam o yüzden kafam çok karıştı.

Orjinal kapak resim şöyle diye biliyorum :

_Kavgam.jpg.aspx

2005'de ilk çıktıgında almıştım, sayfaları beyaz :/

Beyler Das Kapital arıyorum ben de olan varsa yazsın. :D

Bomb has been planted.

Kapakları farklı tamamda içerikleri farklı mı bu kitapların? Bahsettiğiniz kapağın sıfırını bulma ihtimaliniz olduğunu sanmam baskısı olmadığı için. Diğer yayın evleri de elbette kapağı değiştirerek basım yapacak. İçerik değişir mi bilemedim? Çeviri farkları olabilir belki

Kapakları farklı tamamda içerikleri farklı mı bu kitapların? Bahsettiğiniz kapağın sıfırını bulma ihtimaliniz olduğunu sanmam baskısı olmadığı için. Diğer yayın evleri de elbette kapağı değiştirerek basım yapacak. İçerik değişir mi bilemedim? Çeviri farkları olabilir belki

Hocam çoğunluk oalrak aynıdır hepsi. İçerik olarak yani.

Ama asıl kitabını buldum orjinal olarak 1940 yılında basılan fakat 750 TL :D

ADOLF HITLER-KAVGAM - BİRİNCİ BASKI - İlgilenenler için eşsiz - Biyografik Roman Romanları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 176984950

Beyler kapaklardaki farklılık yayın evlerinin farklı olmasından kaynaklanır.. İçerik aynıdır..

Hocam çoğunluk oalrak aynıdır hepsi. İçerik olarak yani.

Ama asıl kitabını buldum orjinal olarak 1940 yılında basılan fakat 750 TL :D

ADOLF HITLER-KAVGAM - BİRİNCİ BASKI - İlgilenenler için eşsiz - Biyografik Roman Romanları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 176984950

Valla hocam normal bence, tarihi eser niteliği taşıyor :) Demek istediğim yalnızca okuyayım ve kitaplığımda dursun diye alacaksanız herhangi birini alın bence. Ama koleksiyon yapacağım illa ilk basım olsun diyorsanız baska :)

Valla hocam normal bence, tarihi eser niteliği taşıyor :) Demek istediğim yalnızca okuyayım ve kitaplığımda dursun diye alacaksanız herhangi birini alın bence. Ama koleksiyon yapacağım illa ilk basım olsun diyorsanız baska :)

Bence fiyatı az bile 750 TL'ye yani sonuçta arşivlik ve baya eski :) Hem ünlü bir yazarın çevirisini bulunduruyor. Bakıcam hocam artık pazartesi günleri kitapçılar dolaşıcam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri