adres aynı isim farklı

erola

Kayıtlı Üye
adresi değiştirip 1. adsensemin adresini verdim sorun olur mu 2. adsensemin pini bir türlü gelmedi bende 1. adsesemin adresini verdim kardeşimin adını verdim.telefon numarasınıda farklı verdim

adsense adresden yakalayabiliyor.isim aynı olması sorun değil ama ben bir tane öyle denedim yakalandı:D

adresi değiştirip 1. adsensemin adresini verdim sorun olur mu 2. adsensemin pini bir türlü gelmedi bende 1. adsesemin adresini verdim kardeşimin adını verdim.telefon numarasınıda farklı verdim

ben 2 adsenseyi aynı dedigingibi aldım pini girdim fakat suan kullanmıyorum

yandım o zaman nasıl değiştiricem şimdi pini istedim

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

ben 2 adsenseyi aynı dedigingibi aldım pini girdim fakat suan kullanmıyorum

sorun oldu mu peki ?

---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

adsense adresden yakalayabiliyor.isim aynı olması sorun değil ama ben bir tane öyle denedim yakalandı:D

2.si de mi gitti adsensenizin

Acelen yoksa bekle 2 ay sonar onaylatıyorsun zaten.

adresi farklı girmekte bir sorun yok ki.aynı isim girin ama adresi farklı girin.apartmandaysanız komşunun kapı numarasını yazın.apartmana girip atıyorlar zaten.o da yoksa adresi yazarken birine mahalle yazdıysanız mah.,sokak yazdıysanız sk.diye kısaltma yapın yada tersini yapın yeter.

Adresten ve isim soyisimden sıkıntı olmaz bence, banka hesapları farklı olsun yeter.

adresi farklı girmekte bir sorun yok ki.aynı isim girin ama adresi farklı girin.apartmandaysanız komşunun kapı numarasını yazın.apartmana girip atıyorlar zaten.o da yoksa adresi yazarken birine mahalle yazdıysanız mah.,sokak yazdıysanız sk.diye kısaltma yapın yada tersini yapın yeter.

siz yakalandım dediniz ben adresi aynı adres , ismi ve teli farklı girdim şimdi ne olacak onu söyler misiniz ?

bir daha ki pini istemeden önce değiştireceksin.

bu 3. pinimdi ve istedim şimdi adresimin dairesini 4 yerine 2 yaptım son hakkımdı

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

bir daha ki pini istemeden önce değiştireceksin.
çok soru sordum kusura bakmayın
siz eski yöneticilerdensiniz bilirsiniz ne olacak şimdi ? lütfen yazın
2 adsensemde tehlikede mi ?

bu 3. pinimdi ve istedim şimdi adresimin dairesini 4 yerine 2 yaptım son hakkımdı

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

çok soru sordum kusura bakmayın
siz eski yöneticilerdensiniz bilirsiniz ne olacak şimdi ? lütfen yazın
2 adsensemde tehlikede mi ?
durduk yere tehlikeye girmez ama adresler aynı kalsa ilk incelemede yakalanır.diyeceksin ki şimdi işimiz çok mu sağlam?istese birbirleriyle bağlantısını her türlü yakalıyorlar ama işlerini kolaylaştırmaya da gerek yok.

ben birinden aldığım adsense çöp çıkmıştı ve içindeki parayı almak için banka girip hesabı kapattım.para yatınca da tekrardan aktifleştireyim dedim.o sırada sıfırdan başvuru aşamasına geçiyor.isim banka değiştirdiğim halde adamın adresi değiştirmemiştim ve adamın diğer adsensesiyle adresden dolayı eşleşme tespit etti ve kapattı.

2 sini birden mi kapatıyor en son açtığınızı mı ?

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

durduk yere tehlikeye girmez ama adresler aynı kalsa ilk incelemede yakalanır.diyeceksin ki şimdi işimiz çok mu sağlam?istese birbirleriyle bağlantısını her türlü yakalıyorlar ama işlerini kolaylaştırmaya da gerek yok.

ben birinden aldığım adsense çöp çıkmıştı ve içindeki parayı almak için banka girip hesabı kapattım.para yatınca da tekrardan aktifleştireyim dedim.o sırada sıfırdan başvuru aşamasına geçiyor.isim banka değiştirdiğim halde adamın adresi değiştirmemiştim ve adamın diğer adsensesiyle adresden dolayı eşleşme tespit etti ve kapattı.

son sorum :) 2 sini birden mi kapatıyor en son açtığınızı mı ?

2 sini birden mi kapatıyor en son açtığınızı mı ?

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

son sorum :) 2 sini birden mi kapatıyor en son açtığınızı mı ?
amma telaş yaptın hocam ya:D
son açtığın kapanır.o da tek adsense kuralındandır.

erola

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

[/COLOR]

sorun oldu mu peki ?

suan için sorun yok içindede 150 tl para var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri